Thursday, 26 March 2009

Γλυκά ανεβατά ψωμάκια

Αλείψτε τα με την αγαπημένη σας μαρμελάδα, με μέλι ή απολαύστε τα σκέτα.
Είναι νηστίσιμα κι έτσι μπορείτε να συνοδέψετε το καφεδάκι ή το τσάι σας χωρίς τύψεις όσοι νηστεύετε αυτές τις μέρες.
Για να τα φτιάξουμε χρειαζόμαστε
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο ακόμα)
40 γρ. μαγιά νωπή
μισή κούπα χλιαρό νερό
μισή κούπα ζάχαρη
μισό κουταλάκι κανέλα
μισό κουταλάκι γαρύφαλλο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κούπα ελαιόλαδο
3/4 κούπας σουσάμι
Πάμε να τα φτιάξουμε:
Διαλύουμε τη μαγιά σε μισή κούπα χλιαρό νερό.
Κοσκινίζουμε 2 κούπες αλεύρι με την κανέλα και το γαρύφαλλο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και τη διαλυμένη στο νερό μαγιά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι, το οποίο πρέπει να είναι τόσο, ώστε να προκύψει μία ζύμη λεία και ελαστική που να πλάθεται και να ξεκολλάει από τα χέρια μας εύκολα. Συνήθως χρειάζομαι 1 επιπλέον κούπα και κάτι λίγο ακόμα.
Τελευταίο προσθέτουμε το σουσάμι και ζυμώνουμε καλά το μείγμα.
Το σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Το ξαναζυμώνουμε λίγο.
Πλάθουμε μεγαλούτσικα ψωμάκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, σε κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, μέχρι να δούμε τα ψωμάκια μας να παίρνουν χρώμα και να χρυσίζουν.
Καλή επιτυχία.

64 comments:

  1. Ελενάκι μου πέτυχες διάνα!!! λατρεύω ότιδήποτε εχει σχέση με ζυμάρι ! πρέπει να είναι πολύ νόστιμα!
    Πόσο καιρό κρατάνε και πως τα διατηρείς ? τα τυλίγεις σε μεμβράνη?? για δώσε μας please τα φώτα σου, γιατί όπως βλέπεις υπάρχει ... πολύ ενδιαφέρον.

    καλημέρα !!!

    ReplyDelete
  2. Νάχα ένα με τον πρωινό μου καφέ!
    Απ΄ότι είδα δε θέλει και πολύ ζύμωμα, άρα όχι ιδιαίτερος κόπος.
    Θα τους πήγαιναν και οι σταφίδες ε?
    Ωχ άρχισε να οργιάζει η φαντασία μου πάλι... με κολάζεις άτιμη
    sgr

    ReplyDelete
  3. Ναι - ναι, μαζί σου σουγγαριτσα μου και γω, θέλω και σταφίδες !!!!
    Λες να φάει κανενα ο Μιχαλάκης ή μπα, δεν ...

    ReplyDelete
  4. Σήμερα ξύπνησα με τη μυρωδιά φρεσκοψημμένου ψωμιού, που ζήτησε ο γιος για το πρωινό του. Είχα βάλει το σωτήριο μηχάνημα να δουλεύει για μένα. Τώρα έρχομαι εδώ και βλέπω πάλι ψωμάκια, γλυκά αυτή τη φορά. Τελικά δε μπορεί άνθρωπος ν' αγιάσει χαχχαχα. Ωραιότατα δείχνουν Έλενα και κυρίως εύκολα. :)

    ReplyDelete
  5. popo po ti mou ekanes prwiniatika.. Kalimeres...

    ReplyDelete
  6. Καλημέρα Έλενα! Τι ωραία που είναι η ιδέα σου για τα ψωμάκια... Πέρασες καλά? Εγώ εδώ ήμουν, όχι στα καλά μου, όπως είδες από την Τρίτη καλά κρατεί... Φιλάκια! :)

    ReplyDelete
  7. μοσχοβόλησε ο τόπος καλέεεεε!!!!!

    μη με κολάζετε και έχουν κι αυτά ζάχαρη....

