Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.
Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα όλοι, είτε ταξιδέψετε είτε όχι.
Χαρείτε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς παρέα με τους αγαπημένους σας.
Ετοιμάστε νόστιμα σαρακοστιανά με τα χεράκια σας για την Καθαρά Δευτέρα. Ιδέες θα βρείτε πολλές στα «Νηστίσιμα» μας!
Εμείς θα τα ξαναπούμε από Τρίτη πάλι.
Μέχρι τότε, σας αφήνουμε νόστιμα και μυρωδάτα κανελάκια για να σας γλυκάνουμε!
Τα υλικά μας:
400 γρ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)
50 γρ. μαγιά νωπή
100 ml χλιαρό νερό
50 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο φρέσκο λιωμένο
2 αυγά
1 βανίλια άρωμα
Επιπλέον
160 γρ. ζάχαρη
1,5 κουταλιές σούπας κανέλα
2-3 κουταλιές βούτυρο
1 αυγό χτυπημένο
Πάμε να τα φτιάξουμε:
Διαλύουμε την μαγιά στο χλιαρό νερό.
Βάζουμε σε ένα μπολ το 1/3 της ποσότητας του αλευριού, το νερό με την διαλυμένη μαγιά, το βούτυρο, τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια.
Τα χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός ή με το σύρμα, ώστε να πετύχουμε ένα λείο μείγμα.
Ξεκινάμε να προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη ελαστική που δεν κολλάει στα χέρια μας.
Πιθανόν να μην χρειαστεί όλο το αλεύρι ή πιθανόν να χρειαστεί ελάχιστο ακόμα.
Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στην συνέχεια την ζυμώνουμε για λίγο και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε παραλληλόγραμμο φύλλο, όχι πάρα πολύ λεπτό.
Ανακατεύουμε την ζάχαρη με την κανέλα.
Λιώνουμε 2-3 κουταλιές βούτυρο (παγωμένο) και με ένα πινέλο αλείφουμε καλά το φύλλο της ζύμης.
Πασπαλίζουμε ΟΛΗ την ποσότητα της κανελοζάχαρης στην επιφάνεια της ζύμης.
Διπλώνουμε το φύλλο σε ρολό από την μακριά πλευρά.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το ρολό σε μικρότερα κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί φούρνου, με τις κομμένες πλευρές πάνω-κάτω, σε κάποια απόσταση μεταξύ τους.
Τα αφήνουμε λίγη ώρα να φουσκώσουν.
Αλείφουμε τα ρολάκια με χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς, για 10-15 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν.
Αφού κρυώσουν, τα διατηρούμε σε σκεπαστό σκεύος.
Επίσης διατηρούνται ωραιότατα και στην κατάψυξη, κλεισμένα σε πλαστικά σακουλάκια.
Γίνονται περίπου 20-22 κανελάκια.
Καλές Απόκριες, Καλά Κούλουμα φίλοι μας!!!
UPDATE:
Να και τα κανελάκια που έφτιαξε η φίλη μας η Ειρήνη.
Στην γέμιση εκτός από κανέλα και ζάχαρη, έβαλε και καρύδια και σταφίδες τις οποίες είχε μουλιάσει πρώτα σε λικέρ.
Στην ζύμη χρησιμοποίησε περισσότερο βούτυρο, καθώς την άνοιξε σε φύλλο 2-3 φορές βουτυρώνοντας στα ενδιάμεσα.
Ειρήνη καλοφάγωτα!!
Εναι πεντανοστιμα τα κανελακια ρολακια αυτα Ελενακι μου,τα εφτιαχνα κι εγω...Ευχομαι καλα κουλουμα,να περασετε καλα,και καλη Σαρακοστη με υγεια!!!
ReplyDeleteΤην καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες σας!!!
καλημερα!!καλα να περασετε!!ευχαριστουμε!!!μοσχομυρισαν..χιχι!!!
ReplyDeleteΚαλημέρα, Ελενάκι! Πολύ ωραία ιδέα μου έδωσες, καταπληκτικό γλυκάκι για το κεφεδάκι μου! Μοσχοβολιστό!
ReplyDeleteΘα το δοκιμάσω και θα σου πω.
Φιλιά και καλά Κούλουμα σε όλες σας!
ΑΠΙΘΑΝΑ!!!!!!! ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΤΑ!!!!!!!!!
ReplyDeleteΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!
εε τι πράγματα είναι αυτά!!!
ReplyDeleteπάνω που είπα τέρμα τα γλυκά
ανεβάζεται κανελονοστιμιές!
