Friday, 22 October 2010

Τούρτα αμυγδάλου

ή λευκή τούρτα με ΟREO ??Τι κάνεις όταν ο γιος σου και ένας από τους κολλητούς του έχουν επέτειο γνωριμίας με τις κοπέλες τους και σου ζητούν να τους βοηθήσεις για να φτιάξουνε τις τούρτες για το παρτάκι που θα κάνουν μαζί ???
Κατ’ αρχάς θα χαρείς που πήραν αυτήν την πολύ τρυφερή απόφαση να θέλουν να φτιάξουν κάτι για τις κοπέλες τους, κατά δεύτερον όμως, ΔΕΝ πρέπει να τους πιστέψεις, δηλαδή τι εννοώ?
Ότι μάλλον θα τις φτιάξεις alone και εκείνοι απλά θα σε κοιτάνε, όπως έγινε με μας !!!!!!!!!!
Ανασκουμπώνεσαι λοιπόν, ψωνίζεις τα κάτωθι :

Υλικά για μια τούρτα σε βάση 30cm
500 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
400 γρ. ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη)
200 γρ. βούτυρο βιτάμ soft
125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
1 αυγό βιολογικό
2-3 βανίλιες
για το βρέξιμο των σαβαγιάρ:
1 κουτί γάλα εβαπορέ
μισό ποτήρι του κρασιού κονιάκ
2-3 κουταλιές ζάχαρη
1 κούπα νερό
για το στόλισμα της πρώτης τούρτας χρειαστήκαμε:
1 φακελάκι αμύγδαλα φιλέ
ή 200 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα
λίγο γλυκό του κουταλιού κεράσι στραγγισμένο καλά από το σιρόπι του
2 γλειφιτζούρια καρδούλες
λίγη ροζ τρούφα
για την δεύτερη μόνο 2 πακέτα μπισκότα OREO

και ξεκινάς :
Εάν χρησιμοποιήσουμε αμύγδαλα, βάζουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς, τα αμύγδαλα με ελάχιστο βούτυρο σ’ ένα ταψάκι, μόλις αρχίζουν να χρυσίζουν, βγάζουμε το ταψάκι, τ’ ανακατεύουμε και τα ξαναβάζουμε στον φούρνο.
Σε λίγα λεπτά τα βγάζουμε και τ’αφήνουμε να κρυώσουν.
Τοποθετούμε το γάλα, το νερό, την ζάχαρη και το κονιάκ σε μια κατσαρολίτσα και τα βάζουμε στην φωτιά να βράσουν.
Μόλις αρχίζει να βράζει το γάλα το αποσύρουμε από την φωτιά και τ’ αφήνουμε κι αυτό στην άκρη.
Ρίχνουμε τα βούτυρα στο μίξερ και τα χτυπάμε μόνα τους σε αρκετά δυνατή ένταση για περίπου ένα τέταρτο.
Προσθέτουμε την μισή άχνη και χτυπάμε για λίγο.
Προσθέτουμε λίγη – λίγη την υπόλοιπη άχνη, μαζί με το αυγό και την βανίλια. Χτυπάμε ακόμη για ένα τέταρτο ή μέχρι που να στέκεται η σαντιγί και να διατηρεί τα σχέδια που δημιουργούνται μέσα στο μίξερ.
Παίρνουμε μια πιατέλα ή ένα δίσκο για τούρτα.
Κόβουμε 4 μακρόστενα φύλλα από χαρτί ψησίματος και τα βάζουμε περιμετρικά για να μην λερωθεί η βάση μας όση ώρα φτιάχνουμε την τούρτα.Βάζουμε επάνω ένα τσέρκι ή το τσέρκι από μια κουμπωτή φόρμα .
Βρέχουμε ένα-ένα τα σαβαγιάρ στο γάλα, τα αναποδογυρίζουμε να πάρουν από παντού το υγρό, δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ και στρώνουμε μια σειρά πάνω από την βάση (αυτήν την δουλειά οφείλω να ομολογήσω ότι την έκανε ο φίλος του γιού μου !!)
Στα κενά που θα δημιουργηθούν ρίχνουμε κομματάκια από σαβαγιάρ.
Στρώνουμε από πάνω λίγη σαντιγί.
Σε αυτήν την φάση μπορούμε να ρίξουμε εάν θέλουμε αμύγδαλα, τριμμένα μπισκότα, κερασάκια, γλυκό του κουταλιού κλπ.Βάζουμε πάνω από την σαντιγί μια στρώση σαβαγιάρ με τον προηγούμενο τρόπο.
Τέλος ρίχνουμε σαντιγί και την στρώνουμε με ένα πλατύ μαχαίρι χωρίς δόντια.
Αφαιρούμε προσεκτικά το τσέρκι με την βοήθεια ενός μαχαιριού που το σέρνουμε καθέτως ανάμεσα στο τσέρκι και την τούρτα ώστε να ξεκολλήσουν τα πλαϊνά. Παίρνουμε λίγη από την σαντιγί και καλύπτουμε γύρω – γύρω την τούρτα.
Τοποθετούμε την βάση με την τούρτα στο ψυγείο και την αφήνουμε μισή ώρα για να σφίξει η κρέμα.
Βάζουμε και την υπόλοιπη σαντιγί στο ψυγείο.

