Thursday 28 June 2012

Φριτάτα με μοτσαρέλα

Η φριτάτα (frittata στα ιταλικά) είναι ένα πιάτο που σαν βάση έχει αυγά, και που μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με ένα σωρό υλικά που μας βρίσκονται στο σπίτι, όπως κρεατικά, αλλαντικά, λαχανικά, ακόμα και ζυμαρικά.
Μην βιαστείτε να μπερδέψετε την φριτάτα με την ομελέτα, η οποία ως επί το πλείστον σερβίρεται σε ατομικές μερίδες και μαγειρεύεται με διαφορετικό τρόπο.
Ούτε σαν ομελέτα φούρνου μπορούμε να την θεωρήσουμε.
Η φριτάτα κόβεται και σερβίρεται σε φέτες, και αποτελεί κανονικό γεύμα.
Κατά καιρούς φτιάχνω φριτάτα με διάφορα υλικά που μου βρίσκονται εύκαιρα στο σπίτι, και την απολαμβάνουμε με μια νόστιμη σαλάτα.
Θα σας πω σήμερα πως φτιάχνω μιαν από τις αγαπημένες μας παραλλαγές.

Χρειαζόμαστε:
6 αυγά
2-3 μικρές πατάτες (400 γρ. περίπου)
3 λουκάνικα Φραγκφούρτης
1 μικρή πράσινη πιπεριά
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
55 γρ. βούτυρο
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
λίγο πιπέρι
Πάμε να την φτιάξουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε σχετικά λεπτές φέτες και τις τηγανίζουμε.
Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Τρυπάμε με ένα πιρούνι τα λουκάνικα (το κάνουμε για να μην μας ανοίξουν) και τα βράζουμε για 5 λεπτά σε μπόλικο νερό. Τα ακουμπάμε κι αυτά σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
(Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα λουκάνικα Φραγκφούρτης με ότι λουκάνικο μας αρέσει, θα πρέπει όμως πρώτα να το τηγανίσουμε ή να το ψήσουμε χωριστά.)
Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες.Με μίξερ χειρός, χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ μπολ να αφρατέψουν και να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και ξαναχτυπάμε.
Σε ένα μεγάλο και απλωτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Πάνω από τις πιπεριές ρίχνουμε τα αυγά.
Μόλις πάνε να αρχίσουν να πήζουν, απλώνουμε πάνω από τα αυγά τις πατάτες και τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες.
Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά.
Ανασηκώνοντας με μία σπάτουλα τα αυγά περιμετρικά στο τηγάνι, ελέγχουμε αν έχουν ψηθεί καλά από την κάτω μεριά.
Μόλις είναι έτοιμα, πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με την τριμμένη μοτσαρέλα, καλύπτουμε το χερούλι του τηγανιού με αλουμινόχαρτο, και βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο που όπως είπαμε τον έχουμε ήδη προθερμάνει.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Βγάζουμε προσεκτικά το τηγάνι από τον φούρνο και αφήνουμε την φριτάτα να κρυώσει λίγο.
Την κόβουμε σε κομμάτια και την σερβίρουμε.TIP: Η συγκεκριμένη φριτάτα είναι ιδανική και για σάντουιτς!
Πάρτε μακρόστενα ψωμάκια, αλείψτε τα εσωτερικά με μαγιονέζα, γεμίστε τα με μακρόστενες λωρίδες από την φριτάτα και ροδέλες από μια κόκκινη σφιχτή ντομάτα και ετοιμάστε υπέροχα σάντουιτς!!
Καλή επιτυχία, να έχετε μιαν όμορφη καλοκαιρινή μέρα!!

66 comments:

  1. Φωτεινη Τ.28 June 2012 at 08:43

    Καλημερα Ελενα
    Το σημερινο σου πιατο ειναι πραγματικα υπεροχο!!Λαχταριστο ,λιχουδια που παραπεμπει αρχικα σε ορεξεις και επιθυμιες παιδιων μα.. οχι,ειναι ενα πιατο πειρασμος και η συσταση του περιεχει τα παντα!Η δε γευση του σε κανει να ξεφευγεις απο τις συνηθεις καθημερινες διατροφικες συνηθειες.Γενικα ειναι ενα πιατο που αν θελεις να κανακεψεις καποιον ,ειναι το ιδανικο!Οχι πολυ συχνα ομως γιατι η ζυγαρια θα αλλαξει πολυ γρηγορα δεικτη.Φιλια και να εχετε ολοι και λοες μια δημιουργικη μερα!
    Φωτεινη Τ.

