
Τα παγωτά στο σπίτι μας είναι εδώ και χρόνια μόνο σπιτικά, εξ άλλου τι πιο εύκολο από τα να φτιάξουμε το δικό μας παγωτάκι, με την γεύση που μας αρέσει, ακόμα κι αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή.
Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι λοιπόν, έχουμε να σας κεράσουμε πολλά πολλά παγωτάκια.
Καλή αρχή για φέτος με παγωτό γιαούρτι, για το οποίο ...
..... χρειαζόμαστε:
Για το παγωτό:
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φάκελο σαντιγί Garni σκόνη (110 γρ.)
1 κουτί σαντιγί μόρφατ
250 ml φρέσκο γάλα
250 ml φυτική κρέμα γάλακτος (κρετόρε)
1 βανίλια άρωμα
Το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ενοποιηθούν καλά.
Τα αδειάζουμε σε μπολ ή δοχείο παγωτού και τοποθετούμε το δοχείο στην κατάψυξη.
Άλλες 2 φορές - κάθε μία ώρα - το παγωτό θέλει καλό χτύπημα για να πετύχουμε ένα μείγμα με απαλή υφή, χωρίς να μας δημιουργηθούν κρυσταλλάκια, εκτός φυσικά αν διαθέτουμε παγωτομηχανή.

380 γρ. φράουλες (ζυγισμένες πλυμένες και καθαρισμένες)
100 γρ. ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
χυμό 1 λεμονιού
1 βανίλια άρωμα
Χτυπάμε τις φράουλες στο μπλέντερ, να πάρουμε έναν πουρέ φράουλας.
Βράζουμε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας και ανακατεύοντας συχνά, συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά.
Η σάλτσα είναι έτοιμη.
Η σάλτσα αυτή ταιριάζει πολύ ωραία, εκτός από γαρνίρισμα παγωτών, και πάνω από το γιαουρτάκι σας, ή για να γεμίσετε κρέπες με φράουλες, ή πάνω από βάφλες μαζί με μια κουταλιά σαντιγί.
Πρόταση για σερβίρισμα:
Σερβίρετε το παγωτό σε ποτήρια ή μπολ, βάζοντας στην βάση 1-2 κουταλιές σάλτσα φράουλας και συνεχίζοντας με στρώσεις παγωτού-σάλτσας.
Τελειώστε με μια φραουλίτσα στην κορυφή.
Καλή επιτυχία!
Απαπα!!!Τι υπέροχη συνταγή!!!Συγχαρητήρια Έλενα!!!
ReplyDeleteωχ !!! τι βλέπουν οι ματάρες μου πρωϊ - πρωϊ !!!!!!!!!! τι είναι αυτό που μου κάνεις Ελενιώ???
ReplyDeleteΛατρης του παγωτού σου για άλλη μια φορά !!!!!!!!!
Σαν καλή συν-οικοδέσποινα δεν παίρνω, περιμένω να δοκιμάσετε και ότι μείνει θα το πάρω όλο>
τι ωραία μέρα που έχουμε εδω στον Πειραιά σήμερα !!!
Άντε βρε φιλενάδα πρωί πρωί! Το παγωτό γιαούρτι είναι η αδυναμία μου, ευτυχώς που υπάρχει και σε λάιτ βέρσιον! Καλημέρες και φιλί γλυκό, φραουλένιο!
ReplyDeleteΑπίθανη, δροσιστική, απολαυστική, η πρότασή σου Λενιώ μου!!
ReplyDeleteΘα ενδώσω :)
Καλημέρα
Φιλιά
Λενάκι κι έψαχνα συνταγή για παγωτό γιαούρτι.
ReplyDeleteΤι ωραία καλλιτεχνική η φωτογραφία σου!! Μας δίνεις και τρόπο σερβιρίσματος, τέλεια!!!
Συγχαρητήρια κορίτσια για το υπέροχο blog σας και τη δουλειά που κάνετε για την παρουσίαση των συνταγών σας! Σας παρακολουθώ καθημερινά και ομολογώ ότι έχω εκτελέση πολλές φορές συνταγές σας με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά πρώτη φορά γράφω στα σχόλιά σας!