    ReplyDelete
  8. Τι μοσχοβολιές είναι αυτές που έρχονται σήμερα από το blog σας κορίτσια??
    Ψωμάκια με άρωμα κανέλας!!!!!
    Αυτά δεν είναι για νηστεία, είναι για να κολαζόμαστε!!!!
    Σας φιλώ!!

    ReplyDelete
  9. σουπερ τα ψωμάκια
    σε ευχαριστούμε Ελενα

    ReplyDelete
  10. Α!Φαίνονται πολύ νόστιμα και πολύ εύκολα στην παρασκευή τους.Έλενα πολύ σικ το σερβίτσιο..Όλγα

    ReplyDelete
  11. Καλημέρα σε όλους:))

    Μαράκι μου δεν ξέρω πόσο καιρό διατηρούνται, γιατί σε μας διατηρούνται .... 2 μέρες το πολύ!!
    Είναι πολύ νόστιμα, στην γεύση θυμίζουν λίγο μουστοκούλουρα.
    Πιστεύω πως όπως όλα τα ψωμάκια, μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη μια χαρά.

    ReplyDelete
  12. Λιζάκι, με σταφίδες φτιάχνει ένα υπέροχο σταφιδόψωμο η Μαρία και φυσικά θα μας δώσει την συνταγή της!!
    Και σ' αυτά μπορείς να βάλεις σταφιδούλες.
    Δεν γίνονται πολύ γλυκά, όπως βλέπεις μόνο μισή κούπα ζάχαρη έχουν σε 3 κούπες αλαύρι.
    Φιλάκια:)

    ReplyDelete
  13. Μαράκι, ο Μιχαλάκης θα βγάλει στην άκρη τις σταφιδούλες φαντάζομαι, οπότε μην το παιδεύετε το παιδί μας!!

    ReplyDelete
  14. Ρενάκι μου είναι πάρα πολύ εύκολα.
    Εχουν απλά το "παίδεμα" του φουσκώματος, όπως όλα όσα γίνονται με μαγιά, αλλά γενικά είναι εύκολη συνταγή.
    Εχω και συνταγή για ψωμάκια χωρίς μαγιά, ακολουθεί προσεχώς;-)
    Φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  15. Kαλημέρα Roadartist, πέρνα να πάρεις το ψωμάκι σου πριν φύγεις:))

    ReplyDelete
  16. Μαράκι μου γιατί μου είσαι έτσι down αυτές τις μέρες??
    Θα περάσω από το σπίτι σου να τα πούμε.
    Smile, όλα καλά θα πάνε:)

    ReplyDelete
  17. Γαστεροπληξ καλημερούδια:))
    Εχουν πολύ λίγη ζάχαρη συγκριτικά με το αλεύρι, είναι σχεδόν άγλυκα, οπότε δεν είναι .... κολάσιμα χα χα χα!!

    ReplyDelete
  18. Χριστινάκι μου τι κάνεις?? Γιατί σε χάσαμε??
    Είπαμε, δεν είναι κολάσιμα, είναι σεμνά ψωμάκια;-)
    Πολλά φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  19. Βικάκι μου καλημέρα!!
    Πως πάει η δουλίτσα?? Αρχισες να οργανώνεσαι σιγά σιγά??
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  20. Γεια σου Ολγα μου!!!
    Το σερβίτσιο είναι αυθεντικό κινέζικο, είναι αντίκα και πάει από πεθερά σε νύφη εδώ και 8 γενιές.
    Αντε να δω εγώ σε ποια νυφούλα μου θα το δώσω χα χα χα!!
    Φιλάκια:))

    ReplyDelete
  21. Έλενα τέλεια!Ναι,μαζί με μαρμελαδίτσα τα προτιμώ για πρωινό και για το απόγευμα που ψάχνω με βουλιμία κάτι γλυκό.
    Σερβίτσιο παρόμοιο έχω κι εγώ από τα ταξίδια του πατέρα μου και το προσέχω-το δικό μου θα πάει στις κόρες.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  22. Ελενα θα πρέπει να ξυπνάς νωρίτερα.Τώρα που είδα εγώ τα ψωμάκια έχω πιεί το καφεδάκι μου.Θα πάρω ένα όμως για τον επόμενο καφέ χιχιχιχ! Γεια στα χέρια σου κοριτσάκι!!!

