Monday, 3 September 2012

Μπακλαβαδάκια τριαντάφυλλα

Καλημέρα, καλώς σας ξαναβρίσκουμε!
Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για μας οριστικά για φέτος!
Ξαναμαζευτήκαμε όλες, πιάσαμε τις κατσαρόλες και τις κουτάλες μας και είμαστε έτοιμες να μοιραστούμε και πάλι μαζί σας σε καθημερινή πλέον βάση, πολλές πολλές γλυκές και αλμυρές νοστιμιές.
Δεν θα πούμε ακόμα καλό χειμώνα, ο καιρός εξακολουθεί να είναι καλός, πολλοί ίσως ξεκινάνε τώρα τις διακοπές τους, ο Σεπτέμβρης είναι από τους πιο όμορφους μήνες.
Γλυκάκι κερνάμε σήμερα, μελωμένο και σιροπιαστό, αλλά και υπέροχα τραγανό!
Μοσχοβολάει φρέσκο βούτυρο, κανέλα και γαρίφαλο και συνδυάζεται υπέροχα με μια μπάλα από το αγαπημένο σας παγωτό.
Απολαύστε το!!
Τα υλικά μας:
6 φύλλα κρούστας
4-5 γεμάτες κουταλιές βούτυρο (όχι λιωμένο)
150 γρ. καρυδόψιχα
2 κουταλάκια κανέλα
μισό κουταλάκι γαρίφαλο
130 γρ. ζάχαρη
Για το σιρόπι
1,5 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
1 φλούδα λεμονιού
Πάμε να το φτιάξουμε:
Βάζουμε στο μούλτι τα καρύδια και τα κόβουμε τόσο ώστε να μην είναι σκόνη, ούτε όμως και πολύ χοντροκομμένα.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρικάκι ή στο μικροκυμάτων.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κομμένα καρύδια, την κανέλα, το γαρίφαλο και την ζάχαρη.
Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας και το κόβουμε κατά μήκος στην μέση.
Από κάθε φύλλο θα προκύψουν δηλαδή 2 μπακλαβαδάκια.
Με ένα πινέλο, βουτυρώνουμε πολύ καλά όλη την επιφάνεια του κάθε φύλλου.
Πασπαλίζουμε την βουτυρωμένα επιφάνεια με μια καλή ποσότητα από το μείγμα με τα καρύδια.
Διπλώνουμε το φύλλο απαλά σε ρολό από την μακριά πλευρά και κατόπιν το στρίβουμε σαν σαλιγκάρι.
Το ακουμπάμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί φούρνου και το αλείφουμε σε όλη την εξωτερική επιφάνεια με βούτυρο.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα, τα οποία όπως είπαμε τα κόβουμε κατά μήκος στην μέση πριν τα γεμίσουμε.
Όταν τα αραδιάσουμε όλα στο ταψί, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω, για περίπου 15 λεπτά (ψήσιμο ανάλογα με τον φούρνο σας και πάντως μέχρι να ροδίσουν καλά τα φύλλα)
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε το σιρόπι.
Για το σιρόπι, βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά, για 4-5 λεπτά.
Αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και την φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε τα μπακλαβαδάκια.
Αφού σιροπιαστούν καλά από την μια μεριά, τα γυρίζουμε με προσοχή ανάποδα, ώστε να σιροπιαστούν και από την άλλη.
Κατόπιν τα τοποθετούμε σε πιατέλα και τα φυλάμε ξεσκέπαστα.
Καλή επιτυχία, καλή σας εβδομάδα!

79 comments:

  1. Καλημέρα Έλενα και καλό φθινόπωρο,όντως ο καιρός αν και δρόσισε αρκετά είναι ευχάριστος και η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή,ελπίζω να κρατήσει αρκετά έτσι.Καλά δεν υπάρχει πιο γλυκιά επιστροφή,εγώ θέλω αυτό με το παγωτό.Φιλιά καλή εβδομάδα!!!!

    ReplyDelete
  2. Καλό φθινόπωρο λοιπόν κορίτσια, αφου έχετε σκοπό να το τραβήξετε λιγουλάκι ακόμα το καλοκαίρι !!

    Υπέροχο το γλυκάκι σας, φέρτε μου το ταψάκι παρακαλώ.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  3. Καλημερα και καλως ορισατε και παλι!!
    Απο τα αγαπημενα γλυκακια!
    Σας ευχομαι καλο μηνα και καλο φθινοπωρο,φιλια!!!

