Thursday, 7 May 2009

Παγωτό γιαούρτι με σπιτική σάλτσα φράουλας

Να σας φέρω λίγο καλοκαιράκι με ένα σπιτικό παγωτό??
Τα παγωτά στο σπίτι μας είναι εδώ και χρόνια μόνο σπιτικά, εξ άλλου τι πιο εύκολο από τα να φτιάξουμε το δικό μας παγωτάκι, με την γεύση που μας αρέσει, ακόμα κι αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή.
Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι λοιπόν, έχουμε να σας κεράσουμε πολλά πολλά παγωτάκια.
Καλή αρχή για φέτος με παγωτό γιαούρτι, για το οποίο ...
..... χρειαζόμαστε:
Για το παγωτό:
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φάκελο σαντιγί Garni σκόνη (110 γρ.)
1 κουτί σαντιγί μόρφατ
250 ml φρέσκο γάλα
250 ml φυτική κρέμα γάλακτος (κρετόρε)
1 βανίλια άρωμα
Το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ενοποιηθούν καλά.
Τα αδειάζουμε σε μπολ ή δοχείο παγωτού και τοποθετούμε το δοχείο στην κατάψυξη.
Άλλες 2 φορές - κάθε μία ώρα - το παγωτό θέλει καλό χτύπημα για να πετύχουμε ένα μείγμα με απαλή υφή, χωρίς να μας δημιουργηθούν κρυσταλλάκια, εκτός φυσικά αν διαθέτουμε παγωτομηχανή.Για τη σάλτσα φράουλας χρειαζόμαστε:
380 γρ. φράουλες (ζυγισμένες πλυμένες και καθαρισμένες)
100 γρ. ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
χυμό 1 λεμονιού
1 βανίλια άρωμα
Χτυπάμε τις φράουλες στο μπλέντερ, να πάρουμε έναν πουρέ φράουλας.
Βράζουμε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας και ανακατεύοντας συχνά, συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά.
Η σάλτσα είναι έτοιμη.
Η σάλτσα αυτή ταιριάζει πολύ ωραία, εκτός από γαρνίρισμα παγωτών, και πάνω από το γιαουρτάκι σας, ή για να γεμίσετε κρέπες με φράουλες, ή πάνω από βάφλες μαζί με μια κουταλιά σαντιγί.
Πρόταση για σερβίρισμα:
Σερβίρετε το παγωτό σε ποτήρια ή μπολ, βάζοντας στην βάση 1-2 κουταλιές σάλτσα φράουλας και συνεχίζοντας με στρώσεις παγωτού-σάλτσας.
Τελειώστε με μια φραουλίτσα στην κορυφή.
Καλή επιτυχία!

81 comments:

  1. Απαπα!!!Τι υπέροχη συνταγή!!!Συγχαρητήρια Έλενα!!!

    ReplyDelete
  2. ωχ !!! τι βλέπουν οι ματάρες μου πρωϊ - πρωϊ !!!!!!!!!! τι είναι αυτό που μου κάνεις Ελενιώ???

    Λατρης του παγωτού σου για άλλη μια φορά !!!!!!!!!

    Σαν καλή συν-οικοδέσποινα δεν παίρνω, περιμένω να δοκιμάσετε και ότι μείνει θα το πάρω όλο>

    τι ωραία μέρα που έχουμε εδω στον Πειραιά σήμερα !!!

    ReplyDelete
  3. Άντε βρε φιλενάδα πρωί πρωί! Το παγωτό γιαούρτι είναι η αδυναμία μου, ευτυχώς που υπάρχει και σε λάιτ βέρσιον! Καλημέρες και φιλί γλυκό, φραουλένιο!

    ReplyDelete
  4. Απίθανη, δροσιστική, απολαυστική, η πρότασή σου Λενιώ μου!!
    Θα ενδώσω :)
    Καλημέρα
    Φιλιά

    ReplyDelete
  5. Κατερίνα Κ.7 May 2009 at 09:41

    Λενάκι κι έψαχνα συνταγή για παγωτό γιαούρτι.
    Τι ωραία καλλιτεχνική η φωτογραφία σου!! Μας δίνεις και τρόπο σερβιρίσματος, τέλεια!!!

