Καλημέρα, καλώς σας ξαναβρίσκουμε!
Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για μας οριστικά για φέτος!
Ξαναμαζευτήκαμε όλες, πιάσαμε τις κατσαρόλες και τις κουτάλες μας και είμαστε έτοιμες να μοιραστούμε και πάλι μαζί σας σε καθημερινή πλέον βάση, πολλές πολλές γλυκές και αλμυρές νοστιμιές.
Δεν θα πούμε ακόμα καλό χειμώνα, ο καιρός εξακολουθεί να είναι καλός, πολλοί ίσως ξεκινάνε τώρα τις διακοπές τους, ο Σεπτέμβρης είναι από τους πιο όμορφους μήνες.
Γλυκάκι κερνάμε σήμερα, μελωμένο και σιροπιαστό, αλλά και υπέροχα τραγανό!
Μοσχοβολάει φρέσκο βούτυρο, κανέλα και γαρίφαλο και συνδυάζεται υπέροχα με μια μπάλα από το αγαπημένο σας παγωτό.
Απολαύστε το!!
Τα υλικά μας:
6 φύλλα κρούστας
4-5 γεμάτες κουταλιές βούτυρο (όχι λιωμένο)
150 γρ. καρυδόψιχα
2 κουταλάκια κανέλα
μισό κουταλάκι γαρίφαλο
130 γρ. ζάχαρη
Για το σιρόπι
1,5 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
1 φλούδα λεμονιού
Πάμε να το φτιάξουμε:
Βάζουμε στο μούλτι τα καρύδια και τα κόβουμε τόσο ώστε να μην είναι σκόνη, ούτε όμως και πολύ χοντροκομμένα.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρικάκι ή στο μικροκυμάτων.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κομμένα καρύδια, την κανέλα, το γαρίφαλο και την ζάχαρη.
Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας και το κόβουμε κατά μήκος στην μέση.
Από κάθε φύλλο θα προκύψουν δηλαδή 2 μπακλαβαδάκια.
Με ένα πινέλο, βουτυρώνουμε πολύ καλά όλη την επιφάνεια του κάθε φύλλου.
Πασπαλίζουμε την βουτυρωμένα επιφάνεια με μια καλή ποσότητα από το μείγμα με τα καρύδια.
Διπλώνουμε το φύλλο απαλά σε ρολό από την μακριά πλευρά και κατόπιν το στρίβουμε σαν σαλιγκάρι.
Το ακουμπάμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί φούρνου και το αλείφουμε σε όλη την εξωτερική επιφάνεια με βούτυρο.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα, τα οποία όπως είπαμε τα κόβουμε κατά μήκος στην μέση πριν τα γεμίσουμε.
Όταν τα αραδιάσουμε όλα στο ταψί, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω, για περίπου 15 λεπτά (ψήσιμο ανάλογα με τον φούρνο σας και πάντως μέχρι να ροδίσουν καλά τα φύλλα)
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε το σιρόπι.
Για το σιρόπι, βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά, για 4-5 λεπτά.
Αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και την φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε τα μπακλαβαδάκια.
Αφού σιροπιαστούν καλά από την μια μεριά, τα γυρίζουμε με προσοχή ανάποδα, ώστε να σιροπιαστούν και από την άλλη.
Κατόπιν τα τοποθετούμε σε πιατέλα και τα φυλάμε ξεσκέπαστα.
Καλή επιτυχία, καλή σας εβδομάδα!
Καλημέρα Έλενα και καλό φθινόπωρο,όντως ο καιρός αν και δρόσισε αρκετά είναι ευχάριστος και η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή,ελπίζω να κρατήσει αρκετά έτσι.Καλά δεν υπάρχει πιο γλυκιά επιστροφή,εγώ θέλω αυτό με το παγωτό.Φιλιά καλή εβδομάδα!!!!
ReplyDeleteΚαλό φθινόπωρο λοιπόν κορίτσια, αφου έχετε σκοπό να το τραβήξετε λιγουλάκι ακόμα το καλοκαίρι !!
ReplyDeleteΥπέροχο το γλυκάκι σας, φέρτε μου το ταψάκι παρακαλώ.
Φιλιά
Καλημερα και καλως ορισατε και παλι!!
ReplyDeleteΑπο τα αγαπημενα γλυκακια!
Σας ευχομαι καλο μηνα και καλο φθινοπωρο,φιλια!!!
καλο φθινοπωρο. καλως σας βρηκαμε.
ReplyDeleteωραια τα μπακλαβαδακια, σκεφτομουν να φιαξω μπακλαβα μια απο αυτες τις ημερες.