    ReplyDelete
  2. Έλενα ένα ακόμα υπέροχο πιάτο!!Φαίνεται τόσο νόστιμο σίγουρα θα το φτιάξω μη σου πω σήμερα κιόλας χα χα χα!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  3. Εύκολο και νοστιμότατο! Ότι πρέπει για τη ζέστη που δεν έχουμε διάθεση για πολλά πολλά, ούτε να μαγειρεύουμε ούτε να τρώμε!

    ReplyDelete
  4. Έλενα, πεντανόστιμη η φριτάτα και γρήγορη. Στον άνδρα μου αρέσει με χωριάτικα λουκάνικα και ροδέλλες ξερού κρεμμυδιού.
    Τα δύσκολα πιτσιρίκια, θα την φάνε σαν σαντουιτσάκι, πολύ πιο εύκολα με την μαγιονέζα και την ντομάτα.
    Καλή ημέρα να έχουμε.

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Ελενάκι!!!Μου αρέσει πάρα πολύ η φριτάτα σου, εύκολη, απλή, γρήγορη και σίγουρα απολαυστική!!!Θα αρέσει και στη μικρή που τρώει πολύ τα αυγά!!!
    Φιλάκια , πολλά!

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραίο πιάτο! Νόστιμο και απολαυστικό!
    Αυτή η πρώτη φωτογραφία Έλενα είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά αν σκεφτείς ότι με έκανε να πεινάσω πρωινιάτικα και ενώ ακόμα πίνω καφέ!
    Ερώτηση: τις πατάτες μπορούμε να τις βράσουμε αντί να τις τηγανίσουμε;
    Πραγματικά αν μπει και σε σάντουιτς νομίζω θα είναι κόλαση!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  7. Μμμμ, χορταστικό και νοστιμότατο φαγητό! Αν κατάλαβα καλά, η φριτάτα είναι ομελέτα που δεν αναποδογυρίζουμε και την τελειώνουμε όπως είναι μέσα στο τηγάνι και στο φούρνο!
    Μετά από ένα καλό μπάνιο στη θάλασσα και μαζί με μπόλικη ντοματοσαλάτα, είναι μια χαρά!

    ReplyDelete
  8. Λατρεύωωωωωωωωωω ...

    Κλέβεται πάραυτα η συνταγή σας κυρία Ελενα .. ευχαριστούμε τα μάλα.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  9. Φαίνεται και πρέπει να είναι πάρα πολύ ωραίο πιάτο!Ωραία πρόταση!:)

    ReplyDelete
  10. ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Στην Άνδρο την λέμε φουρτάλια και γίνεται με γλίνα και ντόπιο χοιρινό λουκάνικο!!!!!!! Ότι και να σας πω δεν περιγράφεται η γεύση της!!!!
    Φυσικά τα υλικά αυτά μόνο στην Ανδρο μπορείς να τα βρεις ...γι αυτό θα την απολαύσουμε με τα υλικά που μας δίνεις Ελενάκι μου!!!!Είναι ένα τέλειο γεύμα με συνοδεία σαλατούλας!!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  12. Πολύ ωραία η σημερινή ανάρτηση και θα την προτιμήσω..Θα πάρω οπωσδήποτε μεζέ για να μην πω θα το πάρω όλο και θα φύγω...Πολύ ωραίο Έλενα!!!!

    ReplyDelete
  13. αν και μου φάνηκε μπελαλίδικο θα το δοκιμάσω!
    τώρα αντικολλητικό τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο που θα βρω...

    ReplyDelete
  14. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΙΑΤΟ!!!!!ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!1

    ReplyDelete
  15. Τι ωραία λύση για γρήγορο γεύμα Έλενα! Καταγράφεται!