Όταν την βγάλουμε από το ψυγείο αρχίζουμε το στόλισμα.
Στην πρώτη κόλλησα στα πλαϊνά τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, έκανα ροζέτες με την παγωμένη σαντιγί και τελείωσα με κεράσι γλυκό κομμένο στα δύο.
Πήρα 2 γλειφιτζούρια, έγραψα τα μονογράμματά τους (έρωτας γάρ!!) με λίγη σαντιγί που έβαλα σε μια οδοντογλυφίδα, έκοψα λίγο την βάση τους και τα έβαλα μέσα στην τούρτα.Στην δεύτερη χωρίσαμε στην μέση μπισκότα ΟREO και τα κολλήσαμε γύρω-γύρω (αυτή είναι και η μόνη δουλειά που έκανε ο γιός μου !!)
Στολίσαμε την επιφάνεια με μερικά ολόκληρα μπισκότα και λίγα τριμμένα, σχεδιάσαμε και εδώ μονογράμματα και έτοιμες οι τούρτες μας !!!!!!!Αφαιρούμε πολύ προσεκτικά το χαρτί ψησίματος που είχαμε βάλει από την αρχή του στησίματος στην βάση και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρουμε.
Και του χρόνου να είναι καλά να ξαναφτιάξουμε (να ξαναφτιάξω δηλαδή χιχιχι)ΤΙΡS
1/ Εάν δεν έχουμε τσέρκι ή φόρμα, παίρνουμε ένα χαρτόνι το κόβουμε λίγο πιο μεγάλο από το ύψος και το πλάτος που θέλουμε να έχει η τούρτα, το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο, το ενώνουμε στις δύο άκρες σαν στεφάνι και έτοιμο το τσέρκι μας!
2/ Πρέπει να την φτιάξετε οπωσδήποτε από την προηγούμενη ημέρα για να δέσουν οι κρέμες και τα μπισκότα μεταξύ τους.
Καλή επιτυχία!

30 comments:

  1. Καλημέρα!!

    Ζητώ συγγνώμη γιατί ο ...δαίμων του τυπογραφείου εμφάνισε το ποστ αυτό σαν δικό μου, ενώ είναι της Μαρίας!!!!

    Αντιγράφω τα 2 σχόλια, αφού αναγκαστικά διέγραψα το άλλο ποστ.

    The Dark Chef said...
    Ω, τι ρομαντικό!
    Ένας από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν έναν άντρα στην κουζίνα, είναι και ο έρωτας.
    Ε, τώρα αν στην κουζίνα υπάρχει μια μαμά - ικανή μαγείρισσα, μάλλον δεν θα μείνει για πολύ εκεί :)
    Εγώ πάντως θα ψήφιζα την τούρτα με τα oreo, καθώς αυτά τα μπισκότα είναι η αδυναμία μου. Να αρέσουν άραγε γενικά στις γυναίκες?

    gvarvakis said...
    Αχ βρε μανούλα, από τη μύτη σε τραβάνε κι εσένα :))
    Άλλο που δεν ήθελες κι εσύ βέβαια προκειμένου να δημιουργήσεις!!!!!
    Γεια στα χέρια σου Λενιώ μου
    Φιλιά
    Καλημέρα

    ReplyDelete
  2. Μαράκι μου δεν πρόλαβα να θαυμάσω τις υπέροχες δημιουργίες σου (πάλι σε διλλήματα μας βάζεις;-)
    Ζωγράφισες πάλι, χαλάλι του παιδιού μας όμως που είχε τόσο τρυφερή ιδέα!!!
    Γιώργο μου όπως κατάλαβες, η καλλιτέχνις είναι η Μαρία μας!!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  3. Αυτή με τα oreo ειναι...απίστευτη!
    Μ αρεσουν παρα πολύ αυτα τα μπισκοτα...
    Φιλια

    ReplyDelete
  4. Ουάου!!!!! τέλειες και οι 2 τούρτες!!!!!!!!! ειδικά αυτή με τα oreo!