ειρηνη
Καλο φθινοπωρο Ελενα μου!
ReplyDeleteΔροσουλα μας επιασε, στο εξοχικο το βραδυ φερνει μια ανατριχιλα οταν καθεσαι εξω. Ασε που ερημωσε ο τοπος γυρω, τελος εποχης!
Καλα, ονειρο τα μπακλαβαδακια σου, μην τα δει ο αντρας μου, θα με κυνηγαει να τα φτιαξω!
Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!
Ελενάκι, καλό φθινόπωρο να έχουμε και δροσερό!! Επιστροφή στην καθημερινότητα. Καλή πρόοδο στα παιδιά που επιστρέφουν στα σχολεία και στις αίθουσες των πανεπιστημίων.
ReplyDeleteΜε σιροπιαστό γλυκάκι, ξεκινάμε τις συνταγές, η καλύτερη πρόταση νομίζω. Και εκείνο το παγωτάκι από πάνω..!! Ήρθε και έδεσε!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε.
Καλώς επέστρεψες Έλενα, μέσα στη γλύκα απ' ό,τι βλέπω! Πολύ ωραίο το μπακλαβαδάκι ειδικά έτσι όπως το βλέπω σερβιρισμένο με το παγωτό.
ReplyDeleteΚαλή βδομάδα και καλή σχολική χρονιά! :)
Καλημέρα! Διευκρινίσεις παρακαλώ (εδώ που ζω ο μπακλαβάς είναι πολύ διάσημο γλυκό), όταν λέτε βούτυρο εννοείτε ζωικό? Ευχαριστώ γιά την απάντηση.
ReplyDeleteΤί είσαι όμως ε;;; Δεν φτάνει που μας τα βάζεις λιμπιστερά-λιμπιστερά φάτσα κάρτα στο πιατάκι, προσθέτεις και το παγωτό από πάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!
ReplyDeleteΑλλά τί περίμενα από σένα με το πού γύρισες;;; Ορεξάτη μου'ρθες να μας καταστρέψεις!!!!!!!!
Ο μπακλαβάς είναι το αγαπημένο μου γλυκό!!! Απλά τον λατρεύω!!! Δεν τον φτιάχνω ποτέ όμως γιατί ξέρω ότι θα τον φάω όλο!!! Μακρυά κι αγαπημένοι δηλαδή!!!
Μας λείψατε όλες πολύ πολύ!!!!
Έλενα είσαι αστέρι καλή μου φίλη!!!
Μια όμορφη εβδομάδα εύχομαι!!!
Καλημέρα με πολλά πολλά φιλιά!!!!
Με ωραίο γλυκάκι γυρίσατε κοριτσάκια!
ReplyDeleteΚαλή εβδομάδα και καλό φθινόπωρο:)
Ελενάκι, καλώς να ήρθες, μας έλλειψες!
ReplyDeleteΚαλή αρχή έκανες με το υπέροχο γλυκάκι σου! Θα χαρεί και ο καλός μου με μια τέτοια συνταγή! Καταγράφεται, ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα1
Φιλάκια.
Αυτά τα μπακλαβαδάκια είναι σκέτος πειρασμός! Ένα υπέροχο γλυκό ξεκίνημα για το φθινόπωρο! Γεια στα χέρια σου Έλενα, φιλάκια!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο Τριανταφυλλένιες μου!!!Βάλτε και τίποτα διαιτητικό γιατί γίναμε βάρκες τώρα το καλοκαίρι,πλιιιιζζζζ...
ReplyDeleteΦιλάκια πολλά Καλό & νόστιμο Μήνα σ όλες!
Πωπω! Φαίνονται υπέροχα! Ζηλευτά! Καλό φθινόπωρο και καλή εβδομάδα!:)
ReplyDeleteΚαλό φθινόπωρο,Ελενάκι!
ReplyDeleteΤέλειο και πλούσιο σε γεύσεις το γλυκάκι σου!
Κάποιες ακόμη να μαζευτούν ακόμη.
Φιλιά!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έλενα μου!!!!!!
ReplyDeleteΥπέροχα μπακλαβαδάκια!!!!!!!!!!!
Ελενάκι μου και κορίτσια μου όλα.. μαζευτήκαμε επιτέλους....Σας επιθύμησα...Καλά να είμαστε και να έχουμε ένα γλυκό Φθινόπωρο.
ReplyDeleteΥπέροχο το γλυκάκι και ότι πρέπει για καλή αρχή....Φιλάκια πολλά...και να κανονίσουμε καφέ...