    ReplyDelete
  16. Σούπερ το πιάτο! Δεν έχω φτιάξει ποτέ, μάλλον ήρθε η ώρα για φριτάτα!

    ReplyDelete
  17. Φωτεινή μου μου άρεσε η φράση σου ότι είναι ένα πιάτο για να κανακέψουμε κάποιον χα χα χαα!
    Συμφωνώ!!
    Μ' αρέσει να τους κανακεύω με κάτι νόστιμο και διαφορετικό κάθε φορά, μ' αρέσει να τους βλέπω να το απολαμβάνουν!!
    Ενα φαγάκι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύπλοκο και φτιαγμένο με ακριβά υλικά, αρκεί να είναι νόστιμο και μαγειρεμένο με αγάπη!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  18. Σοφάκι μου να το φτιάξεις και να το απολαύσεις με τους αγαπημένους σου!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  19. Μαράκι μου δίκιο έχεις!
    Ορεξη για πολλά πολλά μαγειρέματα με αυτές τις ζέστες δεν υπάρχει, ούτε και για βαρια φαγητά!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  20. Ειρηνάκι μου και με χωριάτικα λουκάνικα πεντανόστιμη, συνήθως με αυτά βάζω διαφορετικά τυριά!
    Τα σαντουιτσάκια με είχαν βολέψει αφάνταστα όταν τα παιδιά ήταν μικρά, αν και να σου πω και τώρα που μεγάλωσαν μου τα ζητάνε!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  21. Ελενάκι αν της αρέσουν τα αυγά, σίγουρα θα ευχαριστηθεί αυτήν την φριτάτα, γιατί συνδυάζει γεύσεις που αγαπάνε τα πιτσιρίκια, λουκανικάκια, πατάτες και ένα τυρί που λιώνει υπέροχα πάνω απ' όλα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  22. Ερμιονάκι μου να την φτιάξεις να την ευχαριστηθείτε με τον καλό σου.
    Αν θέλεις να βράσεις τις πατάτες, κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς η φριτάτα είναι μια ιδέα που σηκώνει πολλές παραλλαγές.
    Ομως η αλήθεια είναι ότι άλλη νοστιμιά έχει με τις τηγανιτές πατατούλες.
    Εσύ αποφασίζεις;-)
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  23. Σκοτεινούλα μου η φριτάτα βασικά είναι ένας συνδυασμός αυγών με διάφορα άλλα υλικά, που μαγειρεύεται βασικά στο τηγάνι.
    Ελάχιστη ώρα βάζω το τηγάνι στον φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί!
    Για το καλοκαίρι με μια σαλάτα,είναι όπως λες μια νόστιμη και εύκολη λύση!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  24. Κόννα, τι εννοείς κλέβεται??
    Γίνονται τέτοια πράγματα την σήμερον ημέραν???
    Ποιος σου τα μαθε αυτά??
    χα χα χαααα!!!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  25. Marion μου σε ευχαριστώ πολύ!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  26. Εφάκι γίγαντες από το χωριό ακούω και ζηλεύω!!
    Καλοφαγωτοι:))
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  27. Όμορφη ιδέα για ελαφρύ μεσημεριανό ή και βράδυ με μπυρίτσα.

    ...και κολοκυθάκι από τον κήπο σε λεπτές φέτες. Τι να τα κάνω πια τόσα κολοκύθια!!

    φιλιά

    ReplyDelete
  28. Βασάκι άλλου είδους ταραχή η φουρτάλια που μας περιγράφεις και άλλη, τελείως διαφορετική γεύση βέβαια!
    Αυτή είναι μια πιο ελαφριά εκδοχή, μια πιο ελαφριά πρόταση θα έλεγα.
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  29. Μμμμ....νοστιμότατο φαγητό!! Συγνώμη Ελενάκι μου, αλλά δεν μπορώ να γράψω άλλο, γιατί έχω πέσει με τα μούτρα στο πιάτο και γλύφω και τα δάχτυλά μου!!!! χα-χα-χα Να'χεις ένα πανέμορφο απόγευμα, πολλά πολλά φιλάκια! :-)

    ReplyDelete
  30. Ευάκι πάρτην όλη εσύ καλό μου, εξάλλου έχεις όσο περιθώριο θέλεις!!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  31. Βρε Blues μου μπελαλίδικο αυτό????
    Κανέναν μπελά και καμιά δυσκολία δεν έχει!
    Ολα τα τηγάνια μπορείς να τα βάλεις στον φούρνο, φτάνει να καλύψεις το χερούλι τους με αλουμινόχαρτο.
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  32. Fotolabida μου έλα να σε κεράσουμε!
    Φιλάκια, καλό απόγευμα!!