    ReplyDelete
  23. Ωραία συνταγή ,ωραίο σερβίτσιο.
    Ελενα η νύφη θα προικιστεί και την πεθερά ή μονο το σερβίτσιο?

    ReplyDelete
  24. εγω πάντως που έχω κόρη που ταιριάζει ηλικιακά και με τους δύο, θα έλεγα, γιους της Ελενας, θέλω να πάρουμε μαζί με το σερβίτσιο και την πεθερά την οποία βεβαίως - βεβαίως θα κρατήσω εγώ!!!!!!!!!!!! χιιχιχιχι

    ReplyDelete
  25. O Μιχάλης για να σας λύσω την απορία, μόλις τα δεί θα τα μυρίσει και θα φύγει τρέχοντας από κοντά τους.
    Παιδί κουμπί ! Από που πήρε άραγε ?
    sgr

    ReplyDelete
  26. Ελενάκι μου είναι ότι πρέπει για το πρωινό μας!!!
    Λοιπόν, αν και στο σπίτι μας τρώμε ελάχιστο ψωμί, επειδή απλά δεν το πολυσυμπαθούμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, το να φτιάχνω ψωμάκια είναι η αδυναμία μου!!
    Εχω πολλές συνταγές για ψωμάκια και κριτσίνια που σύντομα θα τις μοιραστώ μαζί σας!!
    Ελενάκι και πολύ καλά θα κάνει να πάει στις κορούλες το σερβίτσιο, τι να κάνω εγώ που ... προέκυψα αγορομάνα??

    ReplyDelete
  27. Χαρουλίτα μου, άσχετα από την ώρα που ξυπνάω (έχω ένα ... κουσούρι είπαμε, αλλά κατά τα άλλααααα ... είμαι τέλεια!!!), πάντα προγραμματίζω τα ποστ να αναρτηθούν στις 9.30 το πρωί, οπότε δεν φταίω εγώ για το καφεδάκι σου!!
    Που ήσουν στις 9.30 το πρωί, ε???
    Φιλιάαααα!!!

    ReplyDelete
  28. Ελενα, τι ωραία ιδέα!
    :)))

    φιλιά και καλο μας μεσημερι.

    ReplyDelete
  29. Φωτεινούλα, η νύφη θα πάρει τον κανακάρη μου, το σερβίτσιο, τα ασημένια κουταλομαχαιροπήρουνά μου, κάτι σεμέν (δεν τα έχω φτιάξει εγώ βέβαια), την αγάπη μου (θα είμαι μια εξαιρετική πεθερά), ε τι άλλο να της δώσω πια?? χα χα χααα!!!

    ReplyDelete
  30. Μαράκι μου ναι, ναι, έλα να συμπεθεριάσουμε εμείς και θα γράψω στα παιδιά και κάτι ακίνητα πέραν των όσων υποσχέθηκα παραπάνω:PPP
    Εχω τάξει και έναν γιο στην Ζαμπία, άλλη βολική συμπεθέρα κι αυτή, δεν έχει προτίμηση ποιος γιος θα είναι, οπότε διάλεξε πρώτη!

    ReplyDelete
  31. Μόνο η αγάπη σου φτάνει Ελενα.
    Εύχομαι να βρείς καλές νυφούλες για τα αγόρια σου :-)))

    ReplyDelete
  32. Λιζάκι μου ο Μιχαλάκης θα μυρίσει τα ψωμάκια μου και θα φύγει τρέχοντας μακριά τους?? Από τα ψωμάκια μου???
    Μα τι να φτιάξω πια αυτού του παιδιού να του αρέσει??
    Καλά να είναι το αγόρι μας και ας τρώει ότι θέλει:))

    ReplyDelete
  33. Μαριλενάκι μου καλό μεσημέρι και σε σένα!!
    Φιλάκια πολλά:)

    ReplyDelete
  34. Φωτεινούλα μου, καλές να είναι για αυτούς πάνω απ' όλα.
    Ολοι οι υπόλοιποι.... περισσεύουμε!