    ReplyDelete
  5. Αν πρέπει να ψηφίσω, ψηφίζω αυτή με τα μπισκότα ΟREO! Να σας ζήσουν τα καμάρια σας, να είναι πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι με τα κορίτσια τους! Εμείς δεν έχουμε κάποια επέτοιο εν όψη, αλλά θα την φτιάξω σίγουρα τις γιορτές που θα έχω κόσμο στο σπίτι! Θα ξετρελαθούν οι φίλοι της κόρης μου!
    Φιλιά πολλά Μαράκι μου και καλό σαβ/κο!

    ReplyDelete
  6. Καλημερα καλημερα!!!!Και εγω την πρωτη ψηφιζω και για ακομα μια φορα χαιρετιζω την Master pastry cook!!!!!αχ βρε Αριστοτελη τι τυχερος που εισαι με τετοια μαμα!!!!!!

    many kisses
    Alma Libre

    ReplyDelete
  7. Maria, thelo ena kai ena...esei ksereis pio keik thelo. Ena apo afto kai ena apo to allo! Kai ta duo kolassi!

    ReplyDelete
  8. OREO OREO!!! θέλω ένα κομματάκι τούρτα τώρα!!! πολύ ωραία ιδέα που σκέφτομαι να τη δοκιμάσω κι ας μη με πάει η ζαχαροπλαστική!!!

    ReplyDelete
  9. γαστεροπληξ22 October 2010 at 15:12

    η κόρη μου φωνάζει πως θέλει ένα κομμάτι με OREO, εγώ πάλι βολεύομαι με ένα κομμάτι από την καθεμιά!!!!!!

    ReplyDelete
  10. OREO OREO OREEOOOO POST!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Μαρία,μια μοναδική,τρυφερή ένδειξη αγάπης των αγοριών για τα κορίτσια τους!Έτσι πρέπει να κάνουν,η γυναίκα θέλει αβρότητα και να την ...γλυκαίνεις.

    Η τούρτα έγινε εξαιρετική και περίτεχνη-ένα κομματάκι και για μας,αφού δν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τόσο περίπλοκο χιχι..
    Τα γλυκά μου πάντα χάλια γίνονται.
    Φιλάκια!


    Να ζουν κάθε μέρα τον έρωτά τους τα παιδιά!

    ReplyDelete
  12. Καλά...δέν παίζονται οι τούρτες!!!τα κορίτσια θα ενθουσιαστούν..!!Μπράβο-μπράβο!!

    ReplyDelete
  13. πωπωπωπωπω...μα τί πεθερούλα είσαι εσύ...!!!
    χαρά στις νύφες που θα σε πάρουν...
    να τους χαίρεσαι Βου μου...
    ( 15 Μαρτίου που έχουμε εμείς επαίτειο με τον Γιάννη,θα σε προτιμήσω...)

    σμουυυααατςςςςςς....

    ReplyDelete
  14. Καλέ τι ωραίες τούρτες είναι αυτές!!Ακομη κι ο Παρλιάρος θα έκανε υπόκλιση στην τέχνη σου!!!
    Μπράβο Μαράκι μου και πάλι μπράβο!!

    Μια τέτοια πεθερά έψαχνα αλλά δεν μου έκατσε γι΄αυτό ψάχνω τώρα μια τέτοια συμπεθέρα!!χαχαχαχαχαχα!!!
    Πολλά πολλα φιλιά μωρό μου!!!!!

    ReplyDelete
  15. Τυχερές οι κοπελιές που τα αγόρια τους θέλουν να φτιάξουν "μόνα" τους κάτι για να το γιορτάσουν!!!! Αυτά τα άτιμα τα μπισκοτάκια αρέσουν μάλλον σε όλους!!!

    ReplyDelete
  16. Ευτυχώς βλέπω μια προτίμηση στα oreo, γιατί εγώ αυτό το τελευταίο κομμάτι πολύ το λιμπίζομαι.
    Επίσης θέλω να σου πω, ότι είμαι το ίδιο βολικιά με την Γαστεροπλήξ, θα βολευτώ με ένα κομματι από την κάθε μία;-)

    ReplyDelete
  17. Φανταστικηηηηηηη

    ReplyDelete
  18. Τα αμύγδαλα είναι η αδυναμία μου!

    ReplyDelete
  19. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!
    ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!
    ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΟΚ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ReplyDelete
  20. Δυο τουρτιτσες πεντανόστιμες.
    Γεια στα χέρια σου. Μαλλον τα αγορια ήξεραν το αποτέλεσμα γι αυτό και δεν ανακατεύτηκαν (χιχι)

    Και του χρόνου να τους ξανακάνεις.