    ReplyDelete
  6. Συγχαρητήρια κορίτσια για το υπέροχο blog σας και τη δουλειά που κάνετε για την παρουσίαση των συνταγών σας! Σας παρακολουθώ καθημερινά και ομολογώ ότι έχω εκτελέση πολλές φορές συνταγές σας με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά πρώτη φορά γράφω στα σχόλιά σας!
    Ήθελα να ρωτήσω Έλενα σε περίπτωση που διαθέτουμε παγωτομηχανή να φανταστώ ότι ετοιμάζουμε κανονικά το μείγμα του παγωτού και το ρίχνουμε στην μηχανή μέχρι να παγώσει έτσι??? Δεν αλλάζει κάτι άλλο στη διαδικασία???
    Με φιλικούς χαιρετισμούς, anap.

    ReplyDelete
  7. σούπερ το παγωτό
    η σάλτσα είναι υπέροχη την φτιάχνω και εγώ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ReplyDelete
  8. Αμάν... πολύ δροσερό φαίνεται αυτό! Πολύ θα το ήθελα τώρα! Αυτή η σάλτσα φράουλας είναι φοβερή!!!
    Μπράβο Έλενα!

    Καλημέρα και πολλά φιλιά!!!!!

    ReplyDelete
  9. Πάει τελείωσε!! Θα ανοίξουμε ένα καφενέ και θα σας πάρουμε μαγείρισες! :)

    ReplyDelete
  10. Καλημερα, να και εγω περιμενα μια τοσο λαχταριστη συνταγη για να ενδωσω στον πρωτο για φετος καλοκαιρινο πειρασμο!!!!!!
    Η αληθεια ειναι οτι στο γραφειο γiνοταν πανικος αυτες τις μερες.
    Υπεροχο,φαινεται σαν να μου γαργαλαει τον ουρανισκο η υφη του!!!!Φανταζομαι δεν εχετε προβλημα να μοιραστω οτι περισσεψει και αν με το ετερον ημισυ του blog!!!

    Φιλια

    Alma Libre

    ReplyDelete
  11. Χαρουλίτα μου σε ευχαριστώ!!
    Είπα να βάλω κανένα παγωτάκι μπας και ζεστάνει λίγο ο καιρός;-)
    Είδες τι ωραία μέρα έχει σήμερα!!
    Φιλάκια:)

    ReplyDelete
  12. Μαράκι μου, κι εδώ ωραία μέρα σήμερα, επιτέλους!!
    Και από σήμερα φτιάχνει ακούω ο καιρός, επιτέλους μετά τα χθεσινά μπουμπουνητά να δούμε μιαν ωραία μέρα!!
    Ασε τις ευγένειες και έλα σερβιρίσου λέμε:))

    ReplyDelete
  13. Μαρία μου το παγωτό γιαούρτι είναι και δικό μου αγαπημένο!!
    Φιλιά πολλά, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου:)

    ReplyDelete
  14. Γιώργο μου καλημέρα!!
    Ετσι αδυνάτου χαρακτήρος είμαι και εγώ και ενδίδω συνεχώς χα χα χα!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  15. Καλημέρα Κατερίνα μου!!
    Πιστεύω θα σε καλύψει η συνταγή, αν έψαχνες κάτι ανάλογο δοκίμασέ την!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  16. Kαλημέρα anap, καλώς όρισες και σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Εγώ παγωτομηχανή δεν έχω, είναι ίσως από τα λίγα γκατζετάκια που δεν έχω. Ακούω όμως από φίλες που έχουν, πως αυτό ακριβώς κάνουν, βάζουν το μείγμα μέσα και ... that;s all!!
    Οπότε αυτό ακριβώς που λες κάνεις, δεν αλλάζει τίποτε άλλο στην διαδικασία.
    Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις:)

    ReplyDelete
  17. το ερωτεύτηκα το γιαουρτοπαγωτό!
    σήμερα κιολας!
    αν δεν προλάβω να βγω να αγοράσω γιαουρτι, εε, μιας κι εχω ήδη φράουλες, θα μεγαλουργήσω με τη σάλτσα :)))

    φιλιά πολλά κόρες :))

    ReplyDelete
  18. Kαλημέρα Βικάκι.
    Η σ'αλτσα αυτή είναι πραγματικά πολύ καλή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως λέω σε ένα σωρό, παγωτάκια, γιαουρτάκια, κρέπες, βάφλες κλπ κλπ
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  19. Ειρηνάκι μου πως τα πέρασες στην γιορτούλα σου?? Σούπερ??
    Η σάλτσα θα σου αρέσει πολύ, και ταιριάζει πολύ όμορφα με αυτό το παγωτάκι!!
    Φιλάκια:))