ReplyDeleteΉθελα να ρωτήσω Έλενα σε περίπτωση που διαθέτουμε παγωτομηχανή να φανταστώ ότι ετοιμάζουμε κανονικά το μείγμα του παγωτού και το ρίχνουμε στην μηχανή μέχρι να παγώσει έτσι??? Δεν αλλάζει κάτι άλλο στη διαδικασία???
Με φιλικούς χαιρετισμούς, anap.
σούπερ το παγωτό
ReplyDeleteη σάλτσα είναι υπέροχη την φτιάχνω και εγώ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Αμάν... πολύ δροσερό φαίνεται αυτό! Πολύ θα το ήθελα τώρα! Αυτή η σάλτσα φράουλας είναι φοβερή!!!
ReplyDeleteΜπράβο Έλενα!
Καλημέρα και πολλά φιλιά!!!!!
Πάει τελείωσε!! Θα ανοίξουμε ένα καφενέ και θα σας πάρουμε μαγείρισες! :)
ReplyDeleteΚαλημερα, να και εγω περιμενα μια τοσο λαχταριστη συνταγη για να ενδωσω στον πρωτο για φετος καλοκαιρινο πειρασμο!!!!!!
ReplyDeleteΗ αληθεια ειναι οτι στο γραφειο γiνοταν πανικος αυτες τις μερες.
Υπεροχο,φαινεται σαν να μου γαργαλαει τον ουρανισκο η υφη του!!!!Φανταζομαι δεν εχετε προβλημα να μοιραστω οτι περισσεψει και αν με το ετερον ημισυ του blog!!!
Φιλια
Alma Libre
Χαρουλίτα μου σε ευχαριστώ!!
ReplyDeleteΕίπα να βάλω κανένα παγωτάκι μπας και ζεστάνει λίγο ο καιρός;-)
Είδες τι ωραία μέρα έχει σήμερα!!
Φιλάκια:)
Μαράκι μου, κι εδώ ωραία μέρα σήμερα, επιτέλους!!
ReplyDeleteΚαι από σήμερα φτιάχνει ακούω ο καιρός, επιτέλους μετά τα χθεσινά μπουμπουνητά να δούμε μιαν ωραία μέρα!!
Ασε τις ευγένειες και έλα σερβιρίσου λέμε:))
Μαρία μου το παγωτό γιαούρτι είναι και δικό μου αγαπημένο!!
ReplyDeleteΦιλιά πολλά, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου:)
Γιώργο μου καλημέρα!!
ReplyDeleteΕτσι αδυνάτου χαρακτήρος είμαι και εγώ και ενδίδω συνεχώς χα χα χα!!
Φιλιά!!
Καλημέρα Κατερίνα μου!!
ReplyDeleteΠιστεύω θα σε καλύψει η συνταγή, αν έψαχνες κάτι ανάλογο δοκίμασέ την!
Φιλιά!!
Kαλημέρα anap, καλώς όρισες και σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
ReplyDeleteΕγώ παγωτομηχανή δεν έχω, είναι ίσως από τα λίγα γκατζετάκια που δεν έχω. Ακούω όμως από φίλες που έχουν, πως αυτό ακριβώς κάνουν, βάζουν το μείγμα μέσα και ... that;s all!!
Οπότε αυτό ακριβώς που λες κάνεις, δεν αλλάζει τίποτε άλλο στην διαδικασία.
Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις:)
το ερωτεύτηκα το γιαουρτοπαγωτό!
ReplyDeleteσήμερα κιολας!
αν δεν προλάβω να βγω να αγοράσω γιαουρτι, εε, μιας κι εχω ήδη φράουλες, θα μεγαλουργήσω με τη σάλτσα :)))
φιλιά πολλά κόρες :))
Kαλημέρα Βικάκι.
ReplyDeleteΗ σ'αλτσα αυτή είναι πραγματικά πολύ καλή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως λέω σε ένα σωρό, παγωτάκια, γιαουρτάκια, κρέπες, βάφλες κλπ κλπ
Φιλιά!!
Ειρηνάκι μου πως τα πέρασες στην γιορτούλα σου?? Σούπερ??
ReplyDeleteΗ σάλτσα θα σου αρέσει πολύ, και ταιριάζει πολύ όμορφα με αυτό το παγωτάκι!!