    ReplyDelete
  4. καλο φθινοπωρο. καλως σας βρηκαμε.
    ωραια τα μπακλαβαδακια, σκεφτομουν να φιαξω μπακλαβα μια απο αυτες τις ημερες.

    ειρηνη

    ReplyDelete
  5. Καλο φθινοπωρο Ελενα μου!
    Δροσουλα μας επιασε, στο εξοχικο το βραδυ φερνει μια ανατριχιλα οταν καθεσαι εξω. Ασε που ερημωσε ο τοπος γυρω, τελος εποχης!
    Καλα, ονειρο τα μπακλαβαδακια σου, μην τα δει ο αντρας μου, θα με κυνηγαει να τα φτιαξω!
    Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!

    ReplyDelete
  6. Ελενάκι, καλό φθινόπωρο να έχουμε και δροσερό!! Επιστροφή στην καθημερινότητα. Καλή πρόοδο στα παιδιά που επιστρέφουν στα σχολεία και στις αίθουσες των πανεπιστημίων.
    Με σιροπιαστό γλυκάκι, ξεκινάμε τις συνταγές, η καλύτερη πρόταση νομίζω. Και εκείνο το παγωτάκι από πάνω..!! Ήρθε και έδεσε!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε.

    ReplyDelete
  7. Καλώς επέστρεψες Έλενα, μέσα στη γλύκα απ' ό,τι βλέπω! Πολύ ωραίο το μπακλαβαδάκι ειδικά έτσι όπως το βλέπω σερβιρισμένο με το παγωτό.
    Καλή βδομάδα και καλή σχολική χρονιά! :)

    ReplyDelete
  8. Καλημέρα! Διευκρινίσεις παρακαλώ (εδώ που ζω ο μπακλαβάς είναι πολύ διάσημο γλυκό), όταν λέτε βούτυρο εννοείτε ζωικό? Ευχαριστώ γιά την απάντηση.

    ReplyDelete
  9. Τί είσαι όμως ε;;; Δεν φτάνει που μας τα βάζεις λιμπιστερά-λιμπιστερά φάτσα κάρτα στο πιατάκι, προσθέτεις και το παγωτό από πάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αλλά τί περίμενα από σένα με το πού γύρισες;;; Ορεξάτη μου'ρθες να μας καταστρέψεις!!!!!!!!
    Ο μπακλαβάς είναι το αγαπημένο μου γλυκό!!! Απλά τον λατρεύω!!! Δεν τον φτιάχνω ποτέ όμως γιατί ξέρω ότι θα τον φάω όλο!!! Μακρυά κι αγαπημένοι δηλαδή!!!

    Μας λείψατε όλες πολύ πολύ!!!!
    Έλενα είσαι αστέρι καλή μου φίλη!!!
    Μια όμορφη εβδομάδα εύχομαι!!!
    Καλημέρα με πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  10. Με ωραίο γλυκάκι γυρίσατε κοριτσάκια!
    Καλή εβδομάδα και καλό φθινόπωρο:)

    ReplyDelete
  11. Ελενάκι, καλώς να ήρθες, μας έλλειψες!
    Καλή αρχή έκανες με το υπέροχο γλυκάκι σου! Θα χαρεί και ο καλός μου με μια τέτοια συνταγή! Καταγράφεται, ευχαριστώ πολύ!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα1
    Φιλάκια.

    ReplyDelete
  12. Αυτά τα μπακλαβαδάκια είναι σκέτος πειρασμός! Ένα υπέροχο γλυκό ξεκίνημα για το φθινόπωρο! Γεια στα χέρια σου Έλενα, φιλάκια!

    ReplyDelete
  13. Καλό Φθινόπωρο Τριανταφυλλένιες μου!!!Βάλτε και τίποτα διαιτητικό γιατί γίναμε βάρκες τώρα το καλοκαίρι,πλιιιιζζζζ...
    Φιλάκια πολλά Καλό & νόστιμο Μήνα σ όλες!