    ReplyDelete
  20. Ευχαριστώ Έλενα για την άμεση απάντηση.....ήρθε ο καιρός να βγάλω την παγωτομηχανή μου από το ντουλάπι!
    Και κάτι ακόμα....η σάλτσα φράουλας για πόσο περίπου διατηρείται στο ψυγείο???
    Εννοείται ότι σίγουρα θα το δοκιμάσω και περιμένω με αγωνία τις επόμενες αναρτήσεις για παγωτάκια!

    ReplyDelete
  21. Roadartist ναι, ναι!!
    Επίσης αν πέσει πολύ δουλειά (που είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πολύ δουλειά) θα βάλω την Μαρία να εκτελεί και χρέη γκαρσόνας:PPP
    Φιλάκιαααα:))

    ReplyDelete
  22. Υπέροχο, δροσερό και τι τρομερή σαλτσούλα αυτή η φραουλένια. Μπράβο Ελενάκι μου!

    ReplyDelete
  23. Αlma Libre μου φαντάζομαι τι πανικός γίνεται αυτές τις μέρες στο γραφείο!! Με δυσκολία καταφέρνω να πω δυο κουβέντες με το έτερόν μου ήμισυ!!
    Μπορώ με τέτοια κούραση που τραβάτε να μην σας περιποιηθώ??
    Αν είναι δυνατόν!!
    Φιλάκια:)

    ReplyDelete
  24. kalo meshmeri Elenaki mou!!!meta thn saligkarofagia e!!!kai ena giaourtopagwtouli einai oti prepei!!!geia sta xeria sou kardoula mou!!! aaaaxx!!!! drosistika!!!
    filakia polla-pola!!!

    ReplyDelete
  25. Mαριλενάκι μου είναι σίγουρο ότι θα μεγαλουργήσεις μέ οτιδήποτε καταπιαστείς εσύ!!
    Πολλά φιλιά φιλεναδίτσα:)

    ReplyDelete
  26. Τι καταπληκτική συνταγή είναι αυτή?
    Μπράβο Έλενα...
    Και κάτι άσχετο που θέλω να σε ρωτήσω. Στο blog που έγραφες πριν, είχες δημοσιεύσει συνταγή για λιγκουίνι με πέστο.
    Τα είχα φτιάξει, ήταν τέλεια, τώρα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω.
    Ελενάκι μπορείς να βοηθήσεις?
    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  27. Anap φέτος λέω να το αποφασίσω κι εγώ να εφοδιαστώ με παγωτομηχανή.
    Συνταγές με παγωτάκια θα βάλουμε πολλές μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, οπότε ξεσκόνισε την δική σου:)
    Η σάλτσα φράουλας 2-3 μέρες διατηρείται σίγουρα. Ισως και περισσότερο, αλλά δεν έχει μείνει ποτέ τόσο για να μπορέσω να σου πω.
    Συνήθως μέσα σε 2-3 μέρες την έχουμε καταναλώσει.

    ReplyDelete
  28. Ρενάκι μου είπα να σας δροσίσω λίγο, μιας και έφτιαξε ο καιρός και από σήμερα άκουσα θα έχουμε όμορφες ζεστές μέρες!!
    Φιλάκια πολλά:)

    ReplyDelete
  29. Kλειούλα μου τόσα σαλιγκάρια φάγαμε χα χα χαα!!
    Ενα παγωτάκι είναι ότι πρέπει, καλά λες!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!

    ReplyDelete
  30. Γεια σου Cat:))
    Ολες οι συνταγές μου από το προηγούμενο blog που έγραφα, θα μεταφερθούν σταδιακά εδώ.
    Την συνταγή που ζητάς και που πραγματικά είναι πολύ νόστιμο φαγάκι, θα την βάλω την Δευτέρα.
    Αν την θέλεις νωρίτερα στείλε μου μέιλ στο μέιλ του blog μας, να σου την στείλω!!
    Σε ευχαριστούμε που σε έχουμε και σε αυτό το blog στην παρέα μας:)

    ReplyDelete
  31. Ελενα μου,φανταστικο παγωτο,εγω θελω να ρωτησω την φυτικη κρεμα την εχουν ολα τα supermarket?Φιλια!