Φιλάκια:))
Ευχαριστώ Έλενα για την άμεση απάντηση.....ήρθε ο καιρός να βγάλω την παγωτομηχανή μου από το ντουλάπι!
ReplyDeleteΚαι κάτι ακόμα....η σάλτσα φράουλας για πόσο περίπου διατηρείται στο ψυγείο???
Εννοείται ότι σίγουρα θα το δοκιμάσω και περιμένω με αγωνία τις επόμενες αναρτήσεις για παγωτάκια!
Roadartist ναι, ναι!!
ReplyDeleteΕπίσης αν πέσει πολύ δουλειά (που είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πολύ δουλειά) θα βάλω την Μαρία να εκτελεί και χρέη γκαρσόνας:PPP
Φιλάκιαααα:))
Υπέροχο, δροσερό και τι τρομερή σαλτσούλα αυτή η φραουλένια. Μπράβο Ελενάκι μου!
ReplyDeleteΑlma Libre μου φαντάζομαι τι πανικός γίνεται αυτές τις μέρες στο γραφείο!! Με δυσκολία καταφέρνω να πω δυο κουβέντες με το έτερόν μου ήμισυ!!
ReplyDeleteΜπορώ με τέτοια κούραση που τραβάτε να μην σας περιποιηθώ??
Αν είναι δυνατόν!!
Φιλάκια:)
kalo meshmeri Elenaki mou!!!meta thn saligkarofagia e!!!kai ena giaourtopagwtouli einai oti prepei!!!geia sta xeria sou kardoula mou!!! aaaaxx!!!! drosistika!!!
ReplyDeletefilakia polla-pola!!!
Mαριλενάκι μου είναι σίγουρο ότι θα μεγαλουργήσεις μέ οτιδήποτε καταπιαστείς εσύ!!
ReplyDeleteΠολλά φιλιά φιλεναδίτσα:)
Τι καταπληκτική συνταγή είναι αυτή?
ReplyDeleteΜπράβο Έλενα...
Και κάτι άσχετο που θέλω να σε ρωτήσω. Στο blog που έγραφες πριν, είχες δημοσιεύσει συνταγή για λιγκουίνι με πέστο.
Τα είχα φτιάξει, ήταν τέλεια, τώρα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω.
Ελενάκι μπορείς να βοηθήσεις?
Ευχαριστώ.
Anap φέτος λέω να το αποφασίσω κι εγώ να εφοδιαστώ με παγωτομηχανή.
ReplyDeleteΣυνταγές με παγωτάκια θα βάλουμε πολλές μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, οπότε ξεσκόνισε την δική σου:)
Η σάλτσα φράουλας 2-3 μέρες διατηρείται σίγουρα. Ισως και περισσότερο, αλλά δεν έχει μείνει ποτέ τόσο για να μπορέσω να σου πω.
Συνήθως μέσα σε 2-3 μέρες την έχουμε καταναλώσει.
Ρενάκι μου είπα να σας δροσίσω λίγο, μιας και έφτιαξε ο καιρός και από σήμερα άκουσα θα έχουμε όμορφες ζεστές μέρες!!
ReplyDeleteΦιλάκια πολλά:)
Kλειούλα μου τόσα σαλιγκάρια φάγαμε χα χα χαα!!
ReplyDeleteΕνα παγωτάκι είναι ότι πρέπει, καλά λες!!
Πολλά πολλά φιλιά!!
Γεια σου Cat:))
ReplyDeleteΟλες οι συνταγές μου από το προηγούμενο blog που έγραφα, θα μεταφερθούν σταδιακά εδώ.
Την συνταγή που ζητάς και που πραγματικά είναι πολύ νόστιμο φαγάκι, θα την βάλω την Δευτέρα.
Αν την θέλεις νωρίτερα στείλε μου μέιλ στο μέιλ του blog μας, να σου την στείλω!!
Σε ευχαριστούμε που σε έχουμε και σε αυτό το blog στην παρέα μας:)
Ελενα μου,φανταστικο παγωτο,εγω θελω να ρωτησω την φυτικη κρεμα την εχουν ολα τα supermarket?Φιλια!
ReplyDeleteΛουλουδάκι σχεδόν όλα τα ΣΜ την έχουν.