    ReplyDelete
  14. Πωπω! Φαίνονται υπέροχα! Ζηλευτά! Καλό φθινόπωρο και καλή εβδομάδα!:)

    ReplyDelete
  15. Καλό φθινόπωρο,Ελενάκι!
    Τέλειο και πλούσιο σε γεύσεις το γλυκάκι σου!
    Κάποιες ακόμη να μαζευτούν ακόμη.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  16. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έλενα μου!!!!!!
    Υπέροχα μπακλαβαδάκια!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. Ελενάκι μου και κορίτσια μου όλα.. μαζευτήκαμε επιτέλους....Σας επιθύμησα...Καλά να είμαστε και να έχουμε ένα γλυκό Φθινόπωρο.
    Υπέροχο το γλυκάκι και ότι πρέπει για καλή αρχή....Φιλάκια πολλά...και να κανονίσουμε καφέ...

    ReplyDelete
  18. Ρε παιδιά, ρε παιδιά, έχουμε και μια σιλουέτα να (δια)τηρήσουμε!

    ReplyDelete
  19. Καλή εβδομάδα,καταπληκτικά φαίνονται πραγματικά τριαντάφυλλα,όσο για τις διακοπές δεν πειράζει που τελειώσαν σαν νερό θα φυγει και πάλι ο χρόνος και νάμαστε καλά θα ξαναλέμε καλό καλοκαίρι,φιλια πολλά

    ReplyDelete
  20. Αχ! Αχ! Αχ! είναι 3 τα άχ, ενα για τις διακοπές που τελείωσαν, ένα για το καλοκαιράκι που πάει και αυτό και ενα αχ που δεν το έχω το μπακλαβαδάκι χειροπιαστό παρά μόνον ιντερνετικό !!!!!!!!!

    γεια στα χεράκια σου φιλεναδίτσα. Εκανες πολύ δυνατό και γλυκό comeback που λένε και στο χωριό μου !!!!

    ReplyDelete
  21. Ωωωω! Τί γλυκιά επιστροφή είναι αυτή; Καλώς όρισες Έλενα! Καλό φθινόπωρο να έχεις!
    Απ' ό,τι διαβάζω δεν φαίνεται πολύ δύσκολο! Δεν ξέρω αν θα βγουν τριανταφυλλάκια, μπορεί να βγουν και τσουκνίδες στην εμφάνιση, αλλά γευστικά μάλλον θα τα πετύχω!

    Καλώς ήλθες και πάλι Έλενά μου! Χάρηκα πολύ! Καλό μεσημέρι. Φιλιά!

    ReplyDelete
  22. σλουρπ....χαχαχαχα καλησπέρα!εγώ μου φαίνεται θα τα φτιάξω αυτά για κάτι δύσκολες μέρες δωδεκάωρων που θα βαράω στη δουλειά!!καλή συνέχεια!!

    ReplyDelete
  23. Καλως ορίσατε!!!! Τι γλυκιά επιστροφή είναι αυτή? Καλό φθινόπωρο!

    ReplyDelete
  24. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..........

    ReplyDelete
  25. Αχ Παναγιά μου τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί!!!! Υπέροχα!!!!

    ReplyDelete
  26. Καλώς ήρθατε, καλή επάνοδο και καλό φθινόπωρο κι από κοντά!!!
    Τί αρχή εβδομάδας γλυκιά και σιροπιαστή είναι αυτή;;; Υπέροχο το γλυκό, λαχταριστό και γεμάτο σιρόπι!!! Πωπωωωωω, το λιμπίστηκα όσο δεν λέγεται!!!
    Καλά μαγειρέματα και φιλιά!!!

    ReplyDelete
  27. Ωχ! καλή αρχή... ;-)