δεν γίνεται να μην το δοκιμάσω!
αα αν θέλετε έχω μια ωραία συνταγή για μπισκότα κανέλας πες μου να τη στείλω αν είναι:-)
Λατρευω την κανελα! Κι αυτα τα κανελακια σου φαινονται απλα θεικα!
ReplyDeleteΑπό αυτά έχουμε!!! Θα τα κάνω για άυριο. Ευχαριστώ και πολλά φιλάκια.
ReplyDeleteΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!ΦΙΛΙΑ!!!
ReplyDeleteΤέλεια τα κανελλάκια Ελενάκι μου!!!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο και καλά κούλουμα σε όλους!!!!!
Πολλά φιλιά!!!!
Πω πω Λενάκι μου ! τι μυρωδιά είναι αυτή !!!!!!!!!!πως ήθελα να είχα μερικά για το καφεδάκι μου !!!
ReplyDeleteη συνταγή μπαίνει στα πολύ sos !!!
καλό τριήμερο Λενάκι μου και περαστικά !!!!
φιλια πολλά πολλά
Μα, τον Τουτατή, θα το κάνω!
ReplyDeleteΠερασα να ευχηθω να περασεις καλες αποκριες και καλη καθαρα δευτερα με υγεια και καλη παρεα!!παντα μας δειχνεις νοστιμιες!!!!!!!
ReplyDeleteΜοσχομύρισε,Ελενάκι,η κανέλα!
ReplyDeleteΠρωτότυπα κουλουράκια,δεν έχω ξαναδεί με μαγιά,σίγουρα και στη γεύση θα έχουν νοστιμιά!
Να περάσετε όμορφο τριήμερο!
Φιλιά!
Καλές Απόκριες κορίτσια! Να περάσετε πολύ όμορφα και να πετάξετε και χαρταετό ε;;;
ReplyDeleteΤο άρωμα της κανέλας είναι λατρεμένο οπότε αυτά τα λιτά κανελάκια περνάνε με άριστα!
Πολλά φιλιά!
Γωγούλα μου σε ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε και για σένα ένα όμορφο τριήμερο!
ReplyDeleteΦιλιά πολλά!
(μας λείπεις)
Ιριδά μου καλό τριήμερο να έχεις!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Eλενάκι μου για το καφεδάκι είναι ότι πρέπει.
ReplyDeleteΟχι πολύ γλυκό και ιδιαίτερα αρωματικό!
Φιλιά, να περάσεις πολύ όμορφα το τριήμερο!
Εφάκι να τα φτιάξεις στην Ζετούλα, τώρα που διαβάζει χρειάζεται γλυκάκια!
ReplyDeleteΠολλά φιλιά!
Chris και το ρωτάς??
ReplyDeleteΜε πολλή μεγάλη μας χαρά θέλουμε μπισκοτάκια κανέλας!
Φιλάκια!
Eλπνίκη μου γίνονται πολύ πολύ αρωματικά και νόστιμα!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Βερόνικά μου σε ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Κατρινάκι αξίζει να τα δοκιμάσεις, θα τα λατρέψεις!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Βασάκι μου κι εσύ να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο φιλενάδα!
Φιλιά!
Μαράκι μου τα πολύ sos πολύ μου αρέσανε χα χα χαα!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο φιλεναδίτσα, ευχαριστώ για τις ευχές, ελπίζω να είναι περαστικά γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκαμε!
Φιλάκια!
Κάνθαρε .... με τρομάζεις:P
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό τριήμερο!
Σκρουτζάκο μου Καλές Απόκριες, Καλά Κούλουμα!
ReplyDeleteΝα περάσεις πολύ όμορφα!
Φιλιά!
Ελενάκι ξέρεις πόσο εύκολα γίνονται??
ReplyDeleteΚαι δεν θέλουν ιδιαίτερα φουσκώματα!
Φιλάκια, καλό τριήμερο εύχομαι!
Ερμιόνη μου σε ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΚαλές Απόκριες, Καλά Κούλουμα!
Να περάσεις όμορφα το τριήμερο!
Φιλιά!
Τώρα τελευταία όλο μπροστά μου τα βρίσκω αυτά τα κανελάκια.. Φωνάζουν το όνομά μου! Φαίνονται υπέροχα!
ReplyDeleteΑπορία: η ποσότητα μαγιάς είναι 50 gr; Μου φαίνεται αρκετούτσικη.