Ρε παιδιά, ρε παιδιά, έχουμε και μια σιλουέτα να (δια)τηρήσουμε!
ReplyDeleteΚαλή εβδομάδα,καταπληκτικά φαίνονται πραγματικά τριαντάφυλλα,όσο για τις διακοπές δεν πειράζει που τελειώσαν σαν νερό θα φυγει και πάλι ο χρόνος και νάμαστε καλά θα ξαναλέμε καλό καλοκαίρι,φιλια πολλά
ReplyDeleteΑχ! Αχ! Αχ! είναι 3 τα άχ, ενα για τις διακοπές που τελείωσαν, ένα για το καλοκαιράκι που πάει και αυτό και ενα αχ που δεν το έχω το μπακλαβαδάκι χειροπιαστό παρά μόνον ιντερνετικό !!!!!!!!!
ReplyDeleteγεια στα χεράκια σου φιλεναδίτσα. Εκανες πολύ δυνατό και γλυκό comeback που λένε και στο χωριό μου !!!!
Ωωωω! Τί γλυκιά επιστροφή είναι αυτή; Καλώς όρισες Έλενα! Καλό φθινόπωρο να έχεις!
ReplyDeleteΑπ' ό,τι διαβάζω δεν φαίνεται πολύ δύσκολο! Δεν ξέρω αν θα βγουν τριανταφυλλάκια, μπορεί να βγουν και τσουκνίδες στην εμφάνιση, αλλά γευστικά μάλλον θα τα πετύχω!
Καλώς ήλθες και πάλι Έλενά μου! Χάρηκα πολύ! Καλό μεσημέρι. Φιλιά!
σλουρπ....χαχαχαχα καλησπέρα!εγώ μου φαίνεται θα τα φτιάξω αυτά για κάτι δύσκολες μέρες δωδεκάωρων που θα βαράω στη δουλειά!!καλή συνέχεια!!
ReplyDeleteΚαλως ορίσατε!!!! Τι γλυκιά επιστροφή είναι αυτή? Καλό φθινόπωρο!
ReplyDeleteΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..........
ReplyDeleteΑχ Παναγιά μου τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί!!!! Υπέροχα!!!!
ReplyDeleteΚαλώς ήρθατε, καλή επάνοδο και καλό φθινόπωρο κι από κοντά!!!
ReplyDeleteΤί αρχή εβδομάδας γλυκιά και σιροπιαστή είναι αυτή;;; Υπέροχο το γλυκό, λαχταριστό και γεμάτο σιρόπι!!! Πωπωωωωω, το λιμπίστηκα όσο δεν λέγεται!!!
Καλά μαγειρέματα και φιλιά!!!
Ωχ! καλή αρχή... ;-)
ReplyDeleteΚαλώς ξαναβρισκόμαστε Ροδάνθη μου!
ReplyDeleteΟ Σεπτέμβρης ήταν πάντοτε για μένα ο πιο όμορφος μήνας διακοπών, τυχεροί όσοι ξεκινάνε τωρα τις διακοπές τους!
Φιλάκια!
Conna καλό μου, και να θέλαμε να το τραβήξουμε το καλοκαίρι, δεν τραβιέται το άτιμο χα χα χαα!
ReplyDeleteΠάρε το ταψί με τα μπακλαβαδάκια και κανόνισε καφέ για να παραλάβω και την εσάνς μου!
Φιλιά!
Καλώς σε ξαναβρίσκουμε Γωγούλα μου!
ReplyDeleteΚαλό μήνα, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!
Φιλιά!
Ειρήνη μου γίνονται πολύ πιο εύκολα από τον μπακλαβά, ο οποίος είναι ωραιότατος επίσης, δεν το συζητώ!
ReplyDeleteΦιλιά, καλή βδομάδα!
Καλή βδομάδα Μαρίνα μου!
ReplyDeleteΕμείς εδώ λέμε ευτυχώς που δρόσισε λιγάκι, τι ζεστό καλοκαίρι ήταν αυτό το φετεινό??
Πάρε μπακλαβαδάκι για τον αντρούλη σου!!
Φιλιά!
Ειρήνη μου καλώς ξαναβρισκόμαστε και καλή μας αρχή!
ReplyDeleteΚαλή σχολική και φοιτητική χρονιά εύχομαι κι εγώ σε όλα τα παιδιά που σπουδάζουν!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
Σκοτεινούλα μου καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο να έχουμε, με πολλές νοστιμιές, σκοτεινές και μή;-)
Φιλάκια!
Τζιντζεράκι μου ναι, ζωικό βούτυρο.