    ReplyDelete
  33. Βαγγελιώ μου μια εύκολη και νόστιμη λύση πιστεύω, μιας και αυτές τις μέρες δεν ειμαστε για πολλά πολλά μαγειρέματα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  34. Τζενάκι ποτέ??
    Ευκαιρία να φτιάξεις, απλούστατη είναι!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  35. Θαλασσένια μου άνετα μπορείς να προσθέσεις κολοκυθάκια!
    Κι αν είναι κι απ' τον κήπο σου, τι καλύτερο??
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  36. Ελενάκι μου χα χα χααα!!
    Ελα βρε εδώ να σε κεράσω όση θέλεις!!!
    Φιλάκια, καλό απόγευμα!!

    ReplyDelete
  37. Ότι έχει αυγό το λατρεύω!!!
    Τέλειο φαγητό!!! Νόστιμο και εύκολο!!!!

    Καλησπέρα Έλενα μου!!!
    Φιλιά σε σένα και σ'όλη την παρέα!!!

    ReplyDelete
  38. Τέλειο το φαγάκι. Θα το φτιάξω αντικαθιστώντας τις τηγανιτές με βραστές πατατούλες! Να 'σαι καλά!

    ReplyDelete
  39. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω ποτέ. Μήπως ήρθε η ώρα;

    ReplyDelete
  40. μμμ λαχταριστό που φαίνεται! Πολύ ωραία ιδέα όταν θέλεις να φτιάξεις κάτι γρήγορο!

    ReplyDelete
  41. Λοιπόν εγώ αυτό το φτιάχνω συχνά αλλά ομελέτα το έλεγα μέχρι τώρα δεν ήξερα πως είχε άλλο όνομα,την φτιάχνω και σε τεφάλ τηγάνι και τη γυρνάω μ' ένα ειδικό καπάκι από την άλλη για να μη σπάσει,τώρα έμαθα και το πραγματικό της όνομα!!!

    ReplyDelete
  42. Ελενά μου τέλεια η φριτάτα σου!!! Πεντανόστιμη και λαχταριστή!!! Κι εγώ λατρεύω τις φριτάτες αλλά και τις ομελέτες και δεν συγκρίνονται ειδικά τώρα το καλοκαίρι! Πώς θα ήθελα ένα κομματάκι τώρα, φιλενάδα!
    Καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  43. Πωπω τι ωραία λιχουδιά είναι αυτή;;;;Έμεινε κανένα κομματάκι ή έφτασα τελευταία και καταιδρωμένη!!!!!Πολλά φιλιά Έλενα να είσαι καλά!!!!

    ReplyDelete
  44. Δεν εννοείτε να μας αφησετε να αγιάσουμε...καλοκαιρι και θα βγούμε με μαγιό ολόσωμα, σαν αυτα που φοράνε οι αθλητες! Χα,χα!
    Τελειο πιάτο!

    ReplyDelete
  45. ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ! ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ , ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ...
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. Passei para ver suas receitas.
    Muito bom... e podemos aproveitar tudo que há na geladeira... como verduras... espinafre deve ficar ótimo.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ¸.•°`♫♫♪⊱╮

    ReplyDelete
  47. Περίμενα και εγώ να μου φέρεις στο γραφείο όπως σου είπα φ/μ την απιστευτη φριτάτα σου αλλά εσύ, τίποτα !!!!!!!!!!! με αφησες νηστικιά !!! ετσι και εγώ τι να κάνω ήρθα να πάρω το μεριδιό μου έστω και ιντερνετικά !!!!!χαχαχ

    πρεπει να είναι ΥΠΕΡΟΧΗ !!! γεια στα χεράκια σου Λενάκι μου!! πόσα μας μαθαίνεις !!!