    ReplyDelete
  28. Καλώς ξαναβρισκόμαστε Ροδάνθη μου!
    Ο Σεπτέμβρης ήταν πάντοτε για μένα ο πιο όμορφος μήνας διακοπών, τυχεροί όσοι ξεκινάνε τωρα τις διακοπές τους!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  29. Conna καλό μου, και να θέλαμε να το τραβήξουμε το καλοκαίρι, δεν τραβιέται το άτιμο χα χα χαα!
    Πάρε το ταψί με τα μπακλαβαδάκια και κανόνισε καφέ για να παραλάβω και την εσάνς μου!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  30. Καλώς σε ξαναβρίσκουμε Γωγούλα μου!
    Καλό μήνα, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  31. Ειρήνη μου γίνονται πολύ πιο εύκολα από τον μπακλαβά, ο οποίος είναι ωραιότατος επίσης, δεν το συζητώ!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  32. Καλή βδομάδα Μαρίνα μου!
    Εμείς εδώ λέμε ευτυχώς που δρόσισε λιγάκι, τι ζεστό καλοκαίρι ήταν αυτό το φετεινό??
    Πάρε μπακλαβαδάκι για τον αντρούλη σου!!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  33. Ειρήνη μου καλώς ξαναβρισκόμαστε και καλή μας αρχή!
    Καλή σχολική και φοιτητική χρονιά εύχομαι κι εγώ σε όλα τα παιδιά που σπουδάζουν!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  34. Σκοτεινούλα μου καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε, με πολλές νοστιμιές, σκοτεινές και μή;-)
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  35. Τζιντζεράκι μου ναι, ζωικό βούτυρο.
    Είναι πιστεύω αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε όλα τα σιροπιαστά γλυκάκια και τα κάνει να μοσχοβολάνε.
    Εάν δεν το συμπαθείς, αντικατέστησέ το με μαργαρίνη, πάλι νόστιμο θα είναι το γλυκάκι!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  36. Ειρηνάκι μουυυυυ, α πα πααααα!
    Εχω κατακοκκινίσει βρε με αυτά που μου λες χα χα χααα!!!
    Η αλήθεια είναι ότι ο μπακλαβάς είναι πειρασμός, μια στο τόσο όμως ενδίδουμε, τι να κάνουμε??
    Φιλιά πολλά πολλά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  37. Mia Maria, σε ευχαριστούμε πολύ Μαράκι μου!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  38. Καλώς ήρθατε πάλι πίσω!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Το γλυκάκι της επιστροφής, όπως το βλέπω και με το παγωτό, μου έρχεται να απλώσω το χέρι να το πάρω! Με σταματά η οθόνη όμως!! χιχι! Τέλειο!!!!!
    Καλή εβδομάδα, φιλιά!!

    ReplyDelete
  39. Ελενάκι μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
    Να πάρεις μπακλαβαδάκι να γλυκοκεράσεις τον αντρούλη σου!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε, με πολλές νοστιμιές!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  40. Ελεάννα μου είπα να ξεκινήσω γλυκά τις φθινοπωρινές αναρτήσεις μας!
    Καλή μας εβδομάδα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  41. Χαρά, γιατί το λες αυτό για τις βάρκες και μας πληγώνεις, ε??? χα χα χααα!
    Σήμερα είναι ημέρα για γλυκοκεράσματα, θα βάλουμε και διαιτητικά και απ' όλα, don't worry;-)
    Φιλιάαααααααα!!!

    ReplyDelete
  42. Καλό Φθινόπωρο Marion μου, και καλή βδομάδα να χουμε!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  43. Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
    Είσαι ακόμη διακοπούλες??
    Καλά κατάλαβα??
    Να περνάς πολύ πολύ όμορφα και να μου φιλήσεις τον μικρούλη σας!

    ReplyDelete
  44. Γεια σου Εφάκι μου, καλώς ξαναβρισκόμαστε!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  45. Ευάκι, καλή μας αρχή και πάλι!
    Να κανονίσουμε καφέδες πολλούς, όχι μόνον έναν χα χα χαα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  46. Κανθαράκο την διατηρούμε τρώγοντας μπακλαβάδες και άλλα παρόμοια διαιτητικά χα χα χαα!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  47. Νέλλη μου όπως τα λες είναι, ούτε θα καταλάβουμε για πότε θα ξανάρθει το καλοκαιράκι!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε, φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  48. Μαράκι μου, καλή μας αρχή και πάλι!!
    Με το καλό να ξανα-περιποιηθούμε τους φίλους μας, με γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, σερβιρισμένες από καρδιάς!
    Φιλιά πολλά φιλενάδα!

    ReplyDelete
  49. Sel μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
    Εννοείται ότι είναι πανεύκολη συνταγή και εννοείται ότι θα την πετύχεις και θα φτιάξεις τριαντάφυλλα και όχι τσουκνίδες χα χα χααα!
    Καλό Φθινόπωρο να χουμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  50. Papagalos 12ωρα??
    Ωωωωχχχχ!
    Καλό κουράγιο εύχομαι και κερνάω γλυκάκι για να αντέξεις στην κούραση!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  51. Γεια σου Βασούλα μου!
    Καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  52. Κατερινάκι μου καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
    Μας έλειψες!
    Ελπίζω όλα να είναι καλά!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  53. Φιλιά πολλά Ερη μου, καλή μας εβδομάδα!!!

    ReplyDelete
  54. Κικίτσα μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!
    Πολλά φιλάκια!

