Μάλιστα έχει «στήσει» το ριζότο της σε σχήμα καρδιάς !!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Βικάκι για το νόστιμο κέρασμά σου.
Είναι μια πολύ απλή, αλλά πολύ νόστιμη συνταγή!
Θα χρειαστούμε:
1 κούπα ρύζι Basmati
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
λίγο πράσο
λίγη πιπεριά
μανιτάρια
μαϊντανό
άνηθο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό σε λίγο ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και 3 κούπες νερό και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά και να απορροφήσει τα υγρά.
Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τον τόνο αφού τον έχουμε στραγγίξει από το νερό και τον ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό και ανακατεύουμε ελαφρά.
Έτοιμο το ριζότο.
Καλή επιτυχία.
Βίκυ
σε ευχαριστώ Ελενα μου πο έβαλες την συνταγή
ReplyDeleteΕλπίζω να την απολαύσετε είναι πολύ νόστιμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΜΑΜΑ ΒΙΚΥ, ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή σου! οπως λες και εσύ φαίνετα νόστιμη-εύκολη και πολύ-πολύ εμφανίσιμη. Θα την απολαύσουμε σίγουρα.. μην εχεις καμμία αμφιβολία!!!!
ReplyDeleteOι απλες συνταγές είναι πολλές φορές και οι πιο νόστιμες.
ReplyDeleteΜ' άρεσε και το στήσιμο σε σχήμα καρδιάς.
Συμφωνώ κι εγώ με την Χριστίνα, πολύ όμορφη παρουσίαση!!
ReplyDeleteΕνα πολύ νόστιμο πιάτο, που μπορούμε να το ετοιμάσουμε εύκολα και να έχουμε έτσι φαγάκι σε λίγα λεπτά. Μην σου πω ότι λέω να το φτιάξω σήμερα κιόλας που δεν έχω ακόμα μαγειρέψει κάτι.
Σ' ευχαριστούμε πολύ Βικάκι για την συνταγή και το κερασματάκι:)))
Μπράβο Μαμά Βίκυ,ωραία η συνταγή.
ReplyDeleteΜου αρέσει το τρίπτυχο γρήγορη,εύκολη και νόστιμη.
Να είσαι καλά και να μας δείξεις κι άλλες συνταγές σου.
Μα πολύ νόστιμο και γρήγορο φαγάκι!
ReplyDeleteΜ΄αρέσει ο συνδυασμός των υλικών,αλλά και η όμορφη παρουσίαση !
Μπράβο ΜΑΜΑ ΒΙΚΥ!
Νόστιμη + εύκολη = άμεση εφαρμογή.
ReplyDeleteΆπασες ερωτευμένες να την σερβίρετε στον αγαπημένο σας του Αγ. Βαλεντίνου.
καλά, κορίτσια ειστε άπαιχτες!
ReplyDeleteκαι ιδου ο λόγος: σήμερα έκανα σουτζουκάκια με ρύζι και το ρυζι μου 'βγηκε της αφηρημενης, για ενα σύνταγμα!
λεω λοιπον, άντε να κανω ένα ρυζοτο, κατι τετοιο, μη παει χαμενο το ρυζάκι μου.
και ιδού!
(δεν ειναι μπασμάτι, απλο μπαρμπα μπεν, εινα, αλλά οκ, δεν πειράζει :))
φιλιά πολλά!
Πολύ ωραίος ο συνδυασμός λαχανικών, αρωματικών και του ψαρικού. Μπράβο σας, εύκολο, νόστιμο, ελαφρύ! Η χαρά του εργαζόμενου busy ανθρώπου :)
ReplyDelete@ΕΛΕΝΑ
ReplyDeleteΕλενα, πέρνα από το blog μου, έχω κάτι για σενα... για τα όμορφα πράγματα που παρουσιάζετε στο Blog σας!
Αυτό κι αν είναι φαγητό της καρδιάς!
ReplyDelete