ReplyDeleteΘα την βρεις στα ψυγεία, εκεί που έχουν και τις κανονικές κρέμες γάλακτος. Συνήθως είναι σε ένα πράσινο κουτί.
Και κανονική κρέμα γάλακτος να βάλεις μια χαρά θα είναι το παγωτάκι σου.
Απλά έχω την εντύπωση ότι το κρετόρε (η φυτική κρέμα γάλακτος) δίνει καλύτερη υφή στο παγωτό.
Φιλιά πολλά:)
αχ αυτές οι φραουλες, υπαρχει γλυκό που να μην θέλει, αν είναι και παγωτό γιαουρτι, τότε πάρτε όλες τις συνταγές του ιστολογίου εσείς και μένα αφήστε με μόνη με τη γαβάθα, πιστεύω να έφτιαξες μπόλικο ε;
ReplyDeleteΈλενα,μια γλύκα το παγωτό σου!Και αφού είναι με γιαουρτάκι ακόμη καλύτερα!
ReplyDeleteΕλενάκι λόγω μιας ευαισθησίας στις αμυγδαλές μου-χρόνια τώρα-τρώω ελάχιστα ως καθόλου παγωτά.Τα σπιτικά βέβαια τα προτιμώ,τα αφήνω να λιώσουν λίγο,με την ησυχία μου.
Φιλιά!
Ωραίο το παγωτάκι σου, εγώ δεν έχω παγωτομηχανή και μου φαίνεται πολύ φασαρία να φτιάχνω παγωτά. Η σάλτσα σου φράουλας όμως είναι πολύ εύκολη και θα δοκιμαστεί!
ReplyDeleteΜμμμμμ....
ReplyDeleteΜμμμμμ....
Μμμμμμ....
Μη μιλάς για παγωτά, τρελαίνομαι...
:-)
Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές
Οι φράουλες είναι το αγαπημένο μου!Οπότε καταλαβαίνεις..παίρνω το κερασματάκι μου και φεύγω,φιλάκια..Όλγα
ReplyDeleteΕεεεεεεεεεε δεν παίζεστε.... Μου φαίνεται θα πάω στις φραουλιές του θείου μου να μαζέψω και να σας στείλω μόνο και μόνο για να φτιάχνετε συνταγές... (σας απείλησα τώρα αν δεν το καταλάβατε!!!!)
ReplyDeleteΜμμμμ θα τιμήσω όμως το παγωτάκι που είναι και σπιτικό γιατί γιαούρτι βρίσκουμε όποια στιγμή θέλουμε...
Πολλά φιλιά
αμαλία
Σλουρπ!!σλουρπ!!!!(πώς κάνει το παιδάκι στην διαφήμιση;ε! κάπως έτσι κάνω και εγώ!!!)
ReplyDeleteτι κόλαση είναι αυτή!!!
Με αποζημιώσατε για τα χθεσινά σαλιγκάρια!!!!
Δεν υπάρχει παγωτό που να μην μου αρέσει και όταν είναι σπιτικό είναι ακόμη πιο τέλειο!!!!
Μπράβο Ελενάκι, και η παρουσίαση τέλεια!!!(δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά!!!!)
παίρνω κουταλίτσα και πάω για σιδέρωμα!!!!!
φιλάκια πολλά πολλά!!!!
Ααααα..τέλειο το γιαουρτο-παγωτό σου και η φραουλο-σαλτσούλα ακόμα καλύτερη...παει η δίαιτα πάειιιιι....
ReplyDeleteΚαι πάνω που ήθελα κάτι γλυκό...μιαμ....μιαμ
ReplyDeleteΓαστεροπληξ, συμφέρουσα μου φαίνεται η ανταλλαγή, θα την δεχτώ χα χα χα!!
ReplyDeleteΑντε, με κατάφερες πάλι:PPP
Ελενάκι μου έχεις πρόβήμα με αμυγδαλές?? Ωωωχχχ!!
ReplyDeleteΧρόνια ταλαιπώρησαν την αδελφούλα μου και ξέρω πόσο άσχημο είναι!!
Να προσέχεις λοιπόν πολύ!!
Τώρα θα νοιώθω τύψεις κάθε φορά που βάζω συνταγή για παγωτάκι!
Φιλάκια!!
Big mama, ούτε εγώ έχω παγωτομηχανή!!