    ReplyDelete
  35. Συμφωνώ :-)))

    ReplyDelete
  36. Καλά..!! Παρακολουθώ τόσην ώρα τις υποσχέσεις προς τη Μαρία Β. και λέω, όπου νάναι θ΄αρπαχτούμε και έχω και ρίζες κρητικές, με βλέπω να βγάζω...μα-ch-έρι!
    Εκτός απ΄αυτό το σερβίτσιο Κα Μαρία μας, έχουμε καπαρώσει και πολλά πολλά άλλα και παρακαλώ μην υπησέρχεστε στη διανομή της πεθεροπροίκας διότι χμμμμμ αλλοίμονό σας!
    Ξέχασα, τα ψωμάκια, κι αυτά καπαρωμένα...για τη συμπεθέρα αυτά μιας και η νύφη "νηστεύει".

    ReplyDelete
  37. Ζαμπία χα χα χααααα!!!
    Νηστεύει η νυφούλα μου???
    Και όχι η συμπεθερούλα μου???
    Μην τα βάζεις με την Μαρία, δεν θα αφήσω έτσι και τα άλλο ζευγάρι.
    Εχω και κάτι σεντόνια κεντητά (δεν τα κέντησα εγώ - επίσης εννοείται), κάτι στρέμματα με ελιές, τόμους με συνταγές μαγειρικής, μία γούνα βιζόν, μία γούνα οικολογική,σε ποιον θα τα αφήσω εγώ αυτά βρε???
    Τα μπιζού μου και τα ... φο μπιζού μου θα τα μοιράσω και στις δύο!!
    Αααααα, όλα κι όλα!! Είμαι δίκαιη εγώ:PPPPP

    ReplyDelete
  38. Ναι ναι μες τη δικαιοσύνη σε βρίσκω :)
    Τέσπα, κανόνισε ποια θα πάρει τους τόμους, μην τους φέρει η μία στο κεφάλι της άλλης!

    *υπεισέρχομαι: Θα το γράψω 100 φορές...

    ReplyDelete
  39. Εγω παιδιά δεν θέλω τίποτα !!!!!
    Θέλω μόνο την συμπεθέρα με τον συμπεθερο !!!!!!!!

    και κοίτα να δείς κυρά Ζαμπία, αν εσύ κρατάς απο την Κρήτη (ωραία η Κρήτη) εγώ κρατάω απο την Μάνη και μάλιστα απο την μέσα Μάνη που κανόνι δεν την πιάνει, όπως λέει και το γνωστόν Μανιατικο άσμα!!

    Ζαμπία είναι και κοντα τα εξοχικά μας οπότε η συμπεθερα θα πηγαινοερχεται και στις δυό μας !!!

    ReplyDelete
  40. Χα χα χα!
    Ωραία η ιδέα να μοιραζόμαστε τη συμπεθέρα!!! Χα χα χα.
    Μ΄αρέσειιιιι

    ReplyDelete
  41. θα μαζευόμαστε οι συμπεθέρες θα αφήνουμε τα εγγονια στους συμπέθερους και εμεις θα πηγαίνουμε με τις γούνες μας (οικολογικές και μή) και τα μπιζού μας στο Λουτράκικ στο καζίνο!!!!

    ReplyDelete
  42. Ααααααχχχχ, ας τα βλέπει ο κόσμος τι τραβάω με τα συμπεθεριά μου!!!
    Μέχρι και στα καζίνα θα με τρέχουν, να χάσω και τις γούνες μου και τα φο μπιζού μου, και τα στρέμματα με τις ελιές. Το σερβίτσιο δε, πρώτο θα το ... ξεπαστρέψω;-)

    ReplyDelete
  43. Υπέροχα μου φαίνονται μα σαν της φίλης μου της Ιουλίας απο τη Κρήτη που μου έστειλε πριν λίγο καιρό φιληνάδα δεν υπάρχουν! Δεν τολμώ να τα κάνω γιατί δεν τα πάω καλά με τη μαγια , αν και η Ιουλια τα κάνει με προζύμι ...Αν ήμουν κοντά σου τώρα θα σου τα έτρωγα τα μισά..πεθαίνω για τη γεύση της κανέλας με το γαρύφαλλο.
    Πες καμμια ιδέα χωρίς μαγιά και φουσκώματα...!