    ReplyDelete
  32. Λουλουδάκι σχεδόν όλα τα ΣΜ την έχουν.
    Θα την βρεις στα ψυγεία, εκεί που έχουν και τις κανονικές κρέμες γάλακτος. Συνήθως είναι σε ένα πράσινο κουτί.
    Και κανονική κρέμα γάλακτος να βάλεις μια χαρά θα είναι το παγωτάκι σου.
    Απλά έχω την εντύπωση ότι το κρετόρε (η φυτική κρέμα γάλακτος) δίνει καλύτερη υφή στο παγωτό.
    Φιλιά πολλά:)

    ReplyDelete
  33. γαστεροπλήξ7 May 2009 at 13:07

    αχ αυτές οι φραουλες, υπαρχει γλυκό που να μην θέλει, αν είναι και παγωτό γιαουρτι, τότε πάρτε όλες τις συνταγές του ιστολογίου εσείς και μένα αφήστε με μόνη με τη γαβάθα, πιστεύω να έφτιαξες μπόλικο ε;

    ReplyDelete
  34. Έλενα,μια γλύκα το παγωτό σου!Και αφού είναι με γιαουρτάκι ακόμη καλύτερα!
    Ελενάκι λόγω μιας ευαισθησίας στις αμυγδαλές μου-χρόνια τώρα-τρώω ελάχιστα ως καθόλου παγωτά.Τα σπιτικά βέβαια τα προτιμώ,τα αφήνω να λιώσουν λίγο,με την ησυχία μου.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  35. Ωραίο το παγωτάκι σου, εγώ δεν έχω παγωτομηχανή και μου φαίνεται πολύ φασαρία να φτιάχνω παγωτά. Η σάλτσα σου φράουλας όμως είναι πολύ εύκολη και θα δοκιμαστεί!

    ReplyDelete
  36. Μμμμμμ....
    Μμμμμμ....
    Μμμμμμ....
    Μη μιλάς για παγωτά, τρελαίνομαι...
    :-)

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ReplyDelete
  37. Οι φράουλες είναι το αγαπημένο μου!Οπότε καταλαβαίνεις..παίρνω το κερασματάκι μου και φεύγω,φιλάκια..Όλγα

    ReplyDelete
  38. Εεεεεεεεεεε δεν παίζεστε.... Μου φαίνεται θα πάω στις φραουλιές του θείου μου να μαζέψω και να σας στείλω μόνο και μόνο για να φτιάχνετε συνταγές... (σας απείλησα τώρα αν δεν το καταλάβατε!!!!)
    Μμμμμ θα τιμήσω όμως το παγωτάκι που είναι και σπιτικό γιατί γιαούρτι βρίσκουμε όποια στιγμή θέλουμε...
    Πολλά φιλιά
    αμαλία

    ReplyDelete
  39. Σλουρπ!!σλουρπ!!!!(πώς κάνει το παιδάκι στην διαφήμιση;ε! κάπως έτσι κάνω και εγώ!!!)
    τι κόλαση είναι αυτή!!!
    Με αποζημιώσατε για τα χθεσινά σαλιγκάρια!!!!
    Δεν υπάρχει παγωτό που να μην μου αρέσει και όταν είναι σπιτικό είναι ακόμη πιο τέλειο!!!!
    Μπράβο Ελενάκι, και η παρουσίαση τέλεια!!!(δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά!!!!)

    παίρνω κουταλίτσα και πάω για σιδέρωμα!!!!!
    φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  40. Ααααα..τέλειο το γιαουρτο-παγωτό σου και η φραουλο-σαλτσούλα ακόμα καλύτερη...παει η δίαιτα πάειιιιι....