ReplyDeleteΔεν υπάρχει τίποτε πιο εύκολο από το να φτιάξεις σπιτικό παγωτό, πίστεψέ με!!
Καμία φασαρία δεν έχει!!
Φιλιά!!
Γλαρένια μου έλα για παγωτάκι!!
ReplyDeleteΦιλάκια πολλά:)
Bρε Ολγάκι, πάρε το κερασματάκι σου, αλλά μην φεύγεις!!
ReplyDeleteΚάτσε να σε δούμε λίγο!!
Φιλιά!!
Αμαλίτσα, μην μας απειλείς εμάς, μην μας απειλείς!! χα χα χα!!
ReplyDeleteΦιλιάααα:))
Marian μου πάρε πιο πολύ από κουταλίτσα για να αντέξεις το σιδέρωμα (μπλιάααξξ το μισώωωω!!)
ReplyDeleteΚαλό κουράγιο, φιλάκια:))
Παγωτάκι...γιαούρτι;
ReplyDeleteΤο αγαπημένο μου...παγωτό!
Αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ....παγωτό,γιατί αυτή η διαδίκασία,χτύπα και ξανά χτύπα,με ενοχλεί ελαφρώς.
Αλλά τώρα η ιδέα με το γιαούρτι,ίσως να πυροδοτήσει....την επιθυμία μου.Η σάλτσα φράουλας,όλα τα λεφτά.....καλή μου Έλενα!!
Καλό βραδάκι!
Λία...
Γιάμι, γιάμι!
ReplyDeleteΕγώ θα μείνω σ' αυτότ ο ποστ αν μου επιτρέπεται. Στο προηγούμενο δεν πάω με τίποτα. Σ'ορυ Μαρία, αλλά με τα σαλιγκάρια έχω ένα πρόβλημα...
Έλενα,μη νοιώθεις τύψεις.Τρώω παγωτά,αλλά όπως είπα,τα αφήνω να μαλακώσουν.Επειδή αυτό είναι δύσκολο να γίνει εκτός σπιτιού,τα σπιτικά,εκτός από τα αγνά υλικά,μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα.
ReplyDeleteΘα περιμένω και τις άλλες γεύσεις.
Καλό βράδυ!
Betty μου πάει, πάει και πίσω δεν γυρνάει, άστα να πάνε χα χα χα!!
ReplyDeleteΦιλιά:)
Στράτο, αφού ξέρεις που να έλθεις άμα θες γλυκάκι!!
ReplyDeleteΚαλό βράδυ:)
Λία μου είναι πανεύκολη η διαδικασία, και ειδικά για σένα.
ReplyDeleteΟ μόνος λόγος που θέλω να πάρω παγωτομηχανή, είναι για να αποφύγω αυτό το διπλό χτύπημα, η τεμπέλα.
Αλλιώς δεν έχει καμία ταλαιπωρία.
Καλό βράδυ, φιλιά!!
Κικίτσα, εσένα σκέφτηκα με τα σαλιγκάρια χα χα χα!!
ReplyDeleteΟταν είδα τι συνταγή έβαλε η Μαρία, της είπα, μην περιμένεις η Κική να περάσει ούτε έξω από την πόρτα μας:PPP
Αφού ξέρω τι ... συμπάθεια τους έχεις!!
Φιλάκια!!
Πως φαινεται οτι φτιαχνει ο καιρος,ολο αμαρτωλες συνταγες εισαστε.
ReplyDeleteΕλενάκι, να προχωρήσω ακάθεκτη και με τις άλλες παγωτογεύσεις λες, ε??
ReplyDeleteΩραία:)
Φιλιά, καλό βράδυ!!
Είναι αρκετό το χρονικό διάστημα που είχα να ασχοληθώ με το μπλογκ μου και τα δικά σας,όμως δεν χάνω τίποτα από τις υπέροχες συνταγές σας :) Η αλήθεια είναι πως μου λείψατε!
ReplyDeleteΦιλιά!
Πω πω φαίνεται φανταστικό!!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε:)
ReplyDeleteΤελειο και για μενα που κανω διαιτα!!
ReplyDeleteΦτιαχνω και εγω παγωτο απο μια παλια συνταγη που εφτιαχνε και η μαμα μου οταν ειμασταν παιδια!