    ReplyDelete
  44. Ε!!!!!!!!!! τι γίνεται εδώ για κάτι ψωμάκια άρχισα να διαβάζω και ξαφνικά βρέθηκα σε προξενιά!!!!!!!!!!
    Λοιπόν βάλτε με και μένα μέσα!!!!!
    Εγώ θέλω μόνο την συμπεθέρα!!!
    Την πεθερά ΄Ελενα και ξερό ψωμί!!!!(χαχαχαχαχα!!!!!!!!)
    Αμα έχω τέτοια συμπεθέρα τι να τα κάνω τα άλλα!!!!!
    Ε!!! ρε κορίτσια τι γούστο σας έκανα ποια θα πάρει τι!!!
    Πάρτε εσείς το σερβίτσιο να πάρω εγώ το Ελενάκι, εντάξει;;;;
    Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση;;;

    Ας πούμε και κάτι για τα .... ψωμάκια!!!!!!!!!!!(νωρίς το θυμηθήκαμε!!!!!)
    Φαίνονται νοστιμότατα!!!
    Αν βάλω λίγη ζαχαρίτσα ακόμη πειράζει να γίνουν λίγο γλυκούτσικα;;;;

    Να στε καλά .... συμπεθέρες!!!!!
    φιλιά πολλά σε όλο το ... σόι!!!!

    ReplyDelete
  45. μμμ!...με επιασε μια λιγουρα τωρα....μα και τι φωτογραφηση!...ανταξια της γευσης..

    ReplyDelete
  46. Στα φτιαχτά ψωμάκια έχουμε αδυναμία όπως ξέρετε! Η συνταγή καταγράφεται!

    ReplyDelete
  47. Κι ό,τι σκεφτόμουν ότι τα θέλω με σταφίδες, είδα το σχόλιό σου και τώρα περιμένω τη συνταγή για τα σταφιδόψωμα! Πάντως και σε αυτή τη συνταγή απίθανα θα πηγαίνουν οι σταφίδες! Γειά στα χέρια σας κορίτσια! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  48. Αχτίδα μου φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ νόστιμα της Ιουλίας!!
    Η μαγιά είναι να της ... πάρεις τον αέρα, άμα συνηθίσεις να την δουλεύεις δεν είναι τίποτα.
    Οπως είπα, έχω και ψωμάκια χωρίς καθόλου μαγιά, θα βάλω την συνταγή κάποια στιγμή.
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  49. Μarian μου δες τι τραβάω με τις τρελοσυμπεθέρες μου, την Κρητικιά και την Μανιάτισσα!!
    Αφού κοντέψανε να σκοτωθούνε μεταξύ τους, στο τέλος τα βρήκανε, μοιράσανε και την ... περιουσία μου, μου κλείσανε και θέση στο καζίνο και όλα καλά!!
    Ελα κι εσύ, μπας και βρω καμία ... νορμάλ συμπεθέρα, μια οικογένεια είμαστε όλοι!!!

    ReplyDelete
  50. Μπισκοτένια μου, η φωτογράφιση αυτή τη φορά δεν με πολυενθουσίασε, αλλά από γεύση είναι πολύ νόστιμα!!
    Φιλάκια:))

    ReplyDelete
  51. Κικίτσα, το ξέρω που σου αρέσει να φτιάχνεις ψωμάκια!!!
    Δοκίμασε και αυτά, θα σου ερέσουν επίσης:)

    ReplyDelete
  52. Μαράκι μου το ωραιότερο σταφιδόψωμο φτιάχνει η Μαρία μας. Θα το βάλει οπωσδήποτε την άλλη βδομάδα!!
    Πολλά φιλιά:)

