Saturday 5 December 2009

Δρόμοι Ζωής - Bazaar

Σας θυμίζουμε ότι ήρθε η ώρα για το ετήσιο bazaar των Δρόμων Ζωής.
Οι Συνταγές Της Καρδιάς στηρίζουν ολόψυχα αυτήν την μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού. Πολλοί από εμάς θα είμαστε εκεί, θα χαρούμε πολύ να γίνει το bazaar των Δρόμων Ζωής το σημείο γνωριμίας μας.
Όπως λέει και η κυρία Τίνα Σταύρου είναι μια μοναδική εμπειρία προσφοράς και ανταλλαγής συναισθημάτων για όσους συμμετέχουν.
Έλα μαζί μας και ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα συμβάλλει στην στήριξη ενός σημαντικού κοινωνικού έργου. Μαζί, μπορούμε ν' αλλάξουμε τον κόσμο. Αρκεί να το πιστέψουμε.
Σας παραθέτουμε το κάλεσμα των "δρόμων ζωής"

"Ήρθε η ώρα!
Δουλεύουμε γι αυτό από τον Μάιο. Τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε. Σας θέλουμε κοντά μας, να το καμαρώσετε, να το γιορτάσετε, να το στηρίξετε.
Το bazaar των δρόμων Ζωής, είναι προ των πυλών. Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε σ' αυτή τη μεγάλη γιορτή εθελοντισμού.
Τα ράφια θα είναι γεμάτα με τα πάνω από 100 είδη λιχουδιών της γαστρονομικής πτέρυγας, τα αμέτρητα διακοσμητικά για το σπίτι, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα και κοσμήματα της πτέρυγας χειροτεχνίας, τα εξαιρετικά βιβλία και τις εκπλήξεις που θα σας περιμένουν στο γιουσουρούμ.
Το μπαρ μας θα είναι ανοιχτό σε όλη την διάρκεια του μπαζάρ με καφέ, τσάι και cocktails, που θα ετοιμάζουν για σας τα υπέροχα κορίτσια μας και βέβαια με μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων που ετοιμάζει για σας η αξεπέραστη ομάδα μαγειρικής του bazaar!
Εκτός όμως από αυτά θα σας έχουμε και πολλές εκπλήξεις. Τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών "Η χώρα του κανενός ΙΙ", το Σάββατο 12/12 στις 6:00 το απόγευμα, το πάρτυ των παιδιών και των εθελοντών το ίδιο βράδυ στις 8:00 είναι μόνο 2 από αυτές.
Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12:00, θα φιλοξενήσουμε την παράσταση των παιδιών του Λυκείου Καματερού, βασισμένη πάνω στο γνωστό παραμύθι "Χάνσελ και Γκρέτελ" προσαρμοσμένη όμως σε σύγχρονο και καίριο κοινωνικό θέμα.
Και βέβαια την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά μας, με πολλά και πολύ ενδιαφέροντα δώρα.
Σας περιμένουμε όλους στο Πάρκο Ελευθερίας (σταθμός μετρό Μέγαρο Μουσικής) στις 12 & 13 Δεκεμβρίου!
Υ.Γ. Για να δείτε τον χάρτη μετάβασης παρακαλούμε πατήστε εδώ"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...