Friday 26 February 2016

Οι νέες balsamic creams της Brava


Όσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει και μας το έχουν ζητήσει κατά καιρούς.
Δεν έχουμε διαφημίσεις στο blog μας, δεν μας ενδιαφέρει να πλουτίσουμε ή να γίνουμε διάσημες, δεν προσδοκούμε να καταξιωθούμε μέσα από ένα μαγειρικό blog.
Ο μοναδικός σκοπός που δημιουργήσαμε αυτό το blog πριν από 8,5 περίπου χρόνια, ήταν ένας και μοναδικός.
Να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και το μεράκι μας για την μαγειρική, μέσα από συνταγές δοκιμασμένες, είτε απλές-καθημερινές είτε πιο σύνθετες, όλες όμως μαγειρεμένες από εμάς με πολλή αγάπη!
Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!

Γιατί λοιπόν αυτή τη φορά αποφάσισα να μην ακολουθήσω την τακτική που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καθιερώσει??
Για 2 λόγους:
Ο πρώτος είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν με εντυπωσίασε πολύ και δεδομένου ότι είναι ένα νέο προϊόν που σταδιακά έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στα μεγάλα Σ/Μ ήθελα να το γνωρίσετε και όσοι δεν το ξέρετε ακόμη.
Η Mediterranean Foods BRAVA μετά από μια πολύ ευγενική συνομιλία που είχαμε, μου απέστειλε για να δοκιμάσω τα νέα προϊόντα της, μία πολύ καλαίσθητη συσκευασία που περιείχε την κλασσική cream balsamic, αλλά και cream balsamic με μέλι, με πορτοκάλι και λεμόνι, με σύκο, αλλά και με φράουλα!!!!!!
Αυτήν την τελευταία με φράουλα την λάτρεψα, ήδη σκέφτομαι μια σαλάτα με φράουλες που θα φτιάξω και θα την περιχύσω μ’ αυτήν την υπέροχη cream balsamic!!

Οι σάλτσες όλες έχουν πλούσια κρεμώδη υφή και συνδυάζουν τα αρώματα του αυθεντικού μούστου σταφυλιών με παλαιωμένο βαλσάμικο.
Δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη και γλουτένη.
Είναι κατάλληλες όχι μόνο για τις σαλάτες μας, αλλά και για να μαρινάρουμε κρεατικά, ψαρικά και λαχανικά.
Οι πιο τολμηροί μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ακόμα και σε κάποιο γλυκό που θα ετοιμάσουν αλλά και σε φρούτα και σε παγωτά.
Θα σταθώ ιδιαίτερα στα απίστευτα αρώματα που αναδύονται από την κάθε μία, και θα ξαναπώ πόσο λάτρεψα την cream balsamic φράουλα, πραγματικά μοσχοβολάει φράουλα!!!

Όπως είπα παραπάνω, υπάρχει και δεύτερος λόγος!
Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά συναισθηματικός.
Το εργοστάσιο της Mediterranean Foods Brava βρίσκεται στο Λεωνίδιο, πολύ κοντά στο χωριατοσπιτάκι μου, και όσοι με ξέρετε, ξέρετε τους ιδιαίτερους δεσμούς μου με το λατρεμένο μου Λεωνίδιο και πόσο περήφανη με κάνουν να νοιώθω τέτοιες αξιόλογες επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τόπο καταγωγής μου.
Δεν έχει τύχει να επισκεφτώ το εργοστάσιο μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω και θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.
Προς το παρόν σας προτείνω να αναζητήσετε τις εξαιρετικές αυτές σάλτσες της Brava και είμαι σίγουρη ότι θα τις απολαύσετε όπως εμείς!
Να έχετε μιαν όμορφη μέρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...