Εχω παγωτομηχανη αλλά δεν καταλαβα την δικη σου που λες οτι την βαζεις 2-3 φορες στην καταψυξη, η δικη μου εχει αλλη λειτουργία και απλα το χτυπα μεχρι να παγωσει και μετα εγω το βαζω σε μπωλακια στην καταψυξη.
Το δικο μου ετσι δεν μου κανει κρυσταλλους μηπως ομως το δικο σου επειδη εχει γιαουρτι θελει πιο πολυ παγωμα την ωρα που το χτυπαει; πρεπει δηλαδη να το προσεξω αυτο;
ILive2LoveMe κι εμάς μας έλειψες!!
ReplyDeleteΕλπίζω όλα να είναι καλά!!
Πολλά φιλιά:)
Elen δοκίμασέ το, έχει ιδιαίερη γεύση!!
ReplyDeleteΦιλάκια!!
Πουαντερίτσα μου οοοοοχι, δεν έχω παγωτομηχανή, γι αυτό ακριβώς θέλει 2-3 φορές χτύπημα, για να μην κάνει κρυστάλλους.
ReplyDeleteΑν είχα παγωτομηχανή θα έκανα ότι κι εσύ ακριβώς, χωρίς να χρειάζεται να το χτυπήσω στα ενδιάμεσα.
Φιλάκια!!
Έλενα , τώρα το είδα!!Φανταστικό!!Τρελλαίνομαι για παγωτο γιαούρτι, γι'αυτο καταφεύγω στην Δωδώνη...Τώρα όμως, ...ξέρω...Πές μας και γεύσεις φρούτου;;
ReplyDeleteΒαζομε γιαουρτακι για να εχομε τυψεις κατα το ημισυ.Λαχταριστο!!!.
ReplyDeleteΦραουλενια καληνυχτα.
Μιας και μπήκα στον πειρασμό να το φτιάξω γιατί φαίνεται υπέροχο!!! όταν λέμε κουτάκι morfat είναι το μεταλλικό κουτάκι ή το χάρτινο που είναι σκόνη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό Σαββατοκύριακο:)
ReplyDeleteΟλγάκι θα ακολουθήσουν πολλές πολλές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτών!!
ReplyDeleteΑναμείνατε!!
Φιλιά:)
Λικεράκι μου τι κάνεις?? Μας έλειψες!!
ReplyDeleteΦραουλένιες καλημέρες, φιλάκια:)
Elen είναι το μεταλλικό κουτάκι, που γράφει Morfat Creamy και είναι 250 γρ.
ReplyDeleteΚαλή επιτυχίαααα:))
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Τρέχω s/m να το πάρω. Mα λύσσα με έπιασε να το κάμω η λιχούδω:))
ReplyDeleteτελειο θα το φτιαξω!!!
ReplyDeleteElenaki καλή επιτυχία!!!
ReplyDeleteΜπισκοτένια μου φιλιά:))
ReplyDeleteΚαλά παιδιά το έφτιαξα!!!Είναι φανταστικό!!! Ξετρελαθήκαμε ο άντρας μου δε όλο το βράδυ ανοιγόκλεινε τον καταψύκτη δεν ξέρω πόσες φορές έφαγε!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγούλα:)
ReplyDeleteΕλενάκι μου πάρα πολύ χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε και που άρεσε και στον αντρούλη σου!!
ReplyDeleteΤόσες νοστιμιές μας έχεις κεράσει κι εσύ, χαίρομαι που κέρασα κι εγώ κάτι!
Φιλιά και καλή εβδομάδα:)
Να σαι καλά γλυκιά μου. Ευχαριστούμε. Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!!
ReplyDeleteΥπέροχη συνταγή Ελενίτσα, ευχαριστούμε :))))))
ReplyDeleteτο εφτιαξα!...;τελειο τελειο τελειο!!
ReplyDeleteBανούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!
ReplyDeleteΦιλάκια!!
Cookitsa μου το έφτιαξες κιόλας??
ReplyDeleteΕίσαι μια χρυσοχέρα εσύ......!!!
Πολλά φιλιά!!
Ahhh, I here summer is near with the warm mornings and hot days. The pagoto is just the thing to beat the heat.
ReplyDelete