    ReplyDelete
  21. Μια γλυκιά καλησπέρα σαν την τουρτίτσα σου

    ReplyDelete
  22. Αχ αυτά τα αγόρια !
    Καταπληκτικές οι τούρτες!

    ReplyDelete
  23. Θέλεις να συμμετάσχεις στην Λογοτεχνική Πέμπτη (στα ελληνικά) που οργάνωσα στο blog Big Mama; Ελπίζω να σου αρέσει η ιδέα.

    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  24. ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ReplyDelete
  25. λόγω ελείψεως χρόνου δεν μπορεσα να απαντήσω ξεχωριστά στο κάθε σχόλιο. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την καθημερινή παρεϊτσα που μας προσφέρετε!!!!

    φιλια πολλά πολλά

    ReplyDelete
  26. Η τούρτα αμυγδάλου ειναι αποτυχία. Δεν τρωγόταν. (έχω κανει αρκετές τούρτες ευκολες γρήγορες και απλές) παρασύρθηκα και εφτιαξα στα γεννεθλια μου την συγκεκριμένη. Γιατί θα πρέπει να δημοσιευεται κάθε αποτυχιμένη συνταγή??

    ReplyDelete
  27. Τι κρίμα ανώνυμε/μη που δεν κατάφερες να απολαύσεις την συγκεκριμένη τούρτα !!!!!
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν σου πέτυχε την στιγμή που όπως λες έχεις μεγάλη πείρα στις τούρτες!!

    Αλλωστε δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο, έτοιμα σαβαγιάρ είναι με μια κλασσική βουτυρόκρεμα που μπορείς να την συναντήσεις σ'ολες σχεδόν τις τούρτες.

    Τώρα, το αν δημοσιεύουμε εμείς κάτι το οποίο είναι γνωστο τοις πάσι, αλλά εσύ δεν κατάφερες παρ'ολη την πείρα σου να το φτιάξεις, δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένο αλλά κάτι δεν έκανες εσύ σωστά !!!!!

    Τέλος σου εύχομαι χρόνια πολλά και του χρόνου να φτιάξεις μια τούρτα που θα σου πετύχει!!!

    φιλια πολλά και καλό απόγευμα.

    Υ.Γ. Πως είπαμε το ονοματάκι σου ??

    ReplyDelete
  28. φίλη/ε ανώνυμη/ε...

    θεωρώ πως η κριτική σου,εκτός από απόλυτη είναι και άδικη...
    Εχω φτιάξει τη συνταγή της αμυγδαλότουρτας περισσότερες από μία φορές και πραγματικά ήταν εξαιρετική και πετυχημένη εκτός από εύκολη και με έβγαλε ασπροπρόσωπη σε στιγμές που δεν υπήρχε χρόνος για κάτι πιό πολύπλοκο...
    Ξέρεις φαντάζομαι οτι στη ζαχαροπλαστική ειδικά παίζουν κύριο λόγο οι αναλογίες,αλλά και η ποιότητα των υλικών...
    Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατόν να μη τρώγονται υλικά τα οποία όλες χρησιμοποιούμε και συνδυάζουμε ουκ ολίγες φορές,πιστεύω πως ίσως κάτι άλλο ήταν η αιτία.
    Ακόμα και η λήξη των υλικών που χρησιμοποίησες άθελά σου...
    Θα έλεγα μάλιστα πως το πρέπον θα ήταν να ρωτήσεις την ίδια τη Μαρία Β. που έφτιαξε και παρουσίασε τη συνταγή τί ήταν αυτό που πιθανόν να έκανες λάθος,αντί να την απαξιώσεις με τέτοιο δεικτικό τρόπο...
    Θα μπορούσα να καταλάβω την ένστασή σου
    - όχι τον τρόπο σου - αν η συνταγή ήταν πολύπλοκη,ιδιαίτερη,με υλικά δύσκολα και δυσεύρετα ή αν ήταν απαραίτητο το ψήσιμο,έτσι ώστε να μπορούμε όλες να σκεφτούμε πως ευθύνεται η διαφορετικότητα ψησίματος κάθε φούρνου...
    Την έχω πατήσει κι εγώ με τέτοιο τρόπο,δεν απαξίωσα όμως τη φίλη που καλοπροαίρετα μοιράστηκε τη συνταγή της μαζί μας...
    Ζητώ συγνώμη από τη Μαρία που απάντησα για τη συνταγή της,έχοντάς τη όμως δοκιμάσει,δεν ήταν δυνατόν να μη το πω...
    Αφού σου ευχηθώ ένα καλό απόγευμα,θα πρότεινα να άρεις την ανωνυμία σου,την οποία φαντάζομαι εκ παραδρομής και εντάσεως διατήρησες,έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις...
    Εγώ π.χ. πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω καποιες από τις δικές σου συναγές,αφού η κουζίνα είναι αγαπημένη μου ασχολία,αλλά δεν μου δίνεις την ευκαιρία με την ανωνυμία σου...
    Το blogging άλλωστε αυτό το σκοπό έχει και όχι άστοχες και ανώνυμες κριτικές,όταν μάλιστα δεν δίνουμε την ευκαιρία στον συνομιλητή μας να μπορεί να ξέρει με ποιόν μιλάει και γιατί...

    ReplyDelete
  29. Κορίτσια καλησπέρα,
    δεν μπορω να καταλάβω γιατι τοση ενταση και ειρωνία στην απάντηση σας για μια συνταγη που κατα την γνωμη μου παντα την βρήκα αποτυχημένη. εχω κανει απειρες συνταγές απο το συγκεκριμένο blog και ήταν πεντανόστημες και μπραβο σας.(ολες τις σούπες με κορυφαία την τραχανοσουπα με φέτα, την κασερόπιτα κλπ κλπ) Θα πρέπει να αντέχεται στην κριτική που δεν ήταν προσωπική. Νιωθω ότι δεν χαθηκε και ο κόσμος. Οσο αφορά το ονοματάκι μου που τοσο ειρωνικά ρωτήσατε δεν θα είχα καμία αντίρρηση να σας το δώσω αλλα με αποθάρυνε ο τροπος που το ζητήσατε.(δεν έχω κατι να φοβηθώ, εκτός και αν σκοπευεται να μου κανεται μύνηση) θα ήθελα να τονίσω ότι η προσπάθεια ειναι υπέροχη το blog to χρησιμοποιώ αρκετα συχνα και θα προσπαθήσω να καταπνίξω την γνήσια παρορμητική κριαρίνα που κρύβω μέσα μου και δεν θα σας γράψω ξανα την γνώμη μου.

    ReplyDelete
  30. Ανώνυμη φίλη καλησπέρα!
    Σαφέστατα δεχόμαστε την κριτική, και μέσα από την κριτική προσπαθούμε να βελτιωθούμε.
    Το σχόλιό σου όμως δεν ήταν κριτικό, ήταν απαξιωτικό.
    Ξαναδιάβασέ το αν θέλεις προσεκτικά, όσο παρορμητική κι αν είσαι πιστεύω ότι αν κρίνεις αντικειμενικά, θα το παραδεχτείς.
    Αντίθετα, τόσο η Μαρία, όσο και η Βιβή (η οποία έχει δικό της blog) σου απαντήσανε νομίζω πολύ ευγενικά.
    Η αλήθεια είναι ότι η ανωνυμία κάπου μας ενοχλεί, αλλά αν θέλεις να την διατηρήσεις κανένα πρόβλημα και φυσικά θα ήταν αστείο να σκεφτείς ότι θα μηνύσουμε κάποιον επειδή δεν του άρεσε η τούρτα μας.
    Εξάλλου η ανωνυμία δεν λέει τίποτε, το IP του καθενός εμφανίζεται στο blog μας.
    Εάν όπως λες έχεις δοκιμάσει και άλλες συνταγές μας, και σε ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάς, θα ξέρεις ότι οι συνταγές μας δεν είναι "κάθε αποτυχημένη συνταγή".
    Εξάλλου ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι είμαστε οι σούπερ μαγείρισσες, τις όποιες λίγες γνώσεις μας και την αγάπη μας για την μαγειρική μοιραζόμαστε μαζί σας, χωρίς κανένα αντάλλαγμα φυσικά.
    Θα σε παρακαλούσαμε να συνεχίσεις να μας ασκείς κριτική, την καλοπροαίρετη κριτική και βέβαια την "αντέχουμε" και την επιζητάμε.
    Ομως επειδή όπως έχεις διαπιστώσει μιας και μας παρακολουθείς, έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια μέσα από αυτό το blog, θεωρούμε ότι η απαξίωση δεν μας ταιριάζει και γι αυτό τα δύο κορίτσια αντέδρασαν πιθανόν έντονα, αλλά πάντα ευγενικά!
    Το μέιλ μας είναι στην διάθεσή σου, για οποιαδήποτε απορία σου.
    Σου ευχόμαστε καλό απόγευμα και καλά μαγειρέματα!

    ReplyDelete