Θυμόσαστε τον καπταιν Χριστόφορο που μου έστελνε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες? Λοιπόν, μου έκανε ένα δώρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Είναι η συνταγή για τους απίθανους και πανεύκολους λουκουμάδες που σας παρουσιάζω. Είναι οι μόνοι λουκουμάδες που έχω φτιάξει και δεν θυμίζουν τηγανίτες, θυμίζουν δε αυτούς που αγοράζουμε, με την διαφορά βέβαια ότι είναι πολύ-πολύ πιο νόστιμοι.
Πάμε λοιπόν να τους φτιάξουμε και να σας δείξω διάφορα κολπάκια που μου είχαν μάθει πριν μερικά χρόνια :
Για 20-22 λουκουμάδες χρειαζόμαστε:
15 κουταλιες της σούπας αλεύρι
(έβαλα το μπλε-για όλες τις χρήσεις)
μισή κοφτή κουταλιά της σούπας ξερή μαγιά
μισό κουταλάκι κοφτό του γλυκού, αλάτι
περίπου 1,5 - 2 ποτήρια χλιαρό νερό
για το σιρόπι
4 φουσκωτές –φουσκωτές κουταλιές μέλι
1 κουταλιά νερό
- κανέλλα (προαιρετικά)
- καρύδια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα στερεά και ρίχνουμε λίγο – λίγο το χλιαρό νερό ανακατεύοντας σιγά-σιγά ώσπου να έχουμε έναν παχύρευστο λίγο σφικτούλι χυλό. μπορεί να μην χρειαστεί να ρίξετε και τα δύο ποτήρια.
Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό και όχι ζεστό γιατί θα κάψει την μαγιά και δεν θα φουσκώσει το μείγμα.
Σκεπάζουμε την λεκανίτσα με μια πετσέτα και την αφήνουμε σ' ένα ζεστό μέρος χωρίς να την κουνάμε, για μια περίπου ώρα.
Εμένα την φιλοξένησε ο φούρνος μικροκυμάτων-χωρίς βέβαια να δουλεύει.
Όταν θα δούμε ότι έχει κάνει τρυπούλες στην επιφάνεια σημαίνει ότι ο χυλός μας είναι έτοιμος.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά.
Θα προσπαθήσω να σας περιγράφω πως κατάφερα και τους έκανα έτσι στρογγυλούς και καμαρωτούς!! για να δούμε θα τα καταφέρω ή θα αρχίσουμε πάλι τις συζητήσεις για τις φυσικές και μαϊμού ξανθές κόμες!!! χι!χι!
Βάζουμε την αριστερή μας παλάμη ανοικτή μέσα στο λεκανάκι με τον χυλό (αν είσαστε αριστερόχειρες βάζετε την δεξιά παλάμη) και παίρνουμε μέσα στην παλάμη μας όσο το δυνατόν περισσότερο χυλό μπορούμε, και την βγάζουμε έτσι ανοικτή έξω από τον χυλό, μόλις την βγάλουμε την κλείνουμε απότομα.
Την ώρα που σφίξαμε την παλάμη μας πετάχτηκε ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα ένα μπαλάκι ζύμης . Στο άλλο μας χέρι έχουμε ένα κουτάλι της σούπας, με αυτό και με γρήγορες αλλά προσεκτικές κινήσεις κόβουμε το μπαλάκι και το πετάμε μέσα στο λάδι που καίει. 'Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνουν δίπλα στην κατσαρόλα για να μην προλάβει να ξεφουσκώσει το μπαλάκι και διατηρηθεί χοντρουλι και καμαρωτό !!!!
Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες προσέχοντας να μην ξεροψηθούν γιατί μπορεί να είναι ωραίοι εκείνη την ώρα, αλλά μετά σκληραίνουν.
Βάζουμε σ' ένα μπρίκι το μέλι με το νερό και όταν πάρουν μερικές βράσεις το κατεβάζουμε από την φωτιά και το ξαφρίζουμε. – αν θέλουμε ρίχνουμε την ώρα που βράζουν και ένα μικρό ξυλαράκι κανέλλα.
Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τους λουκουμάδες, ρίχνουμε από πάνω το σιρόπι και πασπαλίζουμε με κανέλλα – εάν θέλουμε ρίχνουμε και τριμμένο καρύδι.
Να σας πω να κάνετε κάτι που θα τους ξετρελάνει όλους? Παίρνουμε μια σύριγγα και την γεμίζουμε με σιρόπι, με αυτήν την ''ένεση'' τρυπάμε τον λουκουμά και ''ρίχνουμε'' μέσα κάποια ποσότητα σιροπιού. Όταν λοιπόν θα αρχίσουν να τρώνε οι γευστικοί τους κάλυκες θα απολαύσουν και ένα ποταμάκι από σιρόπι δηλαδή κάτι σαν τα σοκολατάκια με το ποτό.
Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω τι έχω πάθει, τώρα που γράφω αυτό το πόστ και οι λουκουμάδες μου είναι πλέον παρελθόν. Αχ Αχ!! Βαχ Βαχ !!!
Άντε όμως χαλάλι σας γιατί είσαστε καλά παιδιά !!!
Αχ!!!!λουκουμάδες!!!! αυτή η φωτο όλα τα λεφτά.μήπως να βάλω την μαμά μου να μας φτιάξει??με βάλατε σε ιδέες πρωί πρωί χιχιχιχιχ
ReplyDeleteκαλα δε ντρεπεσαι πρωι πρωι?
ReplyDeleteπροσπαθω να πεισω την πεθερα μου να μην φτιαχνει λουκουμαδες οταν ειμαι εκει γιατι δεν εχω μετρο .
αχ τι μου εκανες, αχ!
καλο τριημερο
Σε εμάς να δείς τι κάνεις πρωι-πρωι!!!!!Είχα χρόνια να δω τόσο λαχταριστούς λουκουμάδες,για ακόμα μια φορά Εύγε!!!!Απίθανοι!!!!
ReplyDeleteΚαλημέρα σε όλους και καλά Κούλουμα.
Alma libre
Αυτούς τους λουκουμάδες τους περιμένω από... (ξέρεις από πότε :)) κι επιτέλους στέκουν καμαρωτοί μπροστά μου. Τι ωραίο τρυκ αυτό με το σιροπι και τη σύριγγα. Άντε φτιαξτους γρηγορα, έρχομαι για λουκουμάδες και καφεδάκι. Χωρίς ζάχαρη ο καφες παρακαλώ, να προσέχουμε λίγο και τη γραμμή μας :P
ReplyDeleteΠω πω τι μου κάνετε πάλι....
ReplyDeleteΤρελοτουρίστρια
Λουκουμάδες οι αγαπημένοι.
ReplyDeleteΛοιπόν λουκουμάδες τρώει και ο δύστροπος ο γιος μου !!!! ναι ναι ναι !!!!
Πολύ λαχταριστή η φωτο σου Μαρία, μακάρι να μπορούσα να απλώσω το χέρι να πάρω όλο το πιάτο.
Παραστατικότατη δε με το σχήμα (χαχα)
Η συνταγή καταγράφεται.
Νάσαι καλά.
sgr
Αχ Μαράκι ,αχ Μαράκι!!!!
ReplyDeleteΚαι είπα να μην φτιάξω τίποτα σήμερα και αύριο ,αλλά πως μπορώ οταν βλέπω τέτοιες όμορφες συνταγές και με ωραίες φωτογραφίες?
Απο την Τρίτη σας παρακαλώ μονο νηστίσιμες και νόστιμες (όπως πάντα)συνταγές.:-)))
smp
Η διαδικασία θα γίνει πιο εύκολη αν λαδωθεί το κουτάλι σούπα που θα υποδεχθεί τον λουκουμά!Φιλάκια πολλά..ΌΛγα
ReplyDeleteΣυνταγή από ναυτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι πετυχημένη, ξέρω.
ReplyDeleteΜαράκι έχουν δίκιο τα κορίτσια, φαίνονται λαχταριστοί!!!
Και ... θα σου φανεί περίεργο, κατάλαβα και πως γίνονται χα χα χαα!!
Σωστό και το tip με το λάδι που λέει η Ολγα πιο πάνω, Ολγίτσα ευχαριστούμε:)
Το δε tip με την σύριγγα ... με αποτέλειωσε!!!!
Χαρουλα μου γλυκειά μην μείνεις μόνο στις ιδέες, βάλε την μανουλα να σου φτιάξει λουκουμάδες - παρτην τηλέφωνο να κάνεις παραγγελιά - χιιχι, καλό τριήμερο και καλά να περάσετε στας εξοχάς που θα πάτε!!
ReplyDeleteΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, καλέ !!φτιάχνει η πεθερούλα λουκουμάδες και δεν μας έχεις φωνάξει για ενα καφεδάκι? ετσι να την γνωρίσουμε βρε παιδί μου την γυναίκα και είμαστε και κοντά! (Πειραιά και εγώ) Καλό τριήμερο μικρούλι! καλά να περάσετε !!
ReplyDeleteAlma libre, με τοσα που σε βάζουμε και φτιάχνεις που θα πάει θα σε παχύνουμε!!! ξέρετε καλέ τι κορμάκι έχει το αλμα λιμπρε ? ζηλευτό και τρώει ότι θέλει - έτσι για να μας κάνει να σκάμε ! σνιφ σνιφ!
ReplyDeleteΜωρούλι μου καλά να περάσεις στην μανουλα που θα πας και πες μας τις εντυπώσεις σου απο την ταραμοσαλάτα που θα φτιάξεις!!!
Ρενάκι, χιχιιχιχι - ξέρω, ξέρω απο πότε τους περιμένεις !!!! λοιπον μολις σχολάσεις έλα απο το σπίτι να τους φτιάξουμε και να φτιάξουμε βρε παιδί μου και εκεινον τον καφέ σ'ενα μπρικι και τον δικό σου και τον δικό μου γιατί και εγω χωρίς ζάχαρη τον πίνω για να κρατάω την γραμμή μου !!!!!!!!!!!!!!!!
ReplyDeleteΚαλό τριήμερο. Ξέρεις που θα είμαστε με την Ελενα, αμα μπορείς έρχεσαι, θα σας περιμένουμε με χαρά!!!!!
Crazy tourist, τι σου κάναμε? σε κάναμε την πιο τρελλή τουρίστρια που υπάρχει!!!!! καλά να περάσεις τρελλοτουριστάκι- Την Τρίτη πάλι όλοι εδώ!!!
ReplyDeleteSgr, επιτέλους μετά απο τόσες συνταγές που έχουμε βάλει στο μπλοκ βρήκαμε και μια που να την τρώει και ο Μιχαλάκης!!! πρεπει λοιπον να τους φτιάξεις και σύντομα μάλιστα!! Το σχήμα του λουκουμά ήμουνα σιγουρη ότι εσυ θα το καταλάβαινες, ξέρεις για ποια ξανθιά χτυπά η καμπανα, για το Ελενάκι μας, χιχιχιχιχι
ReplyDeleteκαλά να περασετε Λιζάκι !!!
Φωτεινούλα μου, γλυκειά μου Φωτεινούλα, πάντα με τον καλό σου λόγο ! σ'ευχαριστούμε πολύ !
ReplyDeleteαπο την αλλη εβδομάδα θα σου κάνουμε το χατήρι και θα βάζουμε νηστίσιμα - οτι πει το κορίτσι μας απο το ωραίο νησί μας!!!
Καλά να περάσετε!!
Olga, έχεις απόλυτο δίκιο ή λαδωμένο ή βρεγμένο κάνει πολύ πιο εύκολη την διαδικασία!
ReplyDeleteΕυχαριστώ που το επισήμανες.
Καλά να περάσετε Ολγάκι!
Ελενάκι μου ! Eλενάκι μου ! τι έγινε πουλάκι μου και το κατάλαβες?? αλλαξες νούμερο βαφής!!! χιχιχιχιιχιχιχιχιχι
ReplyDeleteΠιστεύω να έγινε ωραία η ξανθια σου πλούσια κόμη γιατί αλλιώς δεν μπορώ να σε δεχτώ ! χιχιχιχιχι!
κουκλιτσα μου εσύ!
Λαχταριστοί!! Καταγράφονται...
ReplyDeleteΚαλό 3ήμερο κορίτσια :)
gvarvakis, όταν τους φτιάξεις - θέλω φωτο, Χρυσοχέρη μου εσύ !!!
ReplyDeleteΚαλο τριήμερο! καλό αητό !!!
Αχ Βαχ!!! Δες λες τίποτα! Πάει η διατροφή μου... Όλο πειρασμούς μας βάζεις. Καλό τριήμερο και την Καθαρή Δευτέρα την δική σου ταραμοσαλάτα θα φτιάξω ;)
ReplyDeleteαυτή τη συνταγή εχω κι εγώ κι οποτε την κανω, τρελλαίνονται στο σπιτι :))
ReplyDeleteαλλα αυτο με τη συριγγα;
οχι!
βεβαιως θα εφαρμοσθεί άμεσα!
ειναι και νηστισιμοι :))
καλο τριήμερο!
Μαράκι, ευχαριστώ πολύ μάτια μου. Θα 'ναι χαρά μας. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Φιλάκιααα
ReplyDeleteΑχ κορίτσια μου γλυκά, γλυκά σαν το μέλι απ΄τους λουκουμάδες!!!
ReplyDeleteΤι μου κάνετε τώρα!!!
Οι λουκουμάδες είναι σπεσιαλιτέ μου και μου αρέσουν τρομερά!!!
Να είστε σίγουρες ότι θα τους κάνω, με ξεσηκώσατε τώρα!!!!
Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε και μ΄αφησε άφωνη καιμε μια .... γλύκα στο στόμα είναι αυτό με την σύριγγα και το σιρόπι μέσα!!!σλρουπ!!σλρουπ!!!
Πιο παμπόνηρο μυαλουδάκι το σκέφτηκε!!!
Κοριτσια μου γλυκά καλά να περάσετε το τριήμερο!!!
Δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω μέχρι την Δευτέρα γιατί φεύγω ταξίδι!!!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!
Καλά να περνάτε:))
Βρε, κορίτσια, τι απίθανα είναι αυτά με την σύριγγα;;;!!!ΟΎΤΕ η πιο ....νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο!!!Ακόμη τρέχουν τα ...σάλια μου!! Καλή Αποκριά!!!
ReplyDeleteΤι νοστιμιά είναι αυτή!Τρελαίνεται η μεγάλη μου κόρη κι εγώ!Με βάζει και της φτιάχνω συχνά!Πότε πετυχαίνουν,πότε όχι.
ReplyDeleteΤη διαδικασία,που πολύ όμορφα περιγράφεις,έτσι την κάνω,είχα δει τη μαμά μου.
Φιλιά!
Σας γράφω βιαστικά, όπως και στην Κική, να σας πώ οτι τα μπαλάκια με πιπεριές, έγιναν τέλεια!!Τρέχω για φοτο καρναβαλιού Ξάνθης, πρέπει να μπορέσω να ...πιάσω θέση, γίνεται...ΧΑΜΟΣ!!!...
ReplyDeleteΚαλή διασκέδαση καλά κούλουμα και καλή σαρακοστή. Λαχταριστοί οι λουκουμαδες σου. Και ναχα λέει...
ReplyDeleteAhhh Loukoumades..j'adore. I've yet to mmet ANYONE who does not like Loukoumades. One would have to be crazy.
ReplyDeleteΜαράκι τους έφτιαξα και είναι καταπληκτικοί!!!
ReplyDeleteΕπειδή ήταν αργα το βράδυ (11:00)δεν είχα την υπομονή να κάνω όμορφο σχήμα.Τους έφαγαν όμως :-)
Φωτεινούλα τους έφτιαξες!!!! αχ τι ωραία που σας άρεσαν !!! μην στεναχωριέσαι για το σχήμα, ούτε εμενα που πετυχαίνουν ολες τις φορες. Τα παιδιά έφαγαν ?? για πες μου περισσοτερες λεπτομέριες!!
ReplyDeleteδεν ειναι υπέροχη και πανευκολη συνταγή?
Μαρία είναι πολυ νόστιμη και εύκολη συνταγή.Ολα τα παιδιά έφαγα και τα μικρα και τα μεγάλα :-)
ReplyDeleteΚαι το κολπο με το σιροπάκι πολύ καλό.
smp
χαιρομαι φωτεινούλα μου που φάγανε και τα παιδιά, γιατί συνήθως ......όλο γκρινιάζουν!!!
ReplyDeleteΕιδες? είχα δικιο που σου είπα οτι είσαι χρυσοχέρα και τα καταφέρνεις όλα. !!!!
Απο ολες τις συνταγες που διαβασα με καλυψε περισσοτερο η δικη σου!!
ReplyDeleteΕυστοχα ολα τα σχολια που εκανες..
Μπραβο, ελπιζω την δευτερα να εντυπωσιασω την ιταλιδα ''πεθερα'' με τους λουκουμαδες σου!!
:))
Καλημέρα ...
ReplyDeleteΑπ'ο εχτ'ες έχω στα χέρια μου την συνταγή σας ..
Η ιδέα της σύριγγας μου άρεσε πάρα πολύ. Και δοκίμασα μια ακόμα πιο ρισκιόζα παραλλαγή .. Στην θέση του σιροπιού έβαλα σε μερικούς κρέμα από γαλακτομπούρεκο και σε άλλους νουτέλα. Απ΄π πάνω στο τέλος δεν έωαλα μέλι η κατύδια οπως συνηθίζουμε μα 'αλλοτς ζάχαρη άχνη ή κρυστακινή ζάχαρη και τρούφα ...
Σαν συνταγή δίνω +1000 όπως και στην ιδέα της γέμισης ...
Η αναλογία είναι σωστή μα αντί για αλέυρι όλων των χρήσεων έβαλα αλεύρι μαλακό. Τους κάνει πιο αφράτους και μισό ποτηράκι γάλα.
Σας αφήνω να δοκιμάσετε την εναλλακτική μου πρόταση ..
Εξάλου η μαγειρική είναι πάντα θέμα φαντασίας .. και από εδώ μέασα μου φαίνεται ότι δεν λείπει από κανέναν.
Φιλιά και χαιρετισμους απο Φερραρα/Ιταλία...
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteφοβεροι οι λουκουμαδες!!!! ειλικρινα ευχαριστω πολυ γιατι γενικα οσους εκανα ηταν χαλια. Αυτοι ειναι πρωτοι!!! παρολο που δεν κανει να τρωμε!!!
ReplyDeleteΣημερα εφτιαξα τους λουκουμαδες και παρολο που δεν εχω ξαναφτιαξει ποτε πριν, εγιναν απιθανοι...τα παιδια μου ξετρελλαθηκαν..ευχαριστουμε πολυ για τις συνταγες../Κατερινα, Σουηδια
ReplyDeleteευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσαν !!!!!
ReplyDeleteευχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά !! καλά μαγειρέματα !!!!
πολυ καλη η συνταγη σου σε λιγο θα ειναι ετοιμη...
ReplyDeleteΠολύ χαιρόμαστε ανώνυμε για το σχολιό σου. Πιστεύω να τους απολαύσεις !!!! καλοφάγωτοι !!!!
ReplyDeleteκαλό απόγευμα
Δεν έμεινε ούτε ένας κόκκος κανέλας στα πιάτα μας. Τόσο πολύ τους ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς!!! Νά σαι καλά!!! :)
ReplyDeleteαριάδνη μου πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν !!!! ευχαριστούμε για το σχόλιο σου !!!
ReplyDeleteφιλια πολλά και καλή σου μέρα
tous eftiaksa!
ReplyDeleteeinai teleioi! tous exw ftiaksei 3 fores idi! exw pathei tin plaka m! mravo!!!!!!
Μπράβο χρυσούλα, επάνω τους !!!!! οχι μόνο 3 αλλά 43 φορές !!! χιχιχι!!
ReplyDeleteσ'ευχαριστούμε πολύ που μας έγραψες για να μας πεις τις εντυπώσεις σου !
πολλά φιλια και περιμένουμε να μας ξαναγράψεις !!!
kalispera se olous... efiaksa kai egw ayti tin sintagi, omos vgikane para poli skliri sxedon san psomakia mikra, den itane katholou afrata kai malakoutsika..mporite na mou peite ti ekana lathos , evala ola ta ilika pou eixate pei , omos den kserw ti na pw
ReplyDeletetwra ????
perimenw apantisi !!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σου ανώνυμε/μη, μήπως το νερό που έβαλες ήταν λίγο και έγινε πολύ σφιχτή η ζύμη ?? μήπως έριχνες μεγάλες κουταλιές απο την ζύμη στην κατσαρόλα και έγιναν σαν τηγανίτες ??? δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε αλλο για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Κανε μια ακόμη προσπάθεια προσέχοντας να είναι ελαφρως σφιχτή η ζύμη και ρίχνοντας μπαλακια στο λαδι που θα τα παίρνεις με το κουταλάκι του γλυκού και όχι με της σούπας.
ReplyDeleteσου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένω νεότερά σου!!!.
εαν θέλεις στείλε μου το μειλ σου στο mariabellou@gmail.com για να τα πουμε απο εκεί καλύτερα
καλημέρα και καλή εβδομάδα
polu kaloi bgikane autous 8a kanw apo edw k pera... me merentoula einai pena :D
ReplyDeletetous eftiaksa shmera ki exw na pw mono ta kalutera...sto mono pou thn pathsa einai stis odhgies tou thganismatos, alla vghkan pentanostimoi!!!!!
ReplyDeleteέχω κάνει τη συνταγή σου 3 φορές και όλοι έγλυφαν τα δάχτυλά τους!!!!
ReplyDeleteτους έφτιαξα σήμερα και έγιναν τέλειοι!! Βέβαια δεν έκανα σιρόπι....απλά μέλι και κανέλα από πάνω!!! εξαφανιστηκαν στο λεπτό!!!
ReplyDeleteΧαίρεται!
ReplyDeleteΟνομάζομαι Μαρία και σας γράφω από την Κρήτη!
Έχω πολύ καιρό σημειώσει τη συνταγή σας και σκέφτομαι να την κάνω, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πρώτα.. Μήπως έχετε σημειώσει ποτέ γραμμάρια (κυρίως για το αλεύρι και το νερό) γιατί κουτάλια από κουτάλια διαφέρουν!
Για παράδειγμα 15 κουταλιές επί 15 μλ η καθεμία βγαίνει περίπου 1 κούπα αλεύρι.. Δεν είναι πολύ το νερό που αντιστοιχεί;
Βγαίνει σχετικά αραιό το μίγμα;
Σας ευχαριστώ πολύ!
:)
Γειά σου Μαράκι μας απο την όμορφη την Κρήτη μας !!!!
ReplyDeleteΣτην συγκεκριμένη συνταγή δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του κουταλιού αρκεί να χρησιμοποιήσεις για μέτρημα όλων των υλικών το ίδο κουτάλι. Οσο για το νερό θα το ρίχνεις λίγο λίγο ώσπου να εχεις ενα χυλό περίπου σαν αυτό το κείκ. Δεν πρέπει να είναι πολύ αραιός αλλά και ούτε τόσο σφιχτός ώστε να μην πέφτει απο το κουτάλι. Ακολούθησε και τις οδηγίες που δίνω σε ενα σχολιο λίγο πιο πάνω και πιστεύω να μην έχεις κανένα προβλημα. Φτιάξτους και θα δεις τι χρειάζεται να βελτιώσεις αφου δείς το αποτέλεσμα. Μπορεί να μην σου βγούν τέλειοι στο σχημα αλλά σίγουρα θα είναι νόστιμοι, λίγη εξάσκηση χρειάζεται και όλα θα σου γίνουν τέλεια !!!!
περιμένω νέα σου, φιλια πολλά πολλά.