ReplyDeleteΕίναι πιστεύω αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε όλα τα σιροπιαστά γλυκάκια και τα κάνει να μοσχοβολάνε.
Εάν δεν το συμπαθείς, αντικατέστησέ το με μαργαρίνη, πάλι νόστιμο θα είναι το γλυκάκι!
Φιλιά!
Ειρηνάκι μουυυυυ, α πα πααααα!
ReplyDeleteΕχω κατακοκκινίσει βρε με αυτά που μου λες χα χα χααα!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο μπακλαβάς είναι πειρασμός, μια στο τόσο όμως ενδίδουμε, τι να κάνουμε??
Φιλιά πολλά πολλά, καλή βδομάδα!
Mia Maria, σε ευχαριστούμε πολύ Μαράκι μου!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο να έχουμε!
Φιλιά!
Καλώς ήρθατε πάλι πίσω!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Το γλυκάκι της επιστροφής, όπως το βλέπω και με το παγωτό, μου έρχεται να απλώσω το χέρι να το πάρω! Με σταματά η οθόνη όμως!! χιχι! Τέλειο!!!!!
ReplyDeleteΚαλή εβδομάδα, φιλιά!!
Ελενάκι μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
ReplyDeleteΝα πάρεις μπακλαβαδάκι να γλυκοκεράσεις τον αντρούλη σου!
Καλό Φθινόπωρο να έχουμε, με πολλές νοστιμιές!
Φιλάκια!
Ελεάννα μου είπα να ξεκινήσω γλυκά τις φθινοπωρινές αναρτήσεις μας!
ReplyDeleteΚαλή μας εβδομάδα!
Φιλιά!
Χαρά, γιατί το λες αυτό για τις βάρκες και μας πληγώνεις, ε??? χα χα χααα!
ReplyDeleteΣήμερα είναι ημέρα για γλυκοκεράσματα, θα βάλουμε και διαιτητικά και απ' όλα, don't worry;-)
Φιλιάαααααααα!!!
Καλό Φθινόπωρο Marion μου, και καλή βδομάδα να χουμε!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
ReplyDeleteΕίσαι ακόμη διακοπούλες??
Καλά κατάλαβα??
Να περνάς πολύ πολύ όμορφα και να μου φιλήσεις τον μικρούλη σας!
Γεια σου Εφάκι μου, καλώς ξαναβρισκόμαστε!
ReplyDeleteΦιλάκια, καλή βδομάδα!
Ευάκι, καλή μας αρχή και πάλι!
ReplyDeleteΝα κανονίσουμε καφέδες πολλούς, όχι μόνον έναν χα χα χαα!
Πολλά πολλά φιλιά!
Κανθαράκο την διατηρούμε τρώγοντας μπακλαβάδες και άλλα παρόμοια διαιτητικά χα χα χαα!
ReplyDeleteΦιλιά, καλή βδομάδα!
Νέλλη μου όπως τα λες είναι, ούτε θα καταλάβουμε για πότε θα ξανάρθει το καλοκαιράκι!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο να έχουμε, φιλιά πολλά!
Μαράκι μου, καλή μας αρχή και πάλι!!
ReplyDeleteΜε το καλό να ξανα-περιποιηθούμε τους φίλους μας, με γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, σερβιρισμένες από καρδιάς!
Φιλιά πολλά φιλενάδα!
Sel μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
ReplyDeleteΕννοείται ότι είναι πανεύκολη συνταγή και εννοείται ότι θα την πετύχεις και θα φτιάξεις τριαντάφυλλα και όχι τσουκνίδες χα χα χααα!
Καλό Φθινόπωρο να χουμε!
Φιλιά!
Papagalos 12ωρα??
ReplyDeleteΩωωωχχχχ!
Καλό κουράγιο εύχομαι και κερνάω γλυκάκι για να αντέξεις στην κούραση!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
Γεια σου Βασούλα μου!
ReplyDeleteΚαλώς σε ξαναβρίσκουμε!
Φιλάκια!
Κατερινάκι μου καλώς σε ξαναβρίσκουμε!
ReplyDeleteΜας έλειψες!
Ελπίζω όλα να είναι καλά!
Φιλάκια!
Φιλιά πολλά Ερη μου, καλή μας εβδομάδα!!!
ReplyDeleteΚικίτσα μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο να έχουμε!
Πολλά φιλάκια!
Taelia αχ αυτή η ρημάδα η οθόνη χα χα χαα!
ReplyDeleteΣε ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
Καλώς μας ήρθατε......τα σιροπιαστά χάρμα!!!!!
ReplyDeleteElena G., Ελενάκι μου κι εγώ βογγάω, αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω χα χα χαα!