    ReplyDelete
  55. Taelia αχ αυτή η ρημάδα η οθόνη χα χα χαα!
    Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  56. Καλώς μας ήρθατε......τα σιροπιαστά χάρμα!!!!!

    ReplyDelete
  57. Elena G., Ελενάκι μου κι εγώ βογγάω, αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω χα χα χαα!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  58. Κατερινάκι μου σε ευχαριστούμε πολύ!
    Καλο Φθινόπωρο να χουμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  59. Έλενα μου σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στη φθινοπωρινή πια παλέτα του χρόνου!Ελπιζω να ξεκουράστηκες,να ανανεώθηκες και να επέστρεψες με καινούργια δυναμική σε ότι και να κάνεις!Αν και αυτό μάλλον φαίνεται,αν κρίνω από την γλυκειά αναφορά της σημερινής ανάρτησης σου..Μπουκετάκια που ΄ανθίζουν΄ σε χρυσοκάστανα μονοπάτια,με χρώματα που μόνο τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να συναγωνιστούν,μελένια νοστιμιά που αποχαιρετά τις ελαφρές και δροσερές γεύσεις του καλοκαιριού,μεστή δύναμη που χαρίζει για τις πρώτες ψύχρες της νέας εποχής ένα γλυκό καλωσόρισμα.Καλό βράδυ με φιλιά,πολλά,πολλά.

    ReplyDelete
  60. καλώς τες.... πως περάσατε?????

    και μπακλαβαδάκι και τριανταφυλλάκια??????????? μωρε μπράβο!!!!!

    φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  61. Καλο φθινοπωρο Ελενα! Μια χαρα ξεκινησες τη νεα σεζον, γλυκα και μοσχομυριστα. Να εισαι καλα.

    ReplyDelete
  62. ¸.♫°`
    彡✿彡
    Um... gostinho de canela e cravo, cheirando a manteiga... com sorvete... tudo de muito bom.
    Bom mês de setembro para você.
    No Brasil, começa a primavera, logo, logo haverá flores em todos os lugares... meu mês favorito.
    Boa semana!
    Beijinhos.

    ♡`°♫•¸

    ReplyDelete
  63. Πω, πω...μου τρέχουν τα σάλια!!!! Χρυσοχέρα είσαι!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στο σπιτάκι μου!!! Φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
  64. Καλημέρα Έλενα, καλή εβδομάδα και καλό φθινόπωρο! Πολύ λαχταριστά τα μπακλαβαδάκια, ξελιγώθηκα για τα καλά!! Φιλάκια!

    ReplyDelete
  65. Καλό φθινόπωρο Ελενάκι!Μαζευτήκαμε όλοι τελικά, καιρός ήταν χιχι!!!Το γλυκάκι φαίνεται φανταστικότατο!!!!!!!Μοσχομύρισε!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  66. Λατρεύω το μπακλαβά και όταν συνοδεύεται και με παγωτό τί να πώ...η εικόνα τα λέει όλα!!!Καλό φθινόπωρο με πολλές πολλές συνταγές!!!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  67. Ωχχχ...
    Επέστρεψες με άγριες διαθέσεις...
    Δεν θέλω να φανταστώ τί έχεις σκοπό να μας σερβίρεις πιο μετά...
    Καλό φθινόπωρο κ' πολύ δημιουργικό!!!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  68. Φωτεινούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!
    Περάσαμε όμορφα είναι η αλήθεια, και του χρόνου με υγεία!!
    Φιλιά, καλό βράδυ!!

    ReplyDelete
  69. Καλώς την Ζαχαρένια μας!!
    Περάσαμε τέεελειαα!!!!
    Φιλιάααααααα!!!!!!!

    ReplyDelete
  70. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!!
    Καλό Φθινόπωρο και σε σένα εύχομαι!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  71. Καλό μήνα, καλό Φθινόπωρο Μάγια!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  72. Κι εγώ σε ευχαριστώ purpleleath!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  73. Καλή βδομάδα Χαρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  74. Beauty Follower, σε ευχαριστώ!!
    Φιλιά, καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  75. Ελενάκι μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!!!!
    Επιστρέψαμε όλες νομίζω, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  76. Elena S, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  77. Syros2js με άγριες διαθέσεις δεν λες τίποτα χα χα χαα!!
    Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
  78. τα σάλια μου τρέχουν!!!!!!!!!

    ReplyDelete