    σε φιλώ πολύ πολύ πολύ και καλό σ/κ

    ReplyDelete
  48. Ειρηνάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!
    Φιλιά πολλά από όλες μας!

    ReplyDelete
  49. Σόφη μου μια χαρά μπορείς να τις αντικαταστήσεις, αλλά όπως γράφω και παραπάνω, άλλη η νοστιμιά με τις τηγανιτές!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  50. Beauty μου, μάλλον ήρθε χα χα χαα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  51. Βασούλα μια γρήγορη και εύκολη λύση είναι!
    Και πολύ πολύ νόστιμη!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  52. Ρενάκι οι ομελέτες γίνονται συνήθως ατομικές και με τον τρόπο που τις περιγράφεις.
    Η φριτάτα θεωρειται κανονικό φαγητό, αλλά στα ονόματα θα κολλήσουμε??
    Το ίδιο νόστιμα όλα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  53. Κική μου λύσεις που μας κάνουν πιο εύκολα τα μαγειρέματα ψάχνουμε τώρα το καλοκαίρι.
    Κόπιασε στο φτωχικό μου, με μεγάλη μου χαρά!!!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  54. Ροδάνθη μου πάντα υπάρχει πιάτο για τις καλές φίλες σαν κι εσένα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  55. Νίκη χα χα χααααα!!!
    Μην μας τρομάζεις έτσι;-)
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  56. Εφάκι μου το φτιαξες???
    Πολύ χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε!!
    Καλοφάγωτο!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  57. Hi Magia!!
    I wish you a very nice weekend:))

    ReplyDelete
  58. Μαράκι μου, συγχώρεσέ με το ξεμυαλισμένοοοοοο χα χα χααα
    Θα σου φτιάξω φρέσκια και όλη δική σου για να εξιλεωθώ!
    Πολλά φιλιά φιλενάδα!

    ReplyDelete
  59. What a wonderfull alternative for an ordinary dish such as plain frittata!!! Frittata is the spanish word for omellette and it usually contains potatoes beside eggs. I was writting comments in an English blog and i was bored to change the keyboard!!!!

    ReplyDelete
  60. Dear Louloudenia
    According to wikipedia, which I trust very much, frittata is the italian version of an omelette, and yes....it usually contains potatoes beside eggs.
    In spanish, you can call this dish tortilla de patatas.
    Also, there is a similar iranian version, calling kuku (always according to wikipedia, I dont know kuku at all)
    Pws to mlaw Thee mou to aggliko (eniote kai to italiko, ispaniko, iraniko) pws to milaw!!!!
    Also, stamata na mpainovgaineis sta ksena blogs, tha soy gyalisei kamia oraia foto kai xwris na to katalaveis tha tin pareis. Exei symvei kai se allous gi afto ofeilw na se enimerosw:P
    That's all, have a nice day, many kisses!!

    ReplyDelete
  61. χαχααχαχχααχχα!!! Αρρώστειααααα!!!
    Η φριτατο-ομελέτα σούπερ!

    ReplyDelete
  62. Elena dear!! Thea, thea!! Kathigitria ston Shakespeare, adiamfisvitita!! Den ta milaw kai kala ta greeklish kai bazo kai tonous!!!

    ReplyDelete
  63. Εφη χα χα χαααααα!!
    Μα είδες πόσα ξέρω χρυσό μου??
    Με θαυμάζω ώρες ώρες:ppp

    ReplyDelete
  64. Thank you Eirini dear, thank you so much!!!
    Min stenaxwriesai kai anisyxeis, me ligi prospatheia tha katafereis na ftaseis sto epipedo mou kai na to milas toso kala oso ki egw!
    Kaneis den gennithike perfect, don't forget!
    Kisses

    ReplyDelete
  65. ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ.Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!POLI GELASA ME TA GREEKLISH TI SAS EPIASE;;;!!!POLLA POLLA KISSES NOIKOKIROULES MOU!!!

    ReplyDelete
  66. Mα τι να κάνω Νασουλίνι μου με τα τρελοκομεία που έμπλεξα χα χα χααα!
    Πολλά φιλάκια, καλό μήνα σου ευχόμαστε!

    ReplyDelete