    ReplyDelete
  41. Και πάνω που ήθελα κάτι γλυκό...μιαμ....μιαμ

    ReplyDelete
  42. Γαστεροπληξ, συμφέρουσα μου φαίνεται η ανταλλαγή, θα την δεχτώ χα χα χα!!
    Αντε, με κατάφερες πάλι:PPP

    ReplyDelete
  43. Ελενάκι μου έχεις πρόβήμα με αμυγδαλές?? Ωωωχχχ!!
    Χρόνια ταλαιπώρησαν την αδελφούλα μου και ξέρω πόσο άσχημο είναι!!
    Να προσέχεις λοιπόν πολύ!!
    Τώρα θα νοιώθω τύψεις κάθε φορά που βάζω συνταγή για παγωτάκι!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  44. Big mama, ούτε εγώ έχω παγωτομηχανή!!
    Δεν υπάρχει τίποτε πιο εύκολο από το να φτιάξεις σπιτικό παγωτό, πίστεψέ με!!
    Καμία φασαρία δεν έχει!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  45. Γλαρένια μου έλα για παγωτάκι!!
    Φιλάκια πολλά:)

    ReplyDelete
  46. Bρε Ολγάκι, πάρε το κερασματάκι σου, αλλά μην φεύγεις!!
    Κάτσε να σε δούμε λίγο!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  47. Αμαλίτσα, μην μας απειλείς εμάς, μην μας απειλείς!! χα χα χα!!
    Φιλιάααα:))

    ReplyDelete
  48. Marian μου πάρε πιο πολύ από κουταλίτσα για να αντέξεις το σιδέρωμα (μπλιάααξξ το μισώωωω!!)
    Καλό κουράγιο, φιλάκια:))

    ReplyDelete
  49. Παγωτάκι...γιαούρτι;
    Το αγαπημένο μου...παγωτό!
    Αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ....παγωτό,γιατί αυτή η διαδίκασία,χτύπα και ξανά χτύπα,με ενοχλεί ελαφρώς.
    Αλλά τώρα η ιδέα με το γιαούρτι,ίσως να πυροδοτήσει....την επιθυμία μου.Η σάλτσα φράουλας,όλα τα λεφτά.....καλή μου Έλενα!!
    Καλό βραδάκι!
    Λία...

    ReplyDelete
  50. Γιάμι, γιάμι!
    Εγώ θα μείνω σ' αυτότ ο ποστ αν μου επιτρέπεται. Στο προηγούμενο δεν πάω με τίποτα. Σ'ορυ Μαρία, αλλά με τα σαλιγκάρια έχω ένα πρόβλημα...

    ReplyDelete
  51. Έλενα,μη νοιώθεις τύψεις.Τρώω παγωτά,αλλά όπως είπα,τα αφήνω να μαλακώσουν.Επειδή αυτό είναι δύσκολο να γίνει εκτός σπιτιού,τα σπιτικά,εκτός από τα αγνά υλικά,μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα.
    Θα περιμένω και τις άλλες γεύσεις.
    Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  52. Betty μου πάει, πάει και πίσω δεν γυρνάει, άστα να πάνε χα χα χα!!
    Φιλιά:)

    ReplyDelete
  53. Στράτο, αφού ξέρεις που να έλθεις άμα θες γλυκάκι!!
    Καλό βράδυ:)

    ReplyDelete
  54. Λία μου είναι πανεύκολη η διαδικασία, και ειδικά για σένα.
    Ο μόνος λόγος που θέλω να πάρω παγωτομηχανή, είναι για να αποφύγω αυτό το διπλό χτύπημα, η τεμπέλα.
    Αλλιώς δεν έχει καμία ταλαιπωρία.
    Καλό βράδυ, φιλιά!!

    ReplyDelete
  55. Κικίτσα, εσένα σκέφτηκα με τα σαλιγκάρια χα χα χα!!
    Οταν είδα τι συνταγή έβαλε η Μαρία, της είπα, μην περιμένεις η Κική να περάσει ούτε έξω από την πόρτα μας:PPP
    Αφού ξέρω τι ... συμπάθεια τους έχεις!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  56. Πως φαινεται οτι φτιαχνει ο καιρος,ολο αμαρτωλες συνταγες εισαστε.

    ReplyDelete
  57. Ελενάκι, να προχωρήσω ακάθεκτη και με τις άλλες παγωτογεύσεις λες, ε??
    Ωραία:)
    Φιλιά, καλό βράδυ!!