ReplyDeleteΦιλιά, καλή βδομάδα!
Κατερινάκι μου σε ευχαριστούμε πολύ!
ReplyDeleteΚαλο Φθινόπωρο να χουμε!
Φιλιά!
Έλενα μου σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στη φθινοπωρινή πια παλέτα του χρόνου!Ελπιζω να ξεκουράστηκες,να ανανεώθηκες και να επέστρεψες με καινούργια δυναμική σε ότι και να κάνεις!Αν και αυτό μάλλον φαίνεται,αν κρίνω από την γλυκειά αναφορά της σημερινής ανάρτησης σου..Μπουκετάκια που ΄ανθίζουν΄ σε χρυσοκάστανα μονοπάτια,με χρώματα που μόνο τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να συναγωνιστούν,μελένια νοστιμιά που αποχαιρετά τις ελαφρές και δροσερές γεύσεις του καλοκαιριού,μεστή δύναμη που χαρίζει για τις πρώτες ψύχρες της νέας εποχής ένα γλυκό καλωσόρισμα.Καλό βράδυ με φιλιά,πολλά,πολλά.
ReplyDeleteκαλώς τες.... πως περάσατε?????
ReplyDeleteκαι μπακλαβαδάκι και τριανταφυλλάκια??????????? μωρε μπράβο!!!!!
φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!
Καλο φθινοπωρο Ελενα! Μια χαρα ξεκινησες τη νεα σεζον, γλυκα και μοσχομυριστα. Να εισαι καλα.
ReplyDelete¸.♫°`
ReplyDelete彡✿彡
Um... gostinho de canela e cravo, cheirando a manteiga... com sorvete... tudo de muito bom.
Bom mês de setembro para você.
No Brasil, começa a primavera, logo, logo haverá flores em todos os lugares... meu mês favorito.
Boa semana!
Beijinhos.
♡`°♫•¸
Πω, πω...μου τρέχουν τα σάλια!!!! Χρυσοχέρα είσαι!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στο σπιτάκι μου!!! Φιλάκια πολλά
ReplyDeleteΚαλημέρα Έλενα, καλή εβδομάδα και καλό φθινόπωρο! Πολύ λαχταριστά τα μπακλαβαδάκια, ξελιγώθηκα για τα καλά!! Φιλάκια!
ReplyDeleteΠΟλυ εμφανισιμα!
ReplyDeleteΚαλό φθινόπωρο Ελενάκι!Μαζευτήκαμε όλοι τελικά, καιρός ήταν χιχι!!!Το γλυκάκι φαίνεται φανταστικότατο!!!!!!!Μοσχομύρισε!
ReplyDeleteΦιλάκια πολλά!
Λατρεύω το μπακλαβά και όταν συνοδεύεται και με παγωτό τί να πώ...η εικόνα τα λέει όλα!!!Καλό φθινόπωρο με πολλές πολλές συνταγές!!!Φιλιά!!!
ReplyDeleteΩχχχ...
ReplyDeleteΕπέστρεψες με άγριες διαθέσεις...
Δεν θέλω να φανταστώ τί έχεις σκοπό να μας σερβίρεις πιο μετά...
Καλό φθινόπωρο κ' πολύ δημιουργικό!!!
Φιλάκια!!!
Φωτεινούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!
ReplyDeleteΠεράσαμε όμορφα είναι η αλήθεια, και του χρόνου με υγεία!!
Φιλιά, καλό βράδυ!!
Καλώς την Ζαχαρένια μας!!
ReplyDeleteΠεράσαμε τέεελειαα!!!!
Φιλιάααααααα!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!!
ReplyDeleteΚαλό Φθινόπωρο και σε σένα εύχομαι!!
Φιλάκια!
Καλό μήνα, καλό Φθινόπωρο Μάγια!
ReplyDeleteΦιλιά!
Κι εγώ σε ευχαριστώ purpleleath!!
ReplyDeleteΦιλάκια!!
Καλή βδομάδα Χαρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ!!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Beauty Follower, σε ευχαριστώ!!
ReplyDeleteΦιλιά, καλό βράδυ!
Ελενάκι μου καλώς ξαναβρισκόμαστε!!!!
ReplyDeleteΕπιστρέψαμε όλες νομίζω, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!
Φιλάκια!
Elena S, καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!!
ReplyDeleteΦιλιά!!
Syros2js με άγριες διαθέσεις δεν λες τίποτα χα χα χαα!!
ReplyDeleteΦιλάκια!!!!
τα σάλια μου τρέχουν!!!!!!!!!
ReplyDelete