Το "κάτι τι" παραπάνω το φάγαμε το Πάσχα, όπως είπε η Ελενα προχθές, οπότε σαλατούλα σερβίρουμε σήμερα, απλή μα τόσο νόστιμη!!
Την ετοιμάζουμε σε ελάχιστο χρόνο και την απολαμβάνουμε είτε ως συνοδευτικό, είτε και σαν βραδινό ακόμα!
Πάμε να δούμε πως θα την φτιάξουμε!
Θα χρειαστούμε:
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (στραγγισμένη καλά)
1 κονσέρβα τόνου σε νερό (στραγγισμένη καλά)
1 μικρό κόκκινο ξερό κρεμμύδι
λίγο μαϊντανό
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2-3 καταλαλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο
6-7 ελίτσες καλαμών
Τι κάνουμε:
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
Παίρνουμε μιαν ωραία σαλατιέρα και βάζουμε μέσα τα φασόλια.
Από πάνω προσθέτουμε τον τόνο.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ελίτσες και τον μαϊντανό.
Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ ή σε ένα πιάτο το λάδι με το μπαλσάμικο και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Ανακατεύουμε καλά!
Έτοιμη να την απολαύσουμε!
Καλή επιτυχία!
Ελένη Κ.
εχεις δικιο. μετα το πασχα λιγη αποτοξινωση χρειαζεται.
ReplyDeleteτονος με φασολια ειναι ενα all time classic και πολυ αγαπημενο.
ωραια η ιδεα με τα κοκκινα φασολια.
ειρηνη
Καλημερα,αγαπημένη σαλατα η σημερινή πολλες φορες την τρώω σαν κύριο πιάτο γιατι μου αρέσουν πολυ οι γευσεις που περιέχει,φιλάκια.
ReplyDeleteκαλύ ιδέα μετά από τόσο κρέας. Φιλάκια!
ReplyDeleteΜου αρέσει πολύ αυτή η σαλάτα,μόνο που δεν χρησιμοποιώ κονσέρβα,αλλά τα βράζω μόνη μου τα φασόλια. Καλή σου μέρα!
ReplyDeleteΦανταστική σαλατούλα και φαίνεται τόσο δροσερή!!
ReplyDeleteΤέλεια σαλατούλα!! Πολλά φιλιά
ReplyDeleteΕλενάκι μου,εξαιρετικά χρώματα,αρώματα και σέρβις...
ReplyDeleteΙδανική για να αποτοξινωθούμε από τα κατιτιά ( έτσι τον λένε τώρα τον Αγλέωρα ) που τσακίσαμε τις άγιες ημέρες του Πάσχα...
φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλες σας...-:))
Ηθελα να ξερα πως κατάφερες να συνταιριάσεις τόσο όμορφα τα χρώματα!
ReplyDeleteΜέχρι και οι ελιές χρωματικά ταίριαξαν με τα φασόλια!!
Ελενάκι η σαλάτα σου πρέπει να είναι πολύ νόστιμη, θα την φτιάξω του γιόκα μου που λατρεύει αυτούς τους συνδυασμούς, από τότε που η Μαρία μας τον έμαθε να τρώει φασόλια χα χα χαα
Φιλιά πολλά πολλά!
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!
ReplyDeleteΔίκιο έχεις Ελένη μου!
ReplyDeleteΗ εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι ιδανική για σαλατούλες, άντε και κανένα όσπριο!
Οπότε η χορταστικότατη σαλάτα σου ήρθε κουτί που λέμε!
Όμορφος ο συνδυασμός των υλικών!
Φιλιά πολλά!
Μιά σαλάτα είναι ότι τό καλύτερο μετά τίς εορτές Ελένη μου!!Νοστμότατη καί εύκολη συνταγή!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!
ReplyDeleteΠολύ εύκολη και νόστιμη η σαλάτα σου Ελένη μου! Πολλοί καλοί γευστικοί συνδυασμοί και οπτικά είναι υπέροχη! Ότι πρέπει για αποτοξίνωση!
ReplyDeleteΚαλό απόγευμα! Φιλιά!
μετα την μάχη η ανάπαυση του στομαχίου....πολύ καλή πρόταση να σαι καλά
ReplyDeleteΜετά από τόσο φαγητό το Πάσχα, μια σαλατούλα σαν και την δικιά σου, είναι ότι πρέπει, Ελένη μου. Με νόστιμα υλικά, ωραία στην εμφάνιση, εύκολη στην παρασκευή. Για να απέχουμε και λίγο από το τόσο κρέας!!!
ReplyDeleteΚαλό απόγευμα.
Νοστιμότατη φαίνεται, ό,τι πρέπει μετά από τόσο κρέας.
ReplyDeleteΧριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!
Ελένη,τέλεια η σαλατούλα σου!
ReplyDeleteΜια αποτοξίνωση από το πολύ κρέας-ευχαρίστως θα ήταν το κύριο πιάτο μου.
Φιλιά!
Αυτή η σαλατούλα είναι ό,τι καλύτερο για μετά τις κραιπάλες!!!! Γεια στα χέρια σου!!
ReplyDeleteΦιλάκια!
Μου αρέσει πολύ ο τόνος, τέλεια σαλάτα!!!
ReplyDeleteΦιλάκια.
Καλησπέρα..Σαλάτες τρώω,τόνο τρώω , με φασόλια πρώτη φορά την ακούω..τελικά φαντασία να υπάρχει και υπάρχουν ένα σωρό φαγητά και ιδέες σωστά; :)
ReplyDeleteΠλήρες γεύμα και πολύ ωραίο, μπράβο Ελενάκι!
ReplyDeleteΦιλάκια πολλά!
@Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όμορφα σχόλιά σας!!!
ReplyDeleteΠολλά φιλιά!