    ReplyDelete
  58. Είναι αρκετό το χρονικό διάστημα που είχα να ασχοληθώ με το μπλογκ μου και τα δικά σας,όμως δεν χάνω τίποτα από τις υπέροχες συνταγές σας :) Η αλήθεια είναι πως μου λείψατε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  59. Πω πω φαίνεται φανταστικό!!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε:)

    ReplyDelete
  60. Τελειο και για μενα που κανω διαιτα!!
    Φτιαχνω και εγω παγωτο απο μια παλια συνταγη που εφτιαχνε και η μαμα μου οταν ειμασταν παιδια!
    Εχω παγωτομηχανη αλλά δεν καταλαβα την δικη σου που λες οτι την βαζεις 2-3 φορες στην καταψυξη, η δικη μου εχει αλλη λειτουργία και απλα το χτυπα μεχρι να παγωσει και μετα εγω το βαζω σε μπωλακια στην καταψυξη.
    Το δικο μου ετσι δεν μου κανει κρυσταλλους μηπως ομως το δικο σου επειδη εχει γιαουρτι θελει πιο πολυ παγωμα την ωρα που το χτυπαει; πρεπει δηλαδη να το προσεξω αυτο;

    ReplyDelete
  61. ILive2LoveMe κι εμάς μας έλειψες!!
    Ελπίζω όλα να είναι καλά!!
    Πολλά φιλιά:)

    ReplyDelete
  62. Elen δοκίμασέ το, έχει ιδιαίερη γεύση!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  63. Πουαντερίτσα μου οοοοοχι, δεν έχω παγωτομηχανή, γι αυτό ακριβώς θέλει 2-3 φορές χτύπημα, για να μην κάνει κρυστάλλους.
    Αν είχα παγωτομηχανή θα έκανα ότι κι εσύ ακριβώς, χωρίς να χρειάζεται να το χτυπήσω στα ενδιάμεσα.
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  64. Έλενα , τώρα το είδα!!Φανταστικό!!Τρελλαίνομαι για παγωτο γιαούρτι, γι'αυτο καταφεύγω στην Δωδώνη...Τώρα όμως, ...ξέρω...Πές μας και γεύσεις φρούτου;;

    ReplyDelete
  65. Βαζομε γιαουρτακι για να εχομε τυψεις κατα το ημισυ.Λαχταριστο!!!.
    Φραουλενια καληνυχτα.

    ReplyDelete
  66. Μιας και μπήκα στον πειρασμό να το φτιάξω γιατί φαίνεται υπέροχο!!! όταν λέμε κουτάκι morfat είναι το μεταλλικό κουτάκι ή το χάρτινο που είναι σκόνη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό Σαββατοκύριακο:)

    ReplyDelete
  67. Ολγάκι θα ακολουθήσουν πολλές πολλές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτών!!
    Αναμείνατε!!
    Φιλιά:)

    ReplyDelete
  68. Λικεράκι μου τι κάνεις?? Μας έλειψες!!
    Φραουλένιες καλημέρες, φιλάκια:)

    ReplyDelete
  69. Elen είναι το μεταλλικό κουτάκι, που γράφει Morfat Creamy και είναι 250 γρ.
    Καλή επιτυχίαααα:))

    ReplyDelete
  70. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Τρέχω s/m να το πάρω. Mα λύσσα με έπιασε να το κάμω η λιχούδω:))

    ReplyDelete
  71. τελειο θα το φτιαξω!!!

    ReplyDelete
  72. Elenaki καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  73. Μπισκοτένια μου φιλιά:))

    ReplyDelete
  74. Καλά παιδιά το έφτιαξα!!!Είναι φανταστικό!!! Ξετρελαθήκαμε ο άντρας μου δε όλο το βράδυ ανοιγόκλεινε τον καταψύκτη δεν ξέρω πόσες φορές έφαγε!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγούλα:)

    ReplyDelete
  75. Ελενάκι μου πάρα πολύ χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε και που άρεσε και στον αντρούλη σου!!
    Τόσες νοστιμιές μας έχεις κεράσει κι εσύ, χαίρομαι που κέρασα κι εγώ κάτι!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα:)

    ReplyDelete
  76. Να σαι καλά γλυκιά μου. Ευχαριστούμε. Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  77. Υπέροχη συνταγή Ελενίτσα, ευχαριστούμε :))))))

    ReplyDelete
  78. το εφτιαξα!...;τελειο τελειο τελειο!!

    ReplyDelete
  79. Bανούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  80. Cookitsa μου το έφτιαξες κιόλας??
    Είσαι μια χρυσοχέρα εσύ......!!!
    Πολλά φιλιά!!

    ReplyDelete
  81. Ahhh, I here summer is near with the warm mornings and hot days. The pagoto is just the thing to beat the heat.

    ReplyDelete