    ReplyDelete
  53. Για την Μαριαν:
    Ξέχασα!! Με τρελάνανε οι συμπεθέρες!
    Μπορείς να βάλεις πιο πολύ ζάχαρη αν τα προτιμάς πιο γλυκά, κάτι σαν τσουρεκάκια δηλαδή.
    Αυτά βέβαια θεωρούνται ψωμάκια, γι αυτό δεν τα κάνω τόσο γλυκά.
    Ομως και βέβαια μπορείς να τα κάνεις όσο γλυκά θέλεις:)

    ReplyDelete
  54. Μανιάτισσα και Κρητικιά συμπεθέρα;;;;
    Το σκέφτηκες καλά;;;
    Από τώρα σε ζουρλάνανε!!!!!(χαχαχα!!!)

    Αλήθεια τα ψωμάκια γιατί τα λες "ανεβατά"; λόγω φουσκώματος;
    Θα τα δοκιμάσω το Σαββατοκύριακο,που θα έχω χρόνο!!!
    Καλό βράδυ!!!
    φιλιά πολλά σε σένα και στις ... συμπεθέρες!!!!!!!

    ReplyDelete
  55. Δεν είναι μόνο η συνταγή που φαίνεται πολύ όμορφη και σχετικά εύκολη είναι και η καλιτεχνική φωτογράφιση που με ξετρελένει. Συγχαρητήρια!

    ReplyDelete
  56. Έλενα,μέχρι εδώ στα αψηλά έφτασε η μυρωδιά της κανέλας και του γαρύφαλλου.Άσε......αυτή του ψωμιού,στην οποία δεν αντιστέκεται κανείς νομίζω.Λοιπόν,το Σάββατο το πρωί,θα τα φτίαξω κι εγώ.Πραγματικά,φαίνονται υπέροχα!
    Πολλά φιλιά....
    Λία...

    ReplyDelete
  57. Δεν μπορούσα πριν φύγω να μην περάσω να πάρω το γλυκό μου!

    ReplyDelete
  58. Marian μου, ναι, γι αυτό τα λέω ανεβατά, λόγω μαγιάς και φουσκώματος, αλλά και .... γιατί έτσι τα έχω καταχωρημένα στα κιτάπια μου;-)

    ReplyDelete
  59. Λία μου καλή σου μέρα!!
    Καλή επιτυχία αν τα φτιάξεις, για σένα ειδικά είναι πανεύκολα:))
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  60. Φοίβο μου καλά έκανες, έλα να σε τρατάρουμε από καρδιάς:))

    ReplyDelete
  61. Big mama, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
    Η φωτογράφιση αυτή τη φορά δεν έλεγε και πολλά, νομίζω μου βγήκε σκοτεινή η φωτογραφία;-)

    ReplyDelete
  62. Αγαπητή Έλενα χρυσοχέρα, είπα να το δοκιμάσω και μάλλον κόλλησα, θα τα ξαναφτιάξω πάλι και πάλι. Εύκολα, γρήγορα, μοσχοβολιστά. Έχω αντίρρηση για το λάδι ή ίσως σηκώνουν κανένα φλ.αλεύρι ακόμα.. θα το δοκιμάσω..
    Τα έψησα στις φόρμες για muffins.
    Εύγε!

    YΓ θα υπογράψω ως..διερχομένη γιατί σήμερα μου κάνει τσιριμώνιες ο blogger! Λες να φταίει η αποχή;

    ReplyDelete
  63. Kατερίνα μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν. Ωραία ιδέα για τις θήκες των muffins!!
    Για το αλεύρι, λέω τόσο ώστε η ζύμη να μην μας κολλάει στα χέρια.
    Η αλήθεια είναι, όπως λέγαμε και με την Μαρία, ότι οι ποσότητες σε κούπες και φλιτζάνια διαφέρουν, γι αυτό το πιο σωστό είναι να δίνουμε γραμμάρια για τα στερεά υλικά και ml για τα υγρά.

    Τι έπαθε ο blogger και σε παιδεύει?? Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει για πολύ:)

    ReplyDelete