ReplyDeleteEρη αν δεν τα έχεις ξαναφτιάξει, αξίζει να τα δοκιμάσεις!
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό τριήμερο!
Kανθαράκο ναι, σωστή είναι η ποσότητα της μαγιάς!
ReplyDeleteΚυκλοφορούν κυβάκια φρέσκιας μαγιάς 25αράκια, δύο τέτοια βάζω.
Θέλει ΜΟΝΟ φρέσκια μαγιά, μην βάλεις σκόνη, έτσι?
Δεν εννοώ 50 γρ. σκόνη, εννοώ 50 γρ. νωπής μαγιάς.
Καλή επιτυχία!
Αν βάλω σκόνη (δεν είναι ερώτηση παγίδα!);
ReplyDeleteΥ.Γ. Τα υλικά τα έχω όλα. Αν πρέπει να βάλω τα κυβάκια που λες, να πάω να πάρω. Το σούπερ-μάρκετ έχει;
Τα περισσότερα ΣΜ έχουν νωπή μαγιά στα ψυγεία τους, ο Σκλαβενίτης έχει σίγουρα.
ReplyDeleteΕπίσης πολλοί φούρνοι σου δίνουν αν τους ζητησεις.
Η νωπή μαγιά ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν την συνταγή.
Αν όμως δεν βρεις, βάλε 1,5 φακελλάκι σκόνη, δεν χάλασε ο κόσμος!
Υπέροχα!!!!!!Μου αρέσουν πολύ γιατι μοσχομυρίζει όλο το σπίτι κανέλα!!!Απο γεύση δε το συζητάμε, καταπληκτικά!!!!!!Με τη φρέσκια μαγιά γίνονται πολύ καλύτερα!Να περάσετε καλά!πολλά πολλά φιλιάαααα!!!!
ReplyDeleteΕλενάκι μου τι κάνεις?? ντύθηκες καρναβαλάκι ή ακομα??? εγώ δυστυχώς το 3ήμερο δε θα μπορεσω να πάω πουθενά :( γι'αυτό παίρνω μπόλικα από τα ωραία κανελλάκια σου για να γλυκαθώ!!! φιλάκιααααα πολλάαααααααα
ReplyDeleteΠωπωπω...είχα κάνει κι εγώ πρόσφατα και είναι ένα όνειρο,μου αρέσει τρελά η κανέλα,οπότε τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο γλυκό!Και έτσι όπως τα βλέπω στο πιάτο...θέλωωωωωω!!!!!
ReplyDeleteΚαλό 3μερο Έλενα μου..φιλιά!!!
Άκρως ξελιγωτικά τα κανελάκια σου!!
ReplyDeleteΛάτρης της κανέλας είναι και θα τα σκαρώσω το συντομότερο!Καλές αποκριές και καλή Σαρακοστή εύχομαι!!
Έγινε!
ReplyDeleteΆπίθανα Έλενά μου!!! Φαίνονται τόσο λαχταριστά!!! Γεια στα χεράκια σου!!! Να πάρω μερικά;;;;; Καλό τριήμερο!
ReplyDeleteΝαι ναι κατάλαβα ...πρέπει να είναι απίθανα...η ζύμη μου αρέσει πολύ ...σαν κρουασάν !!!! φιλιά Έλενα καλό τριήμερο ...
ReplyDeleteYum, yum, yum...Elena eisai gemati me ekplixeis!
ReplyDeleteΕΛΕΝΑ καλή Αποκριά! Τα κανελάκια σου πειρασμός!
ReplyDeleteΚορίτσια μου καλημέρα..πάλι έμπλεξα μέσα στην εβδομάδα και είδα όλες τις αναρτήσεις σας μαζεμένες..όλα υπέροχα και γευστικά όπως πάντα...Αυτά τα κανελάκια όμως τα βλέπω τώρα πρωί πρωί και τα λιγουρεύομαι...θα πάρω δυο τρία και τέσσερα μάλλον..
ReplyDeleteΦιλάκια...εύχομαι..καλό τριήμερο..και καλή σαρακοστή να έχουμε..
Καλημέρα! Πολύ δελεαστικά τα κανελλομυρωδάτα!! Θα τα φτιάξω το μεσημέρι, για το σύζυγο, που κόλλησε ίωση ο καημένος! Λέω να ανοίξω το φύλλο 2 ή 3 φορές, βάζοντας βούτυρο και να το αφήνω να να ξεκουράζεται μισή ώρα, καθε φορά, για να πετύχω υφή, σαν του κρουασάν. Νομίζω ότι θα γίνει καλό, τι λέτε:
ReplyDeleteΕΛΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
ReplyDeleteΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
παρα πολύ ωραία...γλυκατζης εδώ..και η κανέλλα...μμμ...υπέροχη...
ReplyDeleteνα περασετε όμορφα..δε ρωτώ που ξερω....
Τι νόστιμα που φαίνοται τα κανελλάκια!!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο Έλενά μου!
Ελενάκι μου συμφωνώ κι εγώ, πιστεύω ότι τα κανελάκια θέλουν φρέσκια μαγιά!
ReplyDeleteΠολλά φιλάκια!
Πέλα μου δυστυχώς ούτε εγώ θα πάω πουθενά.
ReplyDeleteΕχω τον αντρούλη μου άρρωστο με ίωση, κι έτσι δεν το διακινδυνεύσαμε να φύγουμε!
Ελα να μασουλήσουμε παρείτσα κανελάκια και να παρηγορηθούμε!
Πολλά φιλιά!
Ελενάκι την ίδια μέρα τα φτιάξαμε και οι δυο μας, έλα να αλληλοκεραστούμε:)
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό τριήμερο!
Μάρα μου σε ευχαριστώ πολύ!!
ReplyDeleteΝα περάσεις πολύ όμορφα το τριήμερο, καλές Απόκριες, καλή Σαρακοστή!
Φιλιά!
Κανθαράκο καλοφάγωτα!!!
ReplyDeleteΣου έγιναν εντάξει?
Κικίτσα μου εννοείται!!
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό τριήμερο!
Μία μου νόστιμα και απολαυστικά!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο εύχομαι και σε σένα!!
Peterείδες τι εκπλήξεις κρύβω εγώ??? χα χα χαα!
ReplyDeleteΦιλιά πολλά, να περάσεις πολύ όμορφα!
Δήμητρά μου καλό τριήμερο να έχεις, φιλάκια!
ReplyDeleteΕυάκι σε ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΚαλές Απόκριες, να περάσεις σούπερ!
Φιλάκια!
Ειρήνη μου μία από τα ίδια κι εμείς, μια βδομάδα κι ο δικός μου σύζυγος με ίωση είναι!
ReplyDeleteΔεν ξέρω γι αυτό που λες, μήπως βγει πολύ βουτυράτη η ζύμη και δεν πλάθεται εύκολα.
Αν δοκιμάσεις πες μας!
Φιλιά, καλό τριήμερο!
Νάσια μου οι σταφίδες ταιριάζουν απίθανα στα κανελάκια!
ReplyDeleteΦιλάκια, καλό τριήμερο!
Παναγιώτη μου δυστυχώς δεν θα πάμε εκεί που ξέρεις, μας περιέλαβε ίωση!
ReplyDeleteΤου χρόνου να μαστε καλά!
Να περάσεις πολύ όμορφα!
Φιλιά!
Καλό τριήμερο Ροδούλα μου, να περάσεις υπέροχα με τους αγαπημένους σου!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Μμμ!! Μύρισε ο κόσμος με την αγαπημένη κανελίτσα!!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο και καλή σαρακοστή!!
Καλημέρα και καλή σαρακοστή !!!!
ReplyDeleteΈλενα, γεια και πάλι. Μόλις έψησα τα κανελλομυρωδάτα!! Όνομα και πράμα. Τα έφτιαξα όπως σου είπα, μάλιστα, έβαλα 100 γρ. βούτυρο, οι 2 κσ. μέσα στη ζύμη και το υπόλοιπο στα διπλώματα. Στην κανελλοζάχαρη πρόσθεσα καρύδια χονδροκ/να και σταφίδα βρεγμένη σε λικέρ. Πεντανόστιμα, αφράτα, γλυκά, καθόλου βουτυράτα. Η Έλενα τα φωτογράφισε κιόλας, καλλιτεχνικά, να τα θυμόμαστε, γιατί όπου να 'ναι, θα αποτελούν παρελθόν. ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ReplyDeleteΧαραυγή μου σε ευχαριστώ πολύ!
ReplyDeleteΝα περάσεις πολύ όμορφα!
Φιλιά!
Σε ευχαριστώ πολύ Λάμπρο μου, ευχές και από εμάς!
ReplyDeleteΕιρηνάκι χρυσοχέρα μπράβο σου!!!!
ReplyDeleteΚαλοφάγωτα!!!
Στείλε αν θέλεις φωτογραφία στο μέιλ του blog
syntageskardias@yahoo.com
να την ανεβάσουμε σαν update με τις παρατηρήσεις σου!
Φιλιά, καλή Σαρακοστή!
Ευχαριστώ. Δεν έχω ξαναστείλει φωτό με e-mail. Πως γίνεται, να βάλω την Έλενα να το στείλει; Μήπως είναι καιρός να μάθω από εσάς τις παλιές στο blog; Οδηγίες παρακαλώ;
ReplyDeleteΕιρήνη πες στην κορούλα να σε βοηθησει.
ReplyDeleteΣώσε την φωτογραφία κάπου (πχ στο desktop σου) μετά επισύναψέ την σε ένα μέιλ και στείλτην.
Εντάξει, το στείλαμε το μέιλ. Ελπίζω να το πηρες. Έπαθα ζημιά στο λάπτοπ, έπεσε και έσπασε οθόνη του και βλεπω τις εικόνες μισές. Τώρα θα πρέπει να αλλαχθεί.
ReplyDeleteΤα έχω δοκιμάσει Έλενα είναι πραγματικά πεντανόστιμα!!!Φιλάκια και καλή σαρακοστή!!!
ReplyDeleteDear Elena, I love the cinamons buns, so yummy! Have a sweet and happy week!
ReplyDeleteDear Elena, I love the cinamons buns, so yummy! Have a sweet and happy week!
ReplyDeleteΤι υπέροχα!!! Θα τα δοκιμάσω!!! Πέρασες από το μπλογκ μου και ακόμα γελάω με τα γενέθλιά σου!!! Χαχαχαχα! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να συμβεί!!!!!!! Ευτυχώς ο γιος μου, αν και γεννήθηκε σε δίσεκτο, πρόλαβα και τον έβγαλα στις 20!!!! χαχαχαχαχα τι θα τραβούσα!!! Να ζήσεις βρε Έλενα, πολύχρονη!!!! Καλή Σαρακοστή!!!
ReplyDeleteΕίναι από τα αγαπημένα μου!!!Πολύ ωραία συνταγή!
ReplyDeleteΣε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Odile thank yoy so much!!
ReplyDeleteHave a nice day!
Konstantina μου τυχερός ο γιόκας, δεν το συζητώ χα χα χαα!!!
ReplyDeleteΣε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Φιλιά!
Cinemarion σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
ReplyDeleteΦιλιά, καλό βράδυ!
καλησπερα μπορουμε να αντικαταστησουμε το αλευρι απ με αλευρι γ.ο.χ γιατι και ο αντρουλης και η μικρουλα μου ειναι αρρωστοι και δεν θελω να τους αφησω μονους τους για να παω σουπερ μαρκετ και αυτο που εχω δεν ειναι αρκετο.Αν βαλω 1φακελακι μπεικιν δεν θα ειναι μια χαρα?περιμενω τα νεα σας για να τους τα φτιαξω να τους γλυκανω λιγακι!!!
ReplyDeleteμαριαννα!
Ναι, ναι!
ReplyDeleteΒάλε όσο up έχεις, συμπλήρωσε με αλεύρι για όλες τις χρήσεις και πρόσθεσε και 1-1,5 κουταλάκι μπέικιν.
Μια χαρά θα σου γίνουν!
Περαστικά σας εύχομαι!
Mέρες τώρα πάω κι έρχομαι, πάω κι έρχομαι και τα χαζεύω. Θέλω να τα δοκιμάσω, ας όψεται η ίωση που μου έχει κλέψει την ενέργεια αλλιώς θα είχε γίνει κι όλας. Λατρεύω την κανέλα τόσο που αν δεν με έλεγαν ginger θα μέ έλεγαν σίγουρα Kasia ή cinamon...... Θα τα φτιάξω σίγουρα και θα ξαναγυρίσω να σου πώ πόσο έλιωσα τρώγοντας τα. Τώρα ψάχνω όμως μια συνταγή που είχες μες καπνιστή πάπρικα και να δω πως θα την βρώ......
ReplyDeleteGinger μου να τα φτιάξεις, θα τα λατρέψεις, είναι απίστευτα νόστιμα και κανελομυρωδάτα!
ReplyDeleteΠοια συνταγή ψάχνεις???
Καπνιστή πάπρικα βάζω σε πάρα πολλές συνταγές μου, είναι ένα μπαχαρικό που το χρησιμοποιώ πολύ!
Η πιο πρόσφατη συνταγή μου με καπνιστή πάπρικα είναι οι τηγανιτές πατάτες φούρνου.
Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!