Friday 4 February 2011

Νουτέλα σπιτική με κακάο

Νουτέλα…. και σε ποιον δεν αρέσει η σοκολατένια γεύση της??
Την αλείφουμε στο ψωμάκι μας, την τυλίγουμε γλυκά μέσα σε κρέπες, την απλώνουμε πάνω στις βάφλες μας, γεμίζουμε με αυτήν τα κεκάκια μας, την απολαμβάνουμε με χίλιους δυο τρόπους!
Φτιάχνω εδώ και χρόνια νουτέλα με δύο τρόπους.
Με σοκολάτα και με κακάο. Δεν ξεχωρίζω καμιά από τις δύο συνταγές, το ίδιο νόστιμες τις βρίσκω και τις δύο.
Σήμερα θα σας δώσω την συνταγή της νουτέλας μου με κακάο.
Πάμε να την φτιάξουμε, είναι τόσο εύκολο εξάλλου!

Θα χρειαστούμε:
80 γρ. κακάο
180 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
Στην πράξη:
Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη.
Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως.
Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας.
Αδειάζουμε την νουτέλα σε βαζάκια.
Την διατηρούμε στο ψυγείο.
Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
ΤΙΡ: Το πόσο γλυκιά θέλετε την νουτέλα, είναι τελείως υποκειμενικό θέμα.
Αν την προτιμάτε πιο γλυκιά, αυξήστε την ποσότητα της ζάχαρης.
Καλή επιτυχία!

84 comments:

  1. Μεγάλη αδυναμία ευχαριστούμε πολύ Ελενα
    Επειδή δεν έχω ζυγαριά ποση ποσοτητα είναι περιπου σε κουταλιες το κακάο και η ζάχαρη ???

    ΚΑΛΗΜΈΡΑ

    ReplyDelete
  2. Ελενακι μου,μας γλυκανες παλι..να εισαι καλα.Κι εγω την φτιαχνω με την διαφορα οτι βαζω και σοκολατα κουβερτουρας..Καλη σου μερα και καλο Σ/Κ να εχεις.Φιλακια πολλα!!!

    ReplyDelete
  3. μια γλυκιά καλημέρα!!

    ReplyDelete
  4. Αχ μας τρέλανες πρωί πρωί... πω πω θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!!!
    Ευχαριστούμε,
    Ευαγγελία.

    ReplyDelete
  5. Ή την τρως κατευθείαν από το βάζο με ένα μεγάαααααλο (αυτό είναι το σημαντικό, χαχαχαχα) κουτάλι.
    Εγώ Έλενα, δεν θα την δοκιμάσω. Μπορεί να σταμάτησα προσωρινά τη δίαιτα (τα είπαμε αυτά), αλλά σε τέτοιο πειρασμό δεν θα καταφέρεις να με βάλεις :)
    Μια μερεντένια γλυκιά Καλημέρα!!!

    ReplyDelete
  6. Αγαπημενη μερεντα.. μικροι δεν μας αρεσε τιποτα αλλο... τωρα μονο τα καλοκαιρια στις διακοπες τρωμε!

    ReplyDelete
  7. Πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα συνταγή. Θα την φτιάξω στα παιδιά που τους αρέσει πολύ. Να' σαι καλά Έλενα.
    Φιλιά!!!
    Καλημέρα!!!

    ReplyDelete
  8. Δεν έχω φτιάξει ποτέ μερέντα. Αύριο Σάββατο θα φροντίσω να φτιάξω με το γιόκα μου και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει. Άσε που γίνεται τάκα τάκα!
    sgr

    ReplyDelete
  9. ΕΛΕΝΑ εγώ με τη μερέντα δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις ιδιαίτερα την έτοιμη μπορώ να πω ότι μια φορά μόνο έχει αγοραστεί στο σπίτι μας.
    Το Φθινόπωρο που είχα πάει σε μια έκθεση με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα είχε εκεί και κάποια "σεμινάρια" ας πούμε.
    Παρακολούθησα λοιπόν ένα από το Πελίτι που μας έφτιαξαν σπιτική μερέντα, με εντελώς διαφορετικό τρόπο και υλικά,που εμένα τουλάχιστον με ενθουσίασε.
    Φτιάχνεται από υλικά τα οποία είναι υγιεινά κι ότι πρέπει για τα παιδιά.
    Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την αναζητήσει στο http://peliti.gr/
    Καλημέρα θα τα πούμε αύριο!!!

    ReplyDelete
  10. Είσαι ΜΙΑ εσύ!!! Ολο στην ακολασία μας στέλνεις.Δεν αφήνεις άνθρωπο ν αγιάσει!
    Και να μην μας άρεσε η μερέντα (που δεεενννν υπάρχει τέτοια περίπτωση) εσύ μας προκαλείς να την δοκιμάσουμε.
    Και ΘΑ την δοκιμάσουμε!!!!!!
    Φιλιά σ όλες σας, Καλό Σ/Κ

    ReplyDelete
  11. Kalhmera. Euxaristoume gia th suntagh. Trelainomai gia merenta.
    Na tolmhsw na rwthsw an uparxei kapoia antistoixh suntagh gia leukh merenta?

    ReplyDelete
  12. Μια μικρη περιουσια εχω δοσει στα σ/μ για μερεντα, η κορη μου την τρωει ακομα και με πατατακια.....
    τωρα ομως θα την μαθω να την φτιαχνει μονη της για να ησυχασω και να ξερω και τι τρωει!!!!!
    Περιμενω και την αλλη με την σοκολατα....!!!!!
    Φιλακια , καλημερα!!!

    ReplyDelete
  13. Κάθε φορά που κάνω βόλτα στο blog σας ολο και κάποιο γλυκό θα εχετε.
    Αγαπημένη μερέντα!!!!
    Μουσική καλημέρα!!!!

    ReplyDelete
  14. Καλημέρα...έχω κάνει τόση μερέντα όταν είχα τα παιδιά μικρά!
    Τα παιδιά με φώναζαν ...μερεντομαμά!

    ReplyDelete
  15. Πρωί...πρωί με μερέντα?????ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
    Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξω...την παίρνουμε από το Σ/Μ με τη μεγάλη συσκευασία του κιλού και πάλι δεν φτουράει...χαχαχα!!!
    Μία γλυκιά, γλυκιά καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ReplyDelete
  16. αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυ μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυ σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωω σε θελω σπιτι μου μονο για τα γλυκα σου

    ReplyDelete
  17. Tέλεια μερέντα.. δεν εχω δοκιμάσει να κάνω. Φαίνεται πολύ ωραία πάντως.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  18. Eλενα καλημερα.
    Οτι πρεπει για την γριπη.Προτιμω τα γλυκα απο τις σουπες.Προβλεπω οτι θα κατατροπωση τα μικροβια και οχι μονο αλλα θα γλυκανει και τον παγωμενο Φεβρουαριο.

    ReplyDelete
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ!!! ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!!
    ΚΑΛΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ReplyDelete
  20. Ένα βαζάκι για το γιο μου παρακαλώ, που την τρώει με το κουτάλι της σούπας!!!!
    Μπράβο Λενιώ μου
    Γεια στα χέρια σου
    σι γιου τουμοροου :)))
    xxxxx

    ReplyDelete
  21. Έλενα,αδυναμία όχι μόνο των μικρών-είναι τώρα εποχή για τέτοιες λιχουδιές,έρχεται άνοιξη.
    Αστειεύομαι,βέβαια,αν την έχω μπροστά μου με κουταλάκι την απολαμβάνω.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  22. Έφερα ψωμάκι βάζεις την μερέντα;;;;; σλουρπ
    Πολλά γλυκά φιλιά

    ReplyDelete
  23. Μερέντα... Μεγάλη αγάπη!
    Και σπιτική ακόμα καλύτερα! Με κουτάλι της σούπας κατευθείαν από το βάζο εννοείται, ποιος τη φυλάει για κρέπες και γλυκά?! :)

    ReplyDelete
  24. Elena, oti einai spitisio einai to kalitero. Merenta apo ta xeria sou...apisteuto!

    ReplyDelete
  25. Τέλεια ιδέα, δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνη μου, μπράβο σου!

    ReplyDelete
  26. Ρε συ Έλενα στον ουρανό ΄τη γύρευα, στο μπλογκ μας τη βρήκα!!!!!
    όχι για εμένα εννοείται εεεε;;;;
    αλλά αυτές τις μέρες έλεγα να ξεσηκώσω τα ψαχτήρια να βρω, πια δεν χρειάζεται!!!!

    πολλά πολλά φιλιά θα τα πουμε και αύριο από κοντά

    ReplyDelete
  27. Πω πω λιγουρεύομαι! Την έφτιαχνε η μαμά μου στα παιδάκια μου όταν ήταν μικρά. Εμείς πάλι, άσε καλύτερα να μην έχουμε τέτοιους πειρασμούς μέσα στο σπίτι:)

    ReplyDelete
  28. Α ρε Έλενα...με τσάκισες...

    ReplyDelete
  29. Τέλεια η μερέντα!!! Όπως τη βλέπω μέσα στο βαζάκι τη σκέφτομαι αλειμμένη πάνω σε ψωμί....και μου τρέχουν τα σάλια!!!

    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ReplyDelete
  30. Θα βάλω μια καλή στρώση από τη μερέντα σου πάνω σε μια φέτα τσουρεκιού και θα το καταευχαριστηθώ!!! Και δε θα νιώθω ενοχικά.....Σαββατοκύριακο είναι να μη το ρίξω λίγο έξω!!!

    ReplyDelete
  31. οπως καταλαβες Ελενιώ μου πας για τρίτη - τέταρτη και βάλε δόση !!! δεν έμεινε να δοκιμάσω ούτε το κουταλάκι !!!!!!!!!
    φανταζομαι λοιπόν οτι θα είναι πενανόστιμο, οπως ότι μας φτιάχνεις βεβαίως, βεβαίως !!!!!

    γεια στα γλυκά σου χεράκια φιλεναδίτσα μου !!!!

    καλό σ/κ σε όλους !!!!!!!!

    ReplyDelete
  32. Γεια σου Βικάκι:)
    Σου προτείνω να πάρεις μια ζυγαρίτσα, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ! Πλέον οι περισσότερες συνταγές δίνονται σε γραμμάρια και ml, για μεγαλύτερη ακρίβεια στον υπολογισμό των υλικών!
    Το κακάο είναι περίπου 7-8 κουταλιές της σούπας και η άχνη καμιά δεκαριά κουταλιές!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  33. Γωγούλα μου όπως είπα, φτιάχνω μερέντα και με σοκολάτα, κάποια στιγμή θα δώσω και αυτή τη συνταγή!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  34. Irida σε ευχαριστούμε πολύ και ανταποδίδουμε:)

    ReplyDelete
  35. Ευαγγελία μου να σαι καλά, φιλάκια!!

    ReplyDelete
  36. Κάλλια θαυμάζω την εγκράτειά σου χα χα χαα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  37. Ελπινίκη μου και μικροί και μεγάλοι... άστα να πάνε;-)
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  38. Λινάκι είναι κατάλληλη και για μικρά και για ... μεγάλα παιδιά!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  39. Λιζάκι πανεύκολη, γίνεται απίστευτα γρήγορα.
    Επίσης απίστευτα γρήγορα τρώγεται!
    Φιλιά σε σένα και στον Μιχαλάκη μας!

    ReplyDelete
  40. Ξανθή μου την είδα την συνταγή.
    Εμένα τα υλικά μου άρεσαν, γενικά όμως είμαι .. εύκολη εγώ και μου αρέσει να δοκιμάζω κάτι διαφορετικό.
    Αμφιβάλλω όμως αν οι γιοι μου θα δοκίμαζαν μερέντα με ταχίνι και χαρουπάλευρο, όσο κι αν ήταν πιο υγιεινή.
    Γούστα όμως είναι αυτά, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα βρουν την συνταγή ενδιαφέρουσα!
    Θα τα πούμε αύριο το βραδάκι!

    ReplyDelete
  41. Χαρούλα είδες πως σας ωθώ στην ακολασία η αμαρτωλή?? χα χα χαα!
    Φιλάκια, καλό σου ΣΚ!

    ReplyDelete
  42. Ανώνυμε/η κάποια στιγμή θα βάλω και την συνταγή της μερέντας μου με σοκολάτα.
    Σίγουρα αν αντικαταστήσεις την σκούρα σοκολάτα με λευκή, θα προκύψει λευκή μερέντα!
    Πολύ ωραία η ιδέα που μας έδωσες, θα δοκιμάσω να φτιάξω και με λευκή σοκολάτα!
    Καλό σου Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  43. Μετάκι μουυυυυ!!
    Μου χεις λείψει βρε παλιοκόριτσο, περιμένω πως και πως να τα πούμε αύριο!
    Θα φτιάξει το Γωγουλίνι σπιτική μερέντα???
    Να κορίτσι για σπίτι!!!
    Φιλάκια και στις δυο σας!

    ReplyDelete
  44. Μάριε η αλήθεια είναι πως από γλυκάκια δεν ... πάσχει αυτό το blog χα χα χαα!!!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!!

    ReplyDelete
  45. Δημητρά μου, μερεντομανούλα, μία από τα ίδια έχω τραβήξει κι εγώ, καλά να ναι τα παιδάκια μας!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  46. Εφάκι εσύ ειδικά με τον ... λόχο σου, επιβάλλεται να φτιάξεις ποσότητα με τα χρυσά σου τα χεράκια!!!
    Φιλιάααααα!!

    ReplyDelete
  47. love2love έρχομαι, έρχομαι!!!
    Οτι παραγγελία θέλεις από γλυκάκι!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  48. Marion δοκίμασέ την, πιο εύκολο γλυκάκι δεν θα χεις ξανακάνει, είμαι σίγουρη!
    Καλό σου ΣΚ!

    ReplyDelete
  49. Λικεράκι μου, ακόμη αρρωστούλι είσαι?? Περαστικά σου!
    Θα σου στείλω μεγάαααλο βάζο μερέντα να σε γλυκάνω!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  50. Γατεροπλήξ.... αμήν! χα χα χαα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  51. Γεωργία μου, μιαν εξάρτηση από την σοκολάτα, όλοι μας την έχουμε!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  52. Γιώργη μου μόνο ένα??
    Οσα θέλει το παιδί!!
    Σι γιου τουμόροου του!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  53. Ελενάκι μου δεν είναι εποχή για πειρασμούς, αλλά τι να κάνω??
    3 άντρες τους έχω και τα σκασμένα τρώνε, τρώνε και δράμι δεν παίρνουν (άτιμη κοινωνία:P)
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  54. Αστεράκι, αν έφερες ψωμάκι από τα χεράκια σου, βάζω 5 βάζα μερέντα:)
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  55. The Dark Chef... έτσι σε θέλω χα χα χαα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  56. Peter μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  57. Πόπη μου σε ευχαριστώ!
    Πανεύκολη είναι, ειδικά για σένα που τόσα όμορφα φτιάχνεις:)

    ReplyDelete
  58. Αμαλίτσα πολύ χαίρομαι που θα τα καταφέρεις να έρθεις αύριο, άντε να τα πούμε και από κοντά!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  59. Μαράκι μου είναι γεγονός ότι από παντού μας τριγυριζουν πειρασμοί, αχ βαχ!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  60. Κάνθαρε έλα, κερνάμε!
    Καλό σου ΣΚ!

    ReplyDelete
  61. Sweet dreams και στο ψωμάκι πηγαίνει τέλεια!
    Καλό σου ΣΚ!

    ReplyDelete
  62. Μπέτυ μου τα Σαββατοκύριακα όλες οι αμαρτίες συγχωρούνται (μ' άρεσε αυτό!) χα χα χαα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  63. Μαριώ μου με χαρά θα φτιάξω όσες δόσεις χρειαστούν!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  64. Τελεια. Τότε θα περιμένω και τη συνταγή με τη σοκολάτα μιας και εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για λευκή μερέντα και ενώ μεν έχω μια συνταγή και είναι πεντανόστιμη δεν είναι ακριβώς αυτή που πουλάνε στο εμπόριο. Αν τη φτιάξεις με λευκή σοκολάτα θα περιμένω εντυπώσεις
    Εγώ τη χρησιμοποιώ και για κρέπες.

    Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση

    ReplyDelete
  65. ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΙΡΝΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  66. Μαρία και σε μένα αρέσει πολύ η λευκή σοκολάτα και η λευκή μερέντα.
    Να ξέρεις όμως κάτι.
    Κανένα "σπιτικό" προϊόν δεν μοιάζει απόλυτα με το αντίστοιχο του εμπορίου, λόγω των διαφόρων συντηρητικών και λοιπών πρόσθετων που χρησιμοποιούν στο εμπόριο.
    Δεν χάνουμε όμως τίποτα να δοκιμάσουμε!!

    ReplyDelete
  67. Μαράκι έτσι, έτσι!!
    Να γίνει του χαμού χα χα χα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  68. Γειά σου, φιλενάδα!

    Έχω απορίες...

    80 γρ. κακάο σε σκόνι;
    1 ζαχαρούχο γάλα πόσα γραμμάρια;
    φουντούκια πόσα περίπου;

    Φιλάκια σε εκατονταδες, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΈΧΕΙ!!!!! ΙΟΥΥΥΠΙΙΙΙΙ!!!!

    ReplyDelete
  69. λατρευουμε την μερεντα, την νουτελα, τα παιδια και την νουκρεμα
    θα την δοκιμασω σιγουρα, οπως θα δοκιμασω και αυτη που προτεινε η Ξανθη τα παιδια μου ειναι βολικα
    εγω τους δινω πολυ και ταχινι με μελι και κακαο!!!!

    ReplyDelete
  70. Με το που κατεβαίνει ο γιός μου θα είναι το πρώτο που θα φτιάξω! Τη λατρεύει και προτιμώ τη σπιτική. Η συνταγή σου υπέροχη και απλή!

    ReplyDelete
  71. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ:)))ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  72. Θα την φτιαξω του γιου μου που τρελαινεται για μερεντα,οχι οτι παμε πισω οι αλλοι.Να σε ρωτησω μονο ποσο καιρο την κραταμε στο ψυγειο? Καλη εβδομαδα να εχεις Ελενα.

    ReplyDelete
  73. ένα έχω να σου πω μικρή Ελενα...
    τα δυό σου χέρια πήρανε...βεργούλες και με δείρανε...
    αύτανδρη πάει κάτω η μερέντα..
    ζζζμουυυτςςς σου και καλή εβδομάδα...-:))

    ReplyDelete
  74. Νομίζω οτι απο εσένα βρήκα παλιά τη συνταγή και την είχα κάνει..μα τα σκασμένα ήθελαν την..μερέντα..

    ReplyDelete
  75. Veronica μου συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά τρέχω συνέχεια αυτές τις μέρες.
    Λοιπόν
    Το κακάο είναι περίπου 7-8 κουταλιές της σούπας.
    Το ζαχαρούχο γράφει 395 γρ. στο κουτί του
    Φουντούκια βάζεις όσο θέλεις και αν θέλεις.
    Εγώ συνήθως βάζω μισή κούπα αλεσμένα φουντούκια.
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  76. Ελευθερία μου σε όλα τα πιτσιρίκια αρέσουν αυτές οι γεύσεις!
    Οσο για την συνταγή της Ξανθής, το ταχίνι το βρίσκεις εύκολα, το χαρουπάλευρο δεν ξέρω αν βρίσκεται εύκολα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  77. Vita μου σε ευχαριστώ πολύ!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  78. Καλή βδομάδα Σκρουτζάκο μου, πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  79. Δημιουργία μου διατηρείται αρκετό καιρό!
    2-3 βδομάδες σίγουρα, ίσως και παραπάνω, αλλά πιο πολύ καιρό σπάνια μας μένει.
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  80. Βιβίκααααα χα χα χααα!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ReplyDelete
  81. Αχτίδα μου εγώ πρώτη φορά αναρτώ την συνταγή της μερέντας, άρα μάλλον δεν την είδες από μένα.
    Θα ξαναπώ όμως ότι τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου, λόγω των συντηρητικών και πρόσθετων που περιέχουν, έχουν σίγουρα κάποια διαφορά (έστω και ελάχιστη) στη γεύση από τα σπιτικά!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  82. Μου είχε ξεφυγει τέτοια συνταγή!!!! Ήμουν εκτός δικτυου λόγω πίτας και τώρα την είδα. Τι να πω, τι μπορεί να πει κάποιος για την μερέντα; Την καλύτερη μερέντα, την εχω φάει από την συγχωρεμένη την γιαγιά μου, απερίγραπτη...

    ReplyDelete
  83. Ελενακι,καταπληκτικη η μερεντουλα.Οι γιοι μου την τρωνε με το κουταλι.Thank you!!!XOXOXO